iyi akşamlar ecilc destek ve direnç nedir, söyleyebilir misiniz..
Printable View
iyi akşamlar ecilc destek ve direnç nedir, söyleyebilir misiniz..
Seans kapanırken OSTIM, POLHO ve VKGYO aldım... Hayırlısı bakalım... Perşembe akşamı alım yapmazdım ama bir şeyler dürttü... Bakalım akşam akşam ne dürtmüş yarın belli olur...
YTD.
Biri su lanet ulasi yorumlayabilir mi bugun yaptigi tam bir serefsizlikti
Dostum el insaf... Bu kağıt daha ne etsin?!!! Kağıt neredeyse bir yıldır koşuyor... :D
https://i.hizliresim.com/Y0IlBV.jpg
Arkadaşlar bryat takip eden varsa analiz edebilirmi.Hala pozitif alandamı
Esma hanim, destek direnc bilgisi Rica etsem, mumkunse.
Tesekkurler...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli üstadlar GEDIK ile ilgili düşünceniz nedir. Yarın sizce nasıl bir yol izler. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayırlı akşamlar, hayırlı Cumalar.Çelik hocam yarın için radarınıza takılan hisseler varmı acaba, şimdiden teşekkürler.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim ekranımda tüm kağıtlar (ALLIMKB) sayfası açıktır sadece. Tüm kağıtları aynı anda gözle takip etmem mümkün olmadığı halde bu şekilde tercih ediyorum. Üstadın önerdiği kağıtlarla birlikte rutin takip ettiğim 30 civarı kağıt var. Yıldız Pazar ve Ana Pazar harici alım-satım yapmayı çok sevemedim. Temel analizlerle pek ilgilenmiyorum... Sadece grafik okuyup al-sat yapıyorum. ULAS ucuz mudur onu bilemem ben... Celik Comak Ustanın diyeceği bir şeyler vardır. Ben de takipteyim.. :)
Dolar bazlı aylık BRYAT... :D
YTD.
https://i.hizliresim.com/mxjHeN.jpg
ÇELİK HOCA YILLIK LİSTESİ
1. ısyat ....3.43
2. Petkm...4.79
3. Afyon...4.43
4. Pagyo....6.37
5. Ozgyo....2.23
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (B)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10
17.gsdde...4.95
18.ıhlgm...1.27
19.ykbnk...3.09
20.zoren...2.70
21.ıttfh....2.25
22.gsray..3.98
23.yyapı...1.83
24. ve son btcim....4.75
EREGL olanlara temettü hayırlı olsun martta verecekmiş 1.57 TL
Iyi geceler cümleten
Hayırlı geceler Hocam.. Samat için en dip neresi gözüküyor? 5,20 nin görülme ihtimali var mıdır? Nereden alınır sizce?
Iyi geceler ...
Hayırlı geceler hocam rheag ve Ostim için yorumlarinizi ogrenebilirmiyim
Hocam yıllık listemizde mevcut lakin yine de düşüncelerinizi merak ediyorum, Afyon hocam çok ucuz kalmadı mı cimentolar arasında çakıldı kaldı.
Sistem yarın için hep büyük tahtalarda al vermiş coğu pirimli hisseler bu nedenle risk almıyalım kripto paylaşıcam
Muco ve benzeri kağıtlarda açığa satış ve alış gelmiş. Artık yatay takilmaz. ): ):
Açığa satışın hisselere nasıl bir etkisi oluyor olumlu ya da olumsuz??
Bandbtc
babausd
alıbaba / us d
bandbtc
usdcusdt
xemeos
balbtc
dhtusdt
balxbt
gom2usdt
bandbtc
band/btc
Mebes borsada hayat yoktu bu hafta kriptolar daha hareketliydi dolar sevmiyorum altın dersen halen aşağılara doğru sarkmalı yatırımlık hisse ve kripto kaldı geriye :)
Cümleten iyi geceler hayırlı cumalar uyku bastırdı
Sn. Esma, "alkim" destek, direnç ve hedef bakabilir misiniz?