Alım fırsatı olur yapmazlar.
Kara çocuk bir elini yüzünü yıka kendine gel.
Yarin resmen rulet oynayacagiz
Hem de tek sayiya
Webster' in şerefine..
https://onlinepoll.me/poll/vote/faiz...i-tahmininiz-1
Webster hamama git!!!!!!!!!!!!!
Cugara bir laf soylerim altinda kalirsin. Cocuk musun nesin?
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ileri iki geri giderken %82 enflasyon kaybını nasıl çıkartacağız.
Bakın kar etmekten bahsetmiyorum.
Mevcudu korumaktan bahsediyorum.
Aklim almiyor
Onceden endeks arti 0.90 lara gelse ucuyoruz derdik
Simdi arti 4 arti 5
Eksi 6 eksi 7 kapatmasi normal karsilanir oldu
Kardemirle petkimin karlarını ve rasyolarını beğeniyorum. Güzel bilançolar açıklıyorlar. Ytd
çok değil bundan 4 sene önce SASA 1.85 di kuşlu sitede borsada trade ederek zengin olan bir vatandaş var
söylemişti bunu alın istikbali iyi diye ,almadık tabi mal kitleyecek diye
petkim iyi hisse kazandırır ama primlendi ya da bize öyle geliyor kısa sürede 5.50 den 9 lara geldi
yine fırsatı kaçırdığımız ereğli ,toaso
bankalar uzun vadede fazla bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum ,hele bu iktidar döneminde
Tekfenin sıkıntısı covid döneminde olumsuz etkilendi , devlet işi de vermiyorlar beşli grubun içinde değil ,yurt dışı işleri de pek iyi gitmiyor bir enkai gibi değil ama primli bir hisse değil ,ileride işleri düzeltirse ,yürür
sarky bildiğim bir hisse değil ama dolanan muhabbet patronun tv de ,dolar bulmakta güçlük çekiyoruz demesiyle hisse olumsuz etkilenmiş,yani primli değilse istikbali iyiyse alınabilir üstat
dohol u Allah bildiği gibi yapsın elimize yapıştı kaldı ,son bilanço iyi gelmeyince hisseyi yürütmüyorlar okullu hisseden çıktıktan sonra bir daha belini doğrultamadı ,halbuki adamın elinde çok düşük maliyetli 360 milyon doları var 3 ayda bir milyar liradan fazla prim yaptı ama sallamıyorlar
ardyz yazılım sanırım ,endeks geçmişte uyuzken hep bu yazılım bilişim hisseleri yürüyordu
haklı olabilirsin ama bu gün bile endeksin zıplamasına bir tepki vermedi ,öyle olunca ister istemez endekse tepki veren hisselere yöneliyorsun ,kademeleri çok şişiriyorlar bunu neden yapıyorlar bilmiyorum ,düşmesine de çıkmasına da yol vermiyor birileri
buna benzer odaş var ama odaş devamlı kademeleri şişik değil
Bu gün dünya borsalarında endeksi bizimki kadar yükselen sadece Rus borsası var ,dün de aynı şekilde düşmüştü
tuhaf tuhaf şeyler
niye bu kadar özdeşleşmiş anlayan beri gelsin Reisin gözü kara NATO dan bir görev verirler Rusya ya savaş açarız falan mı zannediyorlar
Garan eldeki ppf gibi
Akmaz kokmaz manasinda
Tekfen b30 daki en primsiz hisselerde o sebeple dusundum
Sarky patronu ne yaparsa tersi olur
Tr nin tek bakir ureticisidir!
Bistte 30 kusur teknoliji hissesinden b100 de olan tek ardyzdir
Dohol ve mobtl gibi arkasi guclu ama ucuz hisselere karsi da sempatim var diyelim😀
Bir tiyo vermedin...
Bir tiyo vermedin. Biliyorsun ne döndüğünü. Alacağın olsun kara çocuk. Artık buraya yazmam. Paylaşmayı sevmiyorsun...