yakında milleti de halka arz edip tahtasını kapatırlar:kahkah:
Printable View
Kabine toplantısı sona erdi , Erdoğan açıklama yapacak
Vebitcoin şirketinin sahibi İ.B, şirket ortağı eşi G.B. ve 2 şirket çalışanı çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Erdoğan : Bakanlık Görevlerini devreden arkadaşlarımıza ülkemize yaptıkları hizmetler icin şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum . Bu arkadaşlarımıza karşı sosyal medyada yapılan linç girişimini kınıyorum
Erdoğan : ABD Başkanı Biden, 24 Nisan günü yayımladığı mesajda mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Bizi ziyadesiyle üzdü
Arçelik bilançosu gelmiş
Son yıllarda gördüğüm en güçlü bilançolardan biri.
Satışlar, ciro, kar, büyüme, Favok, özsermaye karlılığı muazzam artmış..
Borsa, şirket yatırımı , hisse yatırımı budur işte. Bu tip şirketleri bulup yatırım yapabilmektir..
Diğer taraftan bilanço süper gelmiş te
Fiyatlar, bilanço nun içinde mi?
Yoksa fiyatlar yanlış mı fiyatlanmış?
Fiyat=Bilanço Ederi , Borsa Terazi dengesine baktığımızda
Fiyatlar ne demiştik? Fiyatlar önden gider, ama doğru gider ama yanlış gider,
fiyatı bilanço dengeler..borsa her zaman doğru fiyatlamaz..
F/K, Pd/Dd, Fd/Favok, Borçluluk, özsermaye karlılığı bunlara baktığımda
Fiyatlar düşük gitmiş, bilançonun içinde değil gibi duruyor..piyasa ne tepki verir bilemem, lakin zamanla düşük fiyatın, bilanço ederine gelmesi lazım..
Normal olan, fiyatların artarak, bilanço ederi ile dengelenmesidir..
—///
Bugün en çok satan kurum Bank Of Am.
Karşı taraftan kendi almamışsa, yabancıların her yaptığı doğrudur diye bir kural yok. Yabancı satıyor diye satmayın.
Bu tip güçlü şirketleri, yabancılar satsa dahi
Yerli fonlar, Yatırım fonları, Katılım endeks fonları toplamalı..
Şirket yıllardır büyüme adımları atıyordu
Yanlış hatırlamıyorsam
Hindistanlı Tata ile ortak
Koreli Lg ile ortak
Japon Hitachi ile ortak
İngilterede Beko zaten 1 numara
Avrupada çoğu ailenin tercihi Beko markasıdır, bizzati biliyorum))
Naçizane fikirlerim böyle.
Orta uzun vade için , ışık saçmış resmen.. Hemen yarın diye düşğnmeyin lakin zamanla, bilanço ederine gitmesi lazım. Bazen bu tip durumlarda, yapışan çok olursa, dökmek için ters hareket bile çekebiliyorlar, lakin sonra su yolunu ilka ki buluyor..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.
Erdoğan : Ben belgelerle konuşuyorum , Biden gibi konuşmuyorum , Biden neye dayanarak nasıl konuşuyor bilmiyorum . 1 milyona yakın arşivimizde belgeler var buyursunlar gelip incelesinler
Ey biden yok mu? Tek vücut olduk bekliyoruz. Desin oyumu vereceğim.
Erdoğan : Biden ile Haziran’da kararlaştırdığımız görüşmede yeni bir dönemin kapılarını aralayacağımıza inanıyorum
Oy moy yok.
Erdoğan : Tedbirlerin neticelerini yavaş yavaş almaya başladık . Vaka sayılarımızı süratle 5000’in altına indirmek zorundayız .
Erdoğan: "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz."
Erdoğan: Tüm eğitim kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecek
İndi benim elamanımın tam kapanmada maşını kim ödeyecek? Biri deyiversin ey bideni geçtik, patates toplamada ayrımı da geçtik. Bu her kobiyi ilgilendiriyor. Her ay işsizlik fonu ödüyoruz o damı yer değiştirdi ?
MEB: Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00’den itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır.
Yer değiştirme sözü askerlikte kullanılır. Askerlikte hırsızlık diye bir şey yoktur.
17/23 nisan illere göre vaka sayısı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b1d8af38f7.jpg
Bu gün bakınca kuyruklara girdiğimiz Ecevit döneminin anlı şanlı duruşuna yamanmak istenen siyasetçiler yazılır. O döne mi sadece Ecevit değil BİZİM HALKIMIZ sırtlamıştır. Ben halkımıza güvenmekle beraber ,halkı bölenlerin halka güvenmeyip tıs pıs olması çok acı.
ABD sahil güvenlik gemisi "USCGC Hamilton" Çanakkale Boğazı'ndan geçişine başladı
ABD Donanmasına ait sahil güvenlik gemisi "USCGC Hamilton", Karadeniz'e ilerlemek üzere Çanakkale Boğazı'ndan geçişine başladı.
Sabah saatlerinde güney yönden boğaza giren, 127 metre boyunda ve 43 metre genişliğindeki "WMSL-753" borda numaralı gemi, bir süre sonra Çanakkale önlerine ulaştı.
Türk sahil güvenlik unsurlarının botlarla eşlik ettiği geminin Karadeniz'e ilerlediği öğrenildi.
günaydın arkadaşlar..kolay gelsin
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Bayram ikramiyelerini bari yarın verseler demi ya.
Birde onu almak için dışarı çıkıp 3800TL ceza yiyecekler olmasın:(
ülkenin yarısı TAM KAPANACAK diğer yarısı ortalıkra dolaşacak..
bundan fayda ummak tamamen safdillik
Yerlici ben
Şimdi durum değerlendirmesi yapayım.
Bugün Axen 82 ekran (32")Tv mi mutfaga kurdurdum.
Sunny ana üretici yada montajcı o kadarını bilemem
Lakin Android smart TV Vestelde aynı
Vestel çöp dedim ve diyorum.
Chrome kurdutmuyor lakin yotubede ingilizceden anlamadığım halde oradaki anlatımlardan kurdum ve kullanıyorum.
Sıonuç ta
Axen TV resmen ve alenen android aynı telefondaki gibi.
Orada hiç zorlanmadan chrome indirdim ve kurdum.
Açılışta aynı android gibi açılıyor.Yuvarlaklar dönerek.
Kanal taşımaya atamaya da izin veriyor.
Görüntüde idare eder lakin benim tv vestel 4 k
Artık onu bıraktım buna Sunny öveceğim.
Android der ve gerçekten android televizyonum.
Artık balkonda çay içerken bakarım.Hanımları kıskandım lakin onlar bensiz kullanamıyor.
show tv açılıyor izleniyor.
bolumd diye bir yer var orayı hiç açmıyordu Vestel, bu her haltı yapıyor.
Reklamlarıda engelliyorum bunda.
Bin ,Binbeşyüz TL de cebimde kaldı.
ziraat GYO halka ırz edilecekmiş...
iban dan sonra bu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , tekellerin tam kapanmada açık olup olmayacağıyla ilgili, "İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil" dedi.
Kılıçdaroğlu : Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.
Bu tarz aletler işinizi kolaylaştırır, arayüz daha akıçı... 4k : https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-MDZ...dp/B07K3KC5CP/