üstad büyük geçmiş olsun.
Printable View
Sayın , Ercanbay ve Sayın , Köse çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin.
:ok::halay::bravo::yahoo:
Sn. Ercanbay, Sn. Köse, çok geçmiş olsun. Her şeyin başı sağlık. Tüm forum üyelerine dağlık ve huzur dolu nice yıllar diliyorum.
Allah, bildiğimiz bilmediğimiz hastalıkları bizden uzak etsin.
Hepimize, sağlıklı hayırlı huzurlu uzun ömürler nasip etsin.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün vefakar ve cefakar Eplas yatırımcılarını halaya davet ediyorum.:halay::halay::halay:
Sayın Komodor enflasyon öncesi gördüğü en yüksek seviyelere tekrar varmış olması güzel. Ancak en az 4 katı olursa enflasyon öncesi ederini görür. Yani 2020 = 50 TL bugün eşittir 200 TL olması gerekiyor ki "o dönemlere" dönsün. O dönemler için bu rakamlar çok az görülürdü hikayeye bakılarak, şimdi ise ya nasip misali.
Şu şirketin patronu düzgün bir patron olsaydı neler olunmazdı.
Yatırım Tavsiyesi İçermez.
Arkadaşlar! Eplas'ın bilançosunda maddi duran varlıklar kısmı ile bir tespitimi paylaşmak istiyorum.2021/9 bilançosunda 146.883.000 TL.( Dolar 8.85 TL ) ,2022/9 bilançosunda 153.907.000 TL .( Dolar 18.50 TL ) .
Bizim Eplas'ın bütün gayri menkulleri neredeyse üç dört lüks daire fiyatı kadar yapıyor.:whistling:
Arkadaşlar! Malınıza sahip çıkın! Hatta imkanınız varsa,çok sağlam kilidi olan bekaret kemeri takın. Yoksa bir kazaya kurban gidebilir ........:whistling:
Arkadaşlar! Tahtayı yönlendiren ..ospu çocukları, üçüncü tedbir olan tek fiyat emir paketinin alınmasına zorluyorlar.Kasıtlı olarak çift durdurma yaptırdılar,haberiniz olsun.Operasyonu da hala A1 Capital'den yapıyorlar.....
Tabandan , tavana gitti.
Komodor Hocam yatırımcımı kaldı :) Eplasta bence çok az küçük yatırımcı kalmıştır.
Bir kaç lot alıp satan arada var ama yüklü tutan çok azdır. Patron halen yeterince mal alamamış anlaşılan yoksa bu kadar hırpalamazdı. Eski yatırımcılardan halen inatla mal satmayanlar satınca kalkacak tren herhalde :)
Bizi kasdediyorsun
ama biz de inatla satmıyoruz
ne olacak şimdi
bakalım kim pes edecek
Sayın Köse, eskilerden burada sanırım 1 milyon lota kadar elinde bulunduran eski 10-15 yıllık yatırımcılar var. Onları hırpalamadan yola çıkarmayacaklar gibi duruyor. Bu enflasyon ortamında bu hisse senedinin fiyatlamasına bakıldığında bana bir anlam çıkarmak imkansız.
Değerlemeler komik, yurt dışı kaynaklar saklı duruyor, patronun borç muhabbetinin şirketler üzerine yüklenmesi ayrı bir terane, yani temiz bir ortam olmadığı aşikar. Eskiler ile patron arasında kapalı bir kavga var herhalde. Aklı başında bir patron hisse senedini süründürmez, yatırımcını korumak ister. Ancak gözüken patronda bu anlamda bir ahlaki duruş ne yazık yok.
Umarım burada yatırım yapmış ahlaklı edepli ve düzgün insanlar mağdur olmadan haklarını alırlar.
Borsa artık türbülanslı döneme girdi , şu döneme girerken elde şirket için iyi bir gelişme olsaydı daha rahat olurduk ,
Geçen hafta hisse fiyatı 40 ların üzerine giderken umarım iyi gelişmelerin arefesindeyizdir diye düşünmüştüm ama bir şey çıkmadı .
Aslında sonuca en yakın olan konu basmane çukuru ,ama belediye ve tmsf 650 veya 800 milyon seçeneğinde kilitlenmiş durumda , aslında Tunç Soyer çözüm için istekliydi ama sanıyorum oda bu işi seçim sonrasına bırakacak , seçim sonrası eğer mevcut muhalafet iktidar olursa tmsf ile çok daha rahat masaya oturacağını hesaplıyor olabilir ,
Seçim sonrası mevcut muhalefet iktidar olursa yeni tmsf yönetimi ile daha düşük bir fiyattan anlaşabilirler , buda bizim işimize gelmez , kaybettiğimiz zaman cabası olur .
Eğer mevcut iktidar devam ederse bu sefer muhalif partili belediye ile iktidar güdümündeki tmsf pazalığı iyice uzayabilr .
Dileğim Tunç Soyer biraz daha kesenin ağzını açsın ve bu işi acilen bitirsin .
katılmıyorum
AKP gitmeden basmane çözülemez
aslında iktidar ve muhalefet aynı partiden olursa sorun
bir günde çözülür.
Bu ne rezilliktir arkadaş
SPK ne yapıyor
https://twitter.com/perihantantug/st...J98xOxC3A&s=19
Arkadaşlar! Tahtada işlem yapan çok özel üretilmiş ..spu çocuğu grup var. Dikkatli olun!!!!!!
Arkadaşlar! Garanti yatırım'dan 40.000 lot satışa yazan ya yürek yemiş ya da yar.k yemiş. Veya düşüşte portföyü zora düşmüş piyasa göt. ne girmiş, zorla malını satıyorlar.......
Beyler inadına sabır
günün ilk devre kesiciside geldi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1100859
ARkadaş bunlar nasıl kademeler
32,68 den 34e
34 den 32,68e
tekrar 32,68 den 34e
%4 fark ile işlemler oluyor
bir aşağı bir yukarı
bu kadar yüksek mumlar olur mu eyyyy SPK
Sayın sss.köse! Bu işlemlerin SPK ' dan önce Borsa başkanlığı ile ilgisi var.Onlar da bugünkü çift durdurmaya akşam bir işlem gönderecekler gibi.Dilerim olmaz.Zira hisseyi bu tedbirlere bilerek ve isteyerek sürüklediler.
Sözümüz SPK 'dan önce saygıdeğer , patrona olmalı......
Sayın ercanbay! Neredesiniz,bir ses verin? Bu karışık günlerde ,sizin yorum ve yazılarınıza ihtiyacımız var. Selamlar,saygılar......
HSBC' den işlem yaparak pozitif piyasada hisse fiyatını kasıtlı olarak kapanışta düşüren or.spu çocuğuna da selam olsun.Allahın bütün laneti üstüne olsun.:vk:
Arkadaşlar! Bir halaya daha kalkalım diyeceğim ama; Makinist çok .... , anında müziği kesiyor.bizlere de kıç..ızın üzerine oturmak kalıyor.
:halay::halay::halay: