Pek ümit yok[emoji16][emoji16][emoji16] Göbeği uzaktan yakından alakası olmayan bryat a bağlı. Robot işte[emoji1787][emoji1787][emoji1787] AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
Yokmu cicim, gelmiyor mu mal!!! Siz bu ahmaklığınızla daha çoook beklersiniz mal, MAL!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Operasyon bryat ta yapılıyor...Bu sadece figüran...Alarko nun güzide!! şirketini robota bağlamışlar. İşlemler algoritmik..Teknik vs.hikaye. Tekniği ni bryat speği belirliyor, bu kadar net...Suçlu Alarko yönetimidir. Bile isteğe yapıyorlar. Sen 1+1 daire fiyatının YARI FİYATINDA sermayeni BİLEREK bırakır isen. Emir de alırsın!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Burada dokuldum. Ben kazandım sizlere de bol kazançlar... Hayırlı olsunRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmaklıkta üst level bir spek ekibi var tahtada. Tercihleri yine yanlış! Bana bile portföyümün 3 te biri ile 2 kez trade şansı verdiniz! Mal!! ımı bilirim[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Aşağıda bizim Alarkonun şirketi alcar ın kuyruğuna taktıkları bryat ın grafiği var. İstediler mi dirençler destek oluyor! (Fibonacci 0.5.* 0.618, 0.786) Adamlar takır takır resim çiziyor. Bizim tahtadaki sünepeler gibi s.laklık yapıldı mı teknikçilere av olunuyor!
Bana göre alcar tahtasında ki grup ile bryat tahtasında ki grubun uzaktan yakından alakası yok. Zaten firmaların da alakası yok. Bryat ın sermayesi yüksek, piyasada bu malların ırzına geçtikleri tahtanın 6 katı hissesi var.** Ama bizdekilerin damarında kan yerine operasyon çocukluğu akıyor...
https://i.hizliresim.com/m4hjvbi.jpg
Hiç boşuna konuşurnuyum, şirket işin tam göbeğinde diye. Pisliklerini seans içinde kusar, tarihi bilançoyu bayram arefesi akşamı gönderir ki, uzun tatilde etkisi kaybolsun diye. Çünkü aldıkları emir öyle... Aşağıdaki kap ı seans içi atma emri vermiş düzenbaz ortakları!! Bunlarda Eksiksiz yerine getiriyor. Pisliksiniz vesselam...
Özel durum açıklaması;
Alarko Carrıer Sanayi Ve Ticaret A.Ş.22.09.2022 15:12 Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Sermaye Piyasası Kurulu Özel Durumlar Tebliği' nin (II-15.1) ''Olağandışı Miktar ve Fiyat Hareketleri'' başlıklı 8 inci maddesine istinaden Borsa İstanbul' un şirketimizden istemiş olduğu açıklamaya ilişkin olarak, bilgimiz dahilinde kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz yoktur.
Kamuoyuna duyurulur.
Kaynaklar:*Kamuyu Aydınlatma PlatformuKonular:*Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
BRyatın etkisiyle biz de geriledik BİRAZ KONSİLE SONRA TEKRAR HAREKETLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
YTD
Bryat a tedbir gelmiş. Trışka tedbir. açığa satış, kredili işlem yasağı. Bakalım oradaki nezle bu çapsız hırsız grubu hasta eder mi,[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Cibiliyetleri bozuk olduğu için fazlası ile mümkün! Lakin 2 yıl önce bryat a 200 TL de 15 gün tedbir geldiğinde 200 den 673 e sadece 15 günde gitmişti. Bakalım tedbir bryat a mı geldi, alcar a mı!!!
Alarko holdingde hisse 48 liradan 68 liraya 1 hafta icinde yükselmiş ama özel durum aciklamasi olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri adi altinda yayinlanan birsey söz konusu değil nasil bir çemberin içine düştük 3 seneden beri kimlerin elindeyiz ya yaziklar olsun
Tahtadaki ş.sizlere inat Tüm Tavsiye isteyen lere 2000 TL den aşağı satmamak üzere alcar aldırmaya karar verdim. Azdan az, çoktan çok gider... Bu hırsızlara ders şart!!! Zatürre !!! olmuş operasyon evlatları!!
11-12 ekim e kadar oluşturacağınız flamanın direğini münasip bir yerinize monte ettireceğim bilesiniz!
Tebrik ve takdir ediyorum, doğruluk,asalet,şeref gibi değerler konusunda Nirvana ya ulaşmış bu tahtacıyı.... ve lakin ben hep burdayım . Hiç gitmeyecek olanlarla birlikte. Şaşkın. [emoji3]
Hırsızlar iş başında...Kendileri satıyor, kendileri alıyor. Zavallılar. Kağıt gelecek diye bekliyorlar...
Tahtacı sıkmaktan bağsur olacaksın, bırak artık, mokunun mokunu çıkardın. Anla artık o s.lakça, acemice kaptırdığınız mallar, 10 yıl daha geçse size GELMEYECEK!!!
dertleri acaba arazı satısını 3 ceyrek bılancoya koyacaklarmı koymıyacaklarmı mesele bu mudur? satış gerçekleşşe bıle koymaz bunlar ekım ayına kap atarlar .yada son ana kadar beklerler 30 eylul gece 11.59 a . ytd.
