Teşekkürederim cengiz abi sevenin inşaallah çok olur, da sen bu aleme nasıl düştün abi.
Printable View
pilavdan dönenin kaşşığı kırılsın amk..el yükseltiyorum..tüm markaları GAS ve NEO ya basıyorum..bire 6 ..ahahahhahahhahaha
fatihin torunuyum ben..ya ben kriptoları alacağım ya kriptolar beni....ahahahahahahahahahah
elektrik sektöründe meşhur çinli bi liyuvardı karaköy de geçenlerde ona denk geldim..oğlum batıyoz ne yapalım didim..o da didiki çin komonist partisi komple NEO ve GAS a basıyorlar parayı didi..bende didim...ki bende komonistim amk...ahahahhahahahaah
Tekniğini çok sevdiğim bir coin için sabahtan verdiğim tüm emirler gelmiş :oleyo: Fakat terazinin diğer ucunu Eth yaslamışız alttan band'tan süpürmeme rağmen kazanç ufak bir farkla zarar da ( bu arada ciddi kademe yukarı fırlamış hali bu )
Böyle aşk olmaz :oleyo: Karlı trade Ana parayı koruyor , Pump gruplarına mı katılalım hehehehe , walla sıkıldım al sattan Parayı nakde çekeyim diyorum ETH üçgen formasyonu var göndersem bile burada ki hesaba zar atmaya devam :oleyo:
Kıbrısta bassaydık daha iyi 1 / 36 veriyor ödemem de yok cash
Kulaklarınız çekerken uzatırız demüşler ,
Hehhe soruyorlar haci varlığın teminatı varmı diye ( USDT ) , cevap basit o anlık için var muahhaha
https://www.bloomberg.com/news/artic...oenaed-by-cftc
sanırım filme bi ara verdiler.
belki de şerit koptu kaldı mı elimizde cetonlar.
yok ki bunun da defteri açıp baksak.
dowa bakınca. yok bakmayalım.
kedidir kedi...
Ben bu işi çözdüm...amerikanlilar..urus moskofları..çinliler....ben şu an çinlileri tutuyom...gel dediler tutun bize dediler..tuttuk bakalım çinliyi...ahahhahahahahahah
Lan gas gidiio lan gas gasliuo lan...ahahahahahahah
Ya arkadaşlar bi ses verin yaa ahahahahah
Stresten dolayı taşıma ruhsatını bulundurmaya çevirmeyesin. :whistling::whistling:
Abi senin desteklediklerin anca 24 saat yasiyo😁 1500 coin var herbiri birbirinden sahane😀
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsayi cozemedik vob varant simdide sanal para milleti nasil yolacaklarini biliyor bu yabancilar..
zorla zevk aldırıyorlar
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaw kutatkum benimkisi laf olsun torba dolsun nevinden..zaten iş çoktaan bitmişmiş..çaylar içilmiş,misafirler mikilmiş,tam her şey toparlanmış biz çıkageldik..ehhh muamelede sona kalan dona kalır cinsinden yapıyorlar..ne yer yatağı nede sıcak soba kapı arkasında duvara tutunarak dan...ayakta...ahahhahahahahah
yalnız bu gavurlara şapka çıkartıyorum bizim gibi uyanık geçinen türkleride ayakta beceriyorlar ya hayranım..hemde projeli murojeli....ahahahhahahhahahahahahah
bu arada benim neo ve gas nispeten iyi duruyorlar..biz adam olmayız vesselam.....ayyyyyyyy ahahahhahahah
domcoin cikmus biraz da dom alın dediler. masaalah hepimiz nasiplenmisiz.
he yaw eskiden teknik diye uyutuyolardi simdi ismi proce olmus. nedir muhendislerin bu conilerden çektikleri. iste buna itiraz ediyom.
Lisk ne gitti yahuuu.... krokodil abi birazda lisk e gidiklatsakmi acaba😁
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krokodil hocam harikasın ya 😂
http://upcoin.com/?ID=c54ab61a
linkteki site 500 dolar veriyor uye olana alim satimda kullanmak uzere sanirim son gun.
Nebl bize verdi dolar i hemde kasık lara kadar😁
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...980bd43906.png
Bendeki durum böyle..Hala BTC açısından fikrim olumsuz..
Lütfen analizlerime şüphe ile bakın...YTD...Benimkisi fikir alışverişi.
8100 çok yakında...1 hafta içinde şu an 2 -3 günlük yataylaşma normal...
2500 zaman bilemiycem de oradan düzetle olursa 1 yıl sürer sanki sonra iyice sıfıra yaslama olabilir.
8100 TUTAR ise yani düzetme olarak kalır ise BTC tutan süper olmasa da normal zengin olabilir.
Şubat sonu mali kâr açıklanana kadar böyle Mehter misali seyreder.. ytd
10000 dolar altına sokup çikarıyor btc yi. eğleniyormuyuz
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krokodil hocam bunlar dünyayı düzeltme iddiasında değil miydi procelerinle .sanırım proceleri tuttu düzeltiyor.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.