Bu sene bir organizasyon yok. Volna ile ilgili hiçbir fikrim yok. Beklenti şeklinde ifade etmeyeyim ama 84 milyon USD dönüşünü ve tekrar ne şekilde değerlendirileceği konusunu çok merak ediyorum
Printable View
bütün arkadaşların berat kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.başarılar ve hayırlı kazançlar.
çevre ve şehircilik bakanı murat kurum kanal istanbul imar planı'nı onayladıklarını ve askıya çıkardıklarını ,adımlarıda hızlı atacağız diyor(twetter).algyo olumlu etkilenir gibi geliyor bana.
sayın ERGAZİ.şu an değerini bulamamış ,içi dolu ufaktan'da yatırımlara başladı.6milyon dolarlık satın alma büyük bir rakam değil.bence öncü yatırım .şirket bence artık eurobond'larını erken bozdurduğuna göre yatırıma hazırlanıyor olabilir.krizler kasası dolu şirketler için büyük fırsatlar yaratabilir.algyo kasası döviz dolu bir şirket.en azından ederi olan bir şirket.henüz daha defter değerine bile ulaşmadı.tabiki fiyatı iner,çıkar.ben şahsen bu şirkete yatırım yaptığım için huzurluyum.kolayca düşüyor ancak gene eski yerlerine ulaşabiliyor.hayırlısı.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
ALGYO alima uygun fiyatlar iniyor,hepsini değil buradan1/3 alırım, 24 te 1/3,22 de1/3 alımlarınmı yaparım,acele etmeden,asla yatırım tavsiyesi değildir...
Algyo çifte imar verilse aç gözlülukleri yüzünden kimseye koklatmazlar.para artık coin ler kayıyor.yakindir kendileri çalıp kendileri oynarlar.
Olağan genel kurula katılan oldu mu arkadaşlar.
24 mayısta 0,78 temettü varmış... Şahsen ne temettü, ne bedelsiz isterim, o oranda zaten fiatı düşüyor. Bana yatırım haberin var mı arkadaş....
Dolar, 8.28 oldu, ALGYO düşüyor...
Yuhhh başka bir şey demiyorum..
Hani kasası döviz doluydu...
ALGYO güçlü duruyor alımlar sürüyor sanki,asla tavsiye değildir.
90 milyon TL cıvarı kur farkı
Derdin ne senin,her düşüşte buraya damlıyorsun,dün düşen borsada % 5 prim yaptığında niye yukarki yazıyı yazmadın.Endeks 158000 den 139000 a düştü.Algyo düşüş öncesi 27.20 fiattaydı şimdi 26.50 ,bu mu yani.
Her seferinde yazmaya devam edeceğim, ego tatmin yeri değil burası.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post5119173 bak burda analizim var tarihi herşey belgeli endeks tam 158 bin iken yapılmış yorum
https://www.hisse.net/topluluk/showt...67#post5216967 bak burda da usd analizi var hemde nokta atışı.
Siz pencerenizden olayı gayet iyi anlamışsınız ve buna inanıyorsanız oturup düşüşü izleyebilirsiniz sizin düşüncenize göre ayrıca 3 grup olduğunu pencereden gayet iyi görmüşsünüz ve buna göre pozisyon almalısınız eğer kafanızda bir fiyat var ise düşüşle ilgili nakit pozisyonunda olmanız daha doğru olacaktır bu durumda dipten alma fırsatınız olur Başka pencereden farklı görünür karşı pencereden farlı görünür siz pahalı dersiniz Ahmet kişisi ucuz der durumlar değişir fakat bir kağıtta her düşüşünde fikir belirtmeyi pek doğru bir davranış olarak görmüyorum bilgilerinizden dün de yararlanmak isterdim mesela karşı kaleye 5 golden fazlasını atamadık dün için
Amacım asla polemik yaratmak değildir fikirler benim için önemlidir
Asla yatırım tavsiyesi al sat tut hiç değildir
foruma fazlaca rahatsızlık verdim silebildiğim mesajları sildim artık hiçbiyerde yazmayıp bilgimi kendim kullanıcağım başını ağrıttaklarım olmuştur helalleşmek iyidir benden yana hakkım helal olsun sizlerde hakkınızı helal ediniz.
Beton gibi duruyor maşallah,asla yatırım tavsiyesi değildir.
24 lıra altına gelmemeli kağıda talep yok yukarda 28 kırılmadan bir şey beklemiyorum.
TCMB Kapanış Kurları: Dolar 8,3258 / 8,3408 TL, Euro 9,7688 / 9,7864 TL, Euro/Dolar 1,1733
Bugün dönen paranın nasıl değerlendirildiğini ilk çeyrek bilançoda görebilecek miyiz , yoksa ikinci çeyrekte mi görülür ?
Eurobond'dan çözülen dolarlarla ne yapacağınızı merak ediyoruz. Haydi açıklayın artık... Bugün 1 nisan...
Merhaba,
Yatırımcı ilişkilerinden almış olduğum bilgiye göre boşa çıkan eurobond yakın vadeli eueobondda daha yüksek faiz oranıyla değerlendirilmeye devam edecekmiş. Ayrıca avrupa'da gayrimenkul yatırımı arayışları devam ediyormuş. Ben bu şekilde bilgi aldım. Ne kadar doğrudur bilemem tabi. Kesinlikle ytd.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Turizm sektörü 15 milyar dolarlık borç yükü altında”
Döviz pozisyonlarını bu fırsatı değerlendirmek adına çektiklerini düşünüyorum
Bu fırsatı kaçıracaklarmış sanmam
Zaten Avrupa’da böyle bir yatırıma niyetleri olduklarını belirtmişlerdi
Bir taşta iki kuş
Al sat tut yatırım tavsiyesi değil
Tamamen hayal ürünü
3 yıl vadeli euro bond faizi yaklaşık yillik Yüzde 6 seviyesinde. Boyle bir durgunluk ortaminda Dolar bazinda yillik yuzde 6 getiri saglayacak bir yatirim enstrumani yok. Algyo yönetimi de en rasyonel olan seçeneği tercih etmiştir.
Bi kere de şaşırt be
bugün kü negatif ayrışmanın sebebi ne olabilir acaba...bu kadar yabancı para fazlasından güzel kar yazacagı belli iken niye düşer anlamak zor...