YDI'nın güncel olmayan hali ile tabloda +%3,10 gözükerek günün birincisi. Fon yönetimi geleceği güzel görmüş :)
Printable View
YDI'nın güncel olmayan hali ile tabloda +%3,10 gözükerek günün birincisi. Fon yönetimi geleceği güzel görmüş :)
Japonya ve Çin'le swap görüşmelerinin olumlu olduğu söylentileri var.
Doları birazda bu gevşetmiş.
Arkadaslar bisey danismak istiyorum. Fon alim satim konusunda yeniyim. Bankam uzerinden tacirler portfoyun degisken fonunu aldim. Fon satim emri verdigimde hangi fiyat uzerinden fon satisi gerceklesir? Emri verdigim andaki fiyat mi? Yoksa ertesi gunlerde olusacak fiyattanmi? Cunku emri verdigim tarih ile gerceklesme tarihi arasinda 3 gun fark var
Anladim simdi netlesti. Cok tesekkurler
Gram eksi ZPG eksi
Hisse artı YFE Artı olay bu her ikisinde de oranları çok az olmasına rağmen etkileri çok büyük
EIC için yeni fiyatımızı hemen paylaşayım: 0,020346 (bu güzel günde az yükselmiş)
Eib in yeni fiyatini bilen var mi?
Saygilar.
ZPC için yeni fiyatımız: 1,928640
ZPG için yeni fiyatımız: 1,843193
Rtalb ve Güler yatırım holdinge 3 ay ceza bürüt takas geçmiş olsun tatlı tatlı yemenin :)
Şerefsiz ZPG bu güZel günü heba etmiş
Altin etf 0,34 eksi tca ,0,54 bu nasil oluyor??
Tca 3 gündür ekside.dövize bağlı kira sertifikaları da aynen 3 gündür eksi yazıyor
Yine ayni taktige devam..psikolojik sinir gecmeyecek diyorlar
Bankalar dedik, BİST 30 dedik, en ucuz bunlar kaldı dedik ama bir türlü yerlerinden kıpırdamadılardı.Dahada düşecek halleri kalmamışken,
Nihayet bugün kıpırdadılar,
Dipte olan bu hisseler ve buna bağlı fonlar cazip hale geliyorlar sanki.
Merhaba terasdaki fonların dağılımları en güncel anları mı yansıtıyor bazılarının toplamı %100 ü geçebiliyor.İkinci olarak da bu dağılımları Excel e aktarabilir miyiz
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cogu fonun dagilimi guncel dehil
%100 gjncel istiyosan kap tan bakican
Son bes bildirim den
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ordan takip etmek daha iyi olcak teşekkür ederim [emoji106]ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap %100 güncel olamaz, o bildirimler geçmiş ayın yani 1 ay öncesinin işlemlerinin bildirimleri.
Ama Tefas'ta daire şeklinde gösterilen dağılım oranları güncel gibi duruyor, fakat onların da içeriği belli değil .Mesela ACC'nin türev oranı hergün değişiyor Tefastaki dairede.
Dipte birşeyler arıyorum karşıma hep bankalar ve bist30 çıkıyor, dahada dibe gidecek halleri yok bence.Ama çokta hantal kaldılar.
Teknoloji fonlarına bakıyorum zirvenin de zirvesindeler, daha da giderlermi belli değil.
Bir yandanda mevduatın yıllık net %5 getiri cazibesi var, :)şeytan uzun süreli bağla net %5''ten bunu da bulamayan sonra diyor.:)
Kap a girdiğimde dediğiniz gibi güncel bilgilere ulaşamadım mesela AFT fonu için bunları takip edebilsek daha doğru bir fon stratejisi uygulanabilir ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuzum eib kac acaba :)
Saygilar
İnternet al satına kapalı, elde para varsa alınabilir.
Yani,
Brüt takas uygulanan hisse senetlerinde işlemler sadece müşteri temsilciniz aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.
Alacağınız tutar kadar nakit paranızın işlem anında hesabınızda olması gerekmektedir.
Brüt Takas uygulamasına konu olan hisse senetlerinde;
GÜNLÜK ALIM SATIM YAPILAMAZ.
Beklenen bu yolla haretliliğin önlenmesi.
Bunların 3 ay süreceği dikkate alınırsa spekülatif hareketler önlenecek diye umulur.
Ama bu hisselerin fanları var bakalım ne yapacaklar.
türkiye'nin cds puanında dünya 3. sü olması.
http://www.worldgovernmentbonds.com/sovereign-cds/
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vix fırlamış dünya borsaları +lardan -2lere gitmiş kötü bi haber mi var bilen var mı?
Ons yükselişte şu an, muhtemelen yarın gram altına yansır bu durum.
vix %20 artmış karamsar olmakta haklılar demek ki.. çok dikkatli olmak lazım.. büyük zararlar edilebilir..
Normalde bu vix değeriyle yarin bist -2,3 puan eksi acip 4,5 puan eksi ile kapatmasi gerekirde burasi türkiye 😀 bi bakmissin 101bine gitmisiz
Sabah inşallah durulur vix