Blue chip hissesimisin mübarek :)
Printable View
Blue chip hissesimisin mübarek :)
Al gülüm ver gülüm gibi hareketler, dar alanda kısa paslasmalar devam,
bakalım ne zaman bikacaklar diye bekliyorlar herhalde,
buradaki tecrübeli abilerimiz daha iyi yorumlarlar tabii ki, ytd...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/parasancom/statu...nVP2T2zKVsnAGQ
Yatırım finansman hedef fiyatını 11.15ten 18.20ye revize etmiş :))))
Yarın analist sunumu var, diğer kurumlar da ozkgy yorumları yapacaktır. Bir de işyatırımın Gyo raporu yayınlanacak diye biliyorum, orada da olumlu bir tablo ortaya çıkacaktır
kısa vadede ne yapacağı belli olmasa da bistteki nadir ucuzlardan hala. yapısı güçlü. hakkı şu anda en az 20...
çok baskı var çok orta büyüklükