Cezaevinde volta atar gibi gezeceğiz racona uyacağız, yok abi kalsın ben evim de mutlu ve mesutum.:he:
Printable View
65 yaş üstü ve 20 yaş altına birkaç saat havalanma izni olabilir
A haber ve yalama tvlerde IMF ye gidersek bor madenlerini ABD ye vericez, kanal İstanbul'u yaptirmayacaklar IMF ye gidemeyiz biteriz haberleri basılıyor. Geliyor gelmekte olannnn devaluasyonu yolunu yapiyorlae
Başka bir mantıkla gidersek 2. kez 10 gayme ateşlen demez herhalde, bu da bir müjde sayılır!:oleyo:
Ahali hayırlı bir haber için ekran başına yığılmışkene, 10'nar gayme ateşleni duyunca olduğu yerde yığıldı kaldı!:kahkah:
Konut kredi kullanım oranı % 90’dan % 100’e çıkar mı acaba?
Viop topigini kolaçan ettim geldim, hala muz ve diğer meyvalardalar, bakalım sera kurmayı teklif edeyim ne decekler?:he:
https://i.hizliresim.com/ijXbh2.jpg
Şunlardan bir tane al da, bizim paylarımızı yolla!:oleyo:
Viopcuların sesi kesildi, sebze halinde dötümüz donar, serada a.s., Anamurda pişeriz bunlara bedava para lâzım.:he:
İnsanlar tarım konuşmaya başlamış. Daha 1 ay önce rektör, yerli tohum merkezini yakıyordu dozerle. Hocalar dozerin önüne yatırıyordu.
Paramız var ki alıyoruz diyen insanlara oy verildi.
Yerli tohum kullanan çiftçi cezalandırıldı . İllaki israil tohumu kullanılacak.
Dağlara çıkıp bakın, şehirler hep ovalara kurulmuş. Aç kalınca da beton kemirirler artık.
reha kaya muz işini organize etmiş. https://www.hisse.net/topluluk/showt...36#post4398836
Sırada çilekle elma kaldı. :he:
Onu da çözdük mü viop'cuların işi tamam olur. :oleyo:
Sosyal medyada tonlan kaynatan görüyorum, kimi şakır şakır video koyuyor Youtubeye, ahali imbik satin alırken ismiylen cismiylen hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Onlara monte edilmedi de, bir senin totoyu mu buldular montaj yapmak için.
Hadi uzatma, ramazan sonrası 19 lt. damacanaylan benim rakımı gönder!
Ahmet ALTAN
Bir makalesinde ne yazık ki allahtan başımızda ÖZAL var demişti
şimdi
içinizde kendinizle baş başa kaldığınızda ne yazık ki allahtan REİS var deye teselli bulan % kaçınız acep.
Aslında şarap üzerine bir işletme kurmayı çok istiyorum ama ortam güven vermiyor.
Siyasi bakışı geçtim, her ramazan ayında umreye gidemeyenler gelir benim iş yerini taşlar.
Cidden başlığın adını değiştirmek gerekiyor .. Yahu cafe trend var orada ne güzel rahat rahat gelin konuşun ..
Hadi Arkadaşlar Sn. Dimitris kardesimize biraz baskı yapın, rakılar, şaraplar, biralar geliyor, huri veya Nuriyi kendiniz bulursunuz artık bir o eksik kaldı.:kahkah:
Dolar 7,0086