Vazgeçtik der mi bunlar yine[emoji1787][emoji1787][emoji1787] yapmayacak cinsten değiller hani. Yıllardır yapmadıkları pislik mi kaldı? Bunlar şirketlerini halka açmayı yanlış anladı sanırım.. Speğe kölelik algılamışlar! Teveccühleri tahtadaki hırsız ortaklarına!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bunları tanımıyorsunuz. Tuzla da tü kaka, bir halt olmaz deyip kap attıkları, sonrasında 28 milyon dolara satışa çıkardıkları bir arsa vardı. 2018 den beri ne halt ettikleri belli değil. Bunlara güvenip şirketlerine ortak olan insanlara, ne bir kap ne bir selam yolladılar!!! Tek bir haber yollamadılar!! Tek haberdar ettikleri tahtadaki ortakları!! Yani hırsızlar!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yatirimci iliskileri degisince maillere cevap vermeye baslamislar. Tuzladaki arsayi sorun bakalim ne cvp yazacaklar.
Yıllardır tahtacı ya buradan saydırır dururum. Yeni farkına vardığım bir durum var ki, burada tahtacı yok.. (BANA GÖRE) Esasen var ama tahtacının sahibi yönetim! Yönetim adına çalışıyor.. Spek şirketin paralı uşağı!!! Para için haysiyetini bir kenara bırakan hırsızın teki...
Yoksa bunlardan habersiz bu tahtada cirit atamaz. Kap ların atılış zamanları, saatleri, günleri hepsi hesaplı. Arsa satışı haberi, Vazgeçtik haberi, sonra tekrar sattık (muhtemel yine vazgeçtik ce eee) haberi endekse göre veriliyor, verilecek...Hatta ve hatta burada yazan uzun .....nickli vatandaşta bu şirket çalışanı. Daha önce öylesine yazmıştım lakin gerçeklik payı oldukça yüksek. Çünkü buradan başka yerde yazısı yok, 10+ yıldır. Geçen mart 2021 de ben bunu yazdıktan sonra açığa çıktığını anladı ve birkaç başlık altında daha yazmaya başlamıştı. Zaten ondan sonra buradan kayboldu. Suçlu spek mı pek değil... Tahtaya derinlemesine bakabilen yönetimi görür!!!
353.8 kapatti 358 i de kirdi
Ne bryat mış... Kağıdı göbeğinden bağlamış hırsızlar. İki firmanın uzaktan yakından ilgisi yok. İşlerine geldi mi bryat, gelmedi mi endekse bağlıyorlar. Allah cezanızı versin, iyi ölümlerle ölmeyin inşallah...
Konya çimento bile tavan, rakam tam 1.590 TL. Buradaki Haysiyet fukaraları, yaprak oğlu yapraklar 400 yapayım mı yapmayayım mı düzenbazlığında! Süzme operasyon evlatlarının lot sayısı konya dan az. Fk , pdd yi yazmıyorum bile. Konya fk , pdd sine gelse hisse 1 lotun 3.000-4.000 TL olması lazım! Operasyon çocukluğu adamların kanına işlemiş, değilmi uzun ş.siz!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Çok ucuz kaldın alcar. Bu piyasa şartlarında 2000-3000 aralığında olması gerekiyor. 2 yıl önce 550 yi gören hisseyi süründürüyorlar allah da sizi süründürsün
O değilde bizim tasmalı uzun ş.siz yok piyasada. Zabıtalar zehirlemiş olmasın pisliği...
ALCAR trendinde bir ralli başlangıcı mı acaba bu günkü kapanış
yatırım tavsiyesi değildir
Bunların yapacağı ralli ölü doğar. Çapsız ve ahlaksız dırlar. Bu arada aynı lot sayılı fk sı dd si bunun 7-8 katı fazla olan konya çimento tavan 1.702 TL!
Vizyon ve güç sıfır bu hırsızlarda. Bunların tek derdi 3-5 kademede adam tokatlamak...
Şuan üzerinde 61 bedelsizi var. Gelecek son 2 dönemlik kar ve yılan hikayesine dönen eski fabrika binasının satışından GELMESİ MUHTEMEL (Vazcaydık demezlerse) 372 milyon TL ile oluşacak 100 üzeri bedelsiz potansiyeli ile kağıdı buralarda süründüren adi operasyon evlatlarının yedi sülalesini sıraya dizip, halini hatrını soruyorum. Nokta...
J o i n . M e
borsayayin15
Not. Iki hafta sure ile hergun sabah 10 aksam 6 acik kalacak.
Bizim vizyon sorunlu dünya markalarını! bünyesinde barındıran, instagramda kötü yorumları silmek le meşgul, ortağı olduğumuz! hissemizin sahipleri 400 lerde ömür törpüsü ola dursun, fk dd vs.karlılık olarak bizim ömür törpüsü şirketten çok daha kötü durumda olan (lot ve sermaye bakımından sığ sınıfta olan kağıtlar) konya bile 4 hanelerin 2 li rakamlarına merdiven dayadı.
https://i.hizliresim.com/nm7hmgp.jpg
Bryat 1000 e az kaldı, konya 1 hafta, 1 aya 3000 e gelir. Bide bunlar bedelsiz açıklasa en az iki katı. Helal olsun adamların şefleri, müdürler, başkanları, genel müdürü var. Alcar sen hiçbir şeyi üstüne alma. Bu filmde hiçbir hayvana zarar verilmemiştir.