https://i.hizliresim.com/r8mih6p.png
https://twitter.com/ATP_Tech/status/1740323870345760933
Printable View
hadi atatp artık çık şu 100 ün üzerine....:kahkah: illa ki brütün bitmesini mi bekleyeceksin ??
Yıldız pazar yeni yıl itibariyle hayırlı olsun tüm ortaklara. Bu değişiklik fon alımlarının kararlarında da etkili olacaktır.
atatp umut veriyor...yıldız pazara çıkmak ile de bunu süsledi...artık yavaş yavaş beklentileri ile ilgili kap haberleri gelirse iyi olacak...
yeni yıl tüm ortaklara sağlık ,mutluluk ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum...
ATATP 118-120 civarlarında üçlü tepe görünümü oluştururken ,90,00-92 seviyelerinde de üçlü dip görünümü oluşturmuş görünüyor...bu her iki formasyon da güçlüler...ama rsi ye baktığımızda diplerden tekrardan fiyatı yukarı kesmesi atatp nin tekrardan yukarıya tepki verme hazırlığında olduğunu gösteriyor...macd ye de baktığımızda diplerde olduğunu görüyoruz...önceki macdnin diplerden yukarı kesmesi 56 dan 128 i göstermesi ile sonuçlanmış idi..yani uzun soluklu bir çıkış idi..işte bu yüzden de olası çıkışının uzun soluklu olabileceği düşüncesini veriyor...brütün de bitmesine 10 gün kalacak olması ve çoğu hisselerin brütün bitmesine yakın harekete başladığını düşündüğümüzde atatp nin de çıkmaya hazırlandığını ve teknik olarak bir zemin hazırladığını görebiliyoruz...
tüm bu teknik verileri alt alta koyup topladığımızda atatp nin uzun soluklu bir çıkışa hazırlandığı çıkarımını yapabiliyoruz..bakalım bu gerçekleşecek mi ?? hep birlikte yakından takip ediyor olacağız...
önceki 56 dan 128 tl ye olan uzun soluklu çıkış yine hatırladığım kadarıyla brütten çıkmaya az kaldığı bir dönemde gerçekleşmiş idi...galiba tarih tekerür edecek görünüyor...benzer bir durum tekrardan yaşanmaya çok yakın...önceki seferde olduğu gibi rsi üçlü dipten yukarı kesmiş..macd diplerine ulaşmış...90-92 lerden üçlü dip yapılmış...tüm bunlar olası güçlü bir çıkış için teknik alt yapının hazır olduğunu gösteriyor..sabır sabır sabır...nasip nasip nasip...
Şirketimiz'in bağlı ortaklığı olan
ATP Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Bağlı
Ortaklık) tarafından Bağlı Ortaklık sermaye artırım işlemlerine
ilişkin alınan kararlar 6.12.2023 tarihinde ve bu kararlara ilişkin Sermaye
Piyasası Kurulu (SPK)'na yapılan başvurular 7.12.2023 tarihinde özel durum
açıklamaları ile kamuoyuna duyurulmuştur.
SPK’nın 29.12.2023 tarihli ve 2023/82 sayılı
bülteninde; 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nda ve ilgili sair alt
düzenlemelerde yer alan yeniden değerlemeye tabi tutarlar 2024 yılı için tespit
edilerek açıklanmıştır. Bu kapsamda Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına
İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.3)’nin 12. Maddesinin 4. fıkrasının c bendinde
yer alan; kuruluşta başlangıç sermayesinin, dönüşümde ise mevcut ödenmiş veya
çıkarılmış sermayesi ile öz sermayesinin her biri için sahip olunması gerekli
asgari tutar 2023 yılı için 30.000.000.-TL iken 2024 yılı için 60.000.000.-TL
olarak tespit edilmiştir.
Bu bağlamda Bağlı Ortaklık’ın yapmış olduğu
nitelikli yatırımcıya satış öncesi bedelli sermaye artırımında belirtilmiş olan
50.000.000.-TL’lik tutarın, 2024 yılı yeniden değerleme tutarları da göz önünde
bulundurularak sermaye tutarının yeniden arttırılmasına karar verilmiştir.
Şirketimiz'in konu ile ilgili daha önce yapmış
olduğu özel durum açıklamaları kapsamında planlanan iş ve
işlemler bakımından herhangi bir esaslı değişiklik olmadığını, yalnızca
SPK’nın ilke kararları ve yeniden değerleme tutarları üzerinden artırılan
sermaye tutarında güncelleme yapılacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Az önce atılan kap'ın içeriği.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir çok yazılım bu gün tavanı zorluyor.darisi başımıza
arkadaşlar uluslararası konjöktür de yazılımlardan yana döndü...zaten bunu geçmiş günlerde de çok yazdım...FED faiz artışlarının sonuna geldi bundan sonra faiz indirmeye başlayacak...işte doların fazlalaşacağı önümüzdeki ortamda paralar en çok emtiya bazlı şirketlere vede yazılım ve teknoloji şirketlerine girecek...
tabi atatp nin tüm yıla yayılacak özel beklentileri de var...tüm bunlar bir araya gelince atatp nin biraz da agresif çıkması için tüm şartlar sağlanmış oluyor...
teknik analizimde de uzun soluklu bir çıkış işaretleri gördüğümü söylemiştim...brüt yasağımızın bitmesine de az bir süre kaldı..hem iştah hem de hacim artmaya başlıyor...128 zirvemizi geçersek ????? tahminen soluğu 170-180 lerde alabileceğiz...tabi ara direnç olarak 150 psikolojik direnç seviyesi de bizi bekliyor olacak..ama bence orası çok da zorlamayacaktır..asıl ana hedefimize yöneleceğimizi düşünüyorum...
X sitelerde Üçlü tepe diyenler vardı buyrun size üçlü dip..
bakış açısına göre değişiyor dostum...elinden kaçıranlar üçlü tepe var diyorlardı ( biraz da temennileri o yönde idi...:) )...elinde olanlar ise üçlü dip var diyordu....şahsen ben elimde olmasına rağmen elimden gelinceye kadar tarafsız gözüyle bakmaya çalıştım...hem üçlü dipleri de gördüm hem de üçlü tepeleri de ama rsi ve macd ise yükselişin olacağını hem de soluksuz bir çıkışın hazırlığının olduğunu söyledim...şu anda iş oraya doğru gidiyor...endeks bozmaz ise ??? o şekilde hareket edeceğini düşünüyorum...ve bence yeni zirveler görülecek..sabır ile bekliyoruz...
teknikçi değilim ama geçmişte teknikçi olarak çok yorumlar yaptım...sonra da teknikçilikten pek kazanamadığımı görünce temel analizler ile hisse almaya başladım...yukarıdaki yorumu da hafta sonu yapmış idim...galiba bire bir tutacak görünüyor...sabır sabır sabır...kısmet kısmet kısmet...:)
tavan kapatması yakıştı hoş yazılımların çoguda tavan bugun...
deve hörgüçleri ilkokuldaydı..:plc:
üstü ayrı altı ayrı..
https://i.resm.im/RN54xZP.png
Brütümüzün bitmesine sadece bir hafta kaldı....atatp şimdiden heyecanlanıyor....özgürlük güzeldir...
hem finansal teknoloji alanında hem enerji hemde tıklagelsin ile gıda ve parkende alanında büyük oynuyor ATP
hadi atatp harekete geç artık...dünkü dik duruşunu bu gün de sağlam durarak veya prim yaparak süsle...sen bunlara layıksın...yaparsın...:)
yeter diyenler ve inanmayanlar bu hisseden çoktan döküldüler...kalanlar sağlam yatırımcılar...tahmin ediyorum ki gerçekten de çok az kişi kaldık...sabır sabır sabır...beklentileri ile ilgili kap haberleri geldikçe çoşacağız...bu beklentileri ile piyasa değeri belki de bir kaç milyar dolar olması gerekirken biz bir milyar dolara razıyız...:kahkah:
green x..tıkla gelsin...fiyuu....tgcard...hepsi de büyük işler...hepsi de güzel kar getirecek projeler...
dün endeksin %2,75 düştüğü bir günde %1,75 lik prim yaparak rüştünü ispatlamış idin...senden bu güzel hareketlerin devamını bekliyoruz...hadi aslan parçası....borsa hisse görsün....:kahkah:
teknik bakış...
https://x.com/borsauzayi/status/1742...605002155?s=20
hadi atatp ...uyuma...uyan artık..özgürlüğüne az bir zaman kaldı..beklentilerin ile ilgili kap haberleri her an gelebilir...bu hal hiç sana yakışmıyor...
belki böyle biraz uyuması dinlenmesi iyidir güç topluyordur ilerisi için...
Twitter dan Erdoğan matrak dostumuz ATATP için böyle bir yorum yapmış..teşekürler
Paket başına %25 maliyetle çalışan bir sistem var. Operasyonlara karışmadan, iş yerlerine etkili yönetim ve rahatlık sunuyor.
#Fiyuu kurye hizmeti %12.5, #Tiklagelsin aracılığıyla yemek/market uygulamaları %12.5 takribi komisyon alıyordur. Günlük 130.000 siparişle, bu yaklaşık 47 milyon paket demek!
#Fiyuu'nun +5000 mevcut kuryesi ve sürekli güncellenen 5000 yeni kurye ilanıyla, bu 47 milyon paket siparişin iki katına çıkabileceği düşünüyorum
Bir yemek siparişinin günümüzde minimum 180 lira olduğunu düşünürsek, bu durum daha da ilgi çekici hale geliyor. #ATATP yeni gözbebeklerinde büyük değişimler olacak gibi!
işte bu yüzden atatp deki beklentiler çok büyük diyoruz..yaptığı işlerden güzel karlar yapabilecek...tgcard ta da benzeri bir durum var..kart işleri de çok karlı arkadaşlar...orada da yapılan her alış verişlerden belli miktarlarda komisyon kesintisi olabiliyor..şu anda ceplerimizde kullandığımız karlar ile kredili alış verişler yapıldığında satıcıdan %3-4 civarında bir kesinti yapıldığını hatırlıyorum..yine alış veriş yapıldığında kesinti yapılan nakit 40-45 gün sonra satıcıya veriliyor..o süre boyunca kart sahibi şirket o nakiti çeşitli finansal işlerinde kullanıp kar ediyor...bankalar neden bu kadar kar edebiliyorlar ?? işte nedenlerinden biri de bu kartlı alış verişlerdir arkadaşlar...bu alış verişlerin milyarlarca tl leri bulduğunda oluşan nakit ve karı düşünebildiğimizde potansiyeli de az çok anlayabiliyoruz...
Teknoloji alt yapısı kendisine ait olan ve bu alt yapıyı sürekli geliştirecek ar-ge si olan şirketlerin büyümesi çok hızlı olabiliyor..ATATP gibi bir yazılım devinin ar-ge si TGCARD in arkasında olacak...
Yeter ki bir kere piyasaya girsin..devamı çok hızlı gelecektir...insanların çoğu yenilikleri seviyor...insanlar ve özelikle de gençler değişime ve yeniliğe çok açıktırlar..ben çok umutluyum..
Bugun atak başladı gune...
Tavanda bekleyen 226bin
Maşallah haftaya süper başladık.
Yapı kredi alıyormuştahtayı...
yakın zamanda bu teknik yorumu yapmıştım..teknik grafik çalışmam ise çalışma yaptığım siteden silinmiş...aşağı yukarı atatp tahmin ettiğimiz yolda ilerliyor...sabır sabır sabır...128 zirvemizi geçersek çanak katlamasına gidebileceğiz ki oraları da 170 civarlarına denk geliyor...bakalım bu gerçekleşecek mi ???