cds 464. 50 günlük ortalamanın altında işlem görmeye başladı
Printable View
cds 464. 50 günlük ortalamanın altında işlem görmeye başladı
piyasaların tepkisi açık okuyabilene..
atamayı beğenmedi...
bundan sonra faiz arttırımı şart oldu.
daha önce de yazdım, 19 kasıma kadar 1300-1360 arası gider endeks, 1360 kuvvetli direnç diye.
Ne zaman ki iyi bir faiz arttırımı gelir 1360 lar kırılır bankalar coşar.
O zamana kadar günlük kovalayanlar dikkatli olsun.
her ayı tuzağına atlamayın ayıcıklarım ben battım siz kurtarın kendinizi :oleyo::oleyo:
ilk pgsus tavan oldu thy ve tavhl aynısnı bekliyorum.
Haklısın, da
Her gelişin bir gidişi olur
Sonun başlangıcı olur mu acep dedik..
Bi halt tan haberimiz yok, olanları bilmiyoruz
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcell kıçını daha toparlıyamaz...
turnike için sıraya girmişler sen satıcan ben satıcam ayağına...
https://i.hizliresim.com/uRCObi.jpg
poz. flat.
uygun anda longlarım.ama şu var saatlikler çok şişti.soğuması gerekir.son zamanların en sıcak değerleri.
sanki 2 gün long için uygun değil.ha..sert aşağı olur vs. o başka...o zaman gün öne çekilebilir.
Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Lütfi Elvan'dan ilk sözler: Benim için de sürpriz oldu.
makas işi tek kelimeyle rezillik.direk otomatik hesap olmalı.
BIST-30 a kalan günlerin vadesi eklenmeli.somut rakam olmalı.
bu şekilde çok zor...şu an shortlasam baştan -2.000 puanla başlıyorum oyuna...bunu kafama yemeye hazırım demektir buradan short olmak...dün gördük -3.000 puan farkı sıfırladı...ekstradan bunu sapladı dün short olanlara...ha shortlamasan belki bu makasla atıyorum 10.000 puan düşürecek...
bist30 300 puan aşağıda vadeli ise 2.000 puan aşağıda dün gece kapanışına göre...bu nasıl bir fiyatlama...
böyle saçmalık olmaz...
muhafazakar camiada YKS de ilk 100 e girerek,en güzel üniversiteleri dereceyle bitiren KİŞİLER var.üstelik yurt dışında yüksek lisansını da yapmış.YANİ MESELE KENDİ EKOLUNDEN SERMAYE EKSİKLİĞİ DE DEĞİL.
ama şu var; çok zeki insanlar; hırslı olur,muhakeme ederler,idealleri olur ve kendilerine verilen sınırın dışına çıkma eğilimi gösterirler.
bu özellikler İTAAT ETME ile ters özelliklerdir ve risktir.
gerisini söylemeyeyim...
bakın OSMANLIYA...
KANUNİ NEDEN OĞLU Mustafayı öldürdü de neden şehzade selimi veliaht ilan etti.
mustafa halk tarafından o kadar çok seviliyordu ki,onun hakkında yazılan mersiyeler tüm osmanlı şehzadelerinin toplamından fazladır..tarihcilere göre onun öldürülmesi OSMANLININ SON ŞANSINI KAYBETMESİYDİ.
Bir iki deneme yaptıydım dahada viopa gelmem rezillik.. Dün yüzde 6 bugün en az yüzde 3 artı olması lazımdı rezillikkk.....yok türkcell miş yok şuymuş...
Cds : 472
kıyamam....
kuru dinamitledin...
faizi de indir madenciliğini görelim... :he:
ALBAYRAK'IN SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE HAZİNE BAKANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ OLMAYACAK - BLOOMBERG HT
:he: bizde yedik.
bigün önce kasım ekimden ekim aralıktan şubat marttan iyi olacak deyip duruyordu.
Arkadaşına hediye alırsın...
eşine ,sevgiline süpriz yaparsın vs...
ama bu BAKANLIK SÜPRİZ işi bize ait.Şimdiki bayan bakanımız da SÜPRİZ oldu demişti...
neyi teslim edicek Allah aşkına teslim edecek bişeymi bıraktı kasada....
dayak mı attınız damada :he:
lütfi de der...
moloz devir aldım
kismetse öğütüp cevheri çıkarıcaz.. :he: :he:
jas altınlar satılmadı mı ?
Damat demek kasada para yok diye söyleseymiş , çözüm bulacaklarmış. Neyse şu an kasada para olmadığı anlaşıldığına göre , artık milyar dolarlar akar kasaya diye düşünüyorum. Kısa zamanda MB da 100 milyar dolarlık bir artı beklentim şu an oluştu.
Dolar short pozisyonu açanın zengin, bahtiyar ve erken emekli olabileceğini düşünüyorum.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. UYGULAYANIN BEYNİNDEN ŞÜPHE EDERİM.
Hani bir Ahmet Kaya şarkısı vardı "Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz?"
Hazinede biri
Merkezde biri
Borsada bademde biri
Hazinedeki düşük faizle para veriyor. Yüksek faizle borçlanmamak için.
Merkezdeki ucuza dolar satıyor. Halbuki yabancı dolar bozmak için bu sabahki gibi ataklar istiyor.
Borsadaki badem hisseyi kaldırmaya uğraşıyor. Halbuki gavur en dipten almaya hevesli ve satıyor ve yine satacak...
Bütün bunlar hem de bir sabah seans açılışında oluyor.
Kesinlikle hayır, sadece dün, daha önce açmış olduğum altın shortların yarısını kapattım, elimdeki TL ile shortların getirisi kadar altın fonuna eklemeler yaptım. Shortların yarısı duruyor. Bunları da ayın 19 u civarında kapatmayı düşünüyorum.
Yalnız dün bir hata yaptım, elimdeki dövizin 1/3 ünü hedge eden dolar shortlarının yarısı yerine tamamını kapattım. Yarısı durmalıydı ayın 19 una kadar. Dün dolar fonu sayısını da arttırdım.
Portföy, %80 döviz, %15 altın, %5 TL (vadeli altın shortlar için).
Borsaların geri dönmeye başladığına emin olduğumda altını elimden çıkarabilirim, daha aşağıdan almak için.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tupras geliyor hadi kocaoglan
Sabah EURUSD trenine binen var mı başka? Kompartmanlar bomboş
yıllar önce komedi şeklinde ibretle izlediğimiz necmettin batırel vs özgür demirtaş mevzusu vardı hatırlarsınız..
bu adamlar resmen batırel'in söylediklerini yaptılar doları kontrol için, 100 milyar doları yaktılar.. aynı zihniyet zaten.. gerçi batırel yanılmıyorsam 20-30 milyar dolarda işi bitiriyordu :kahkah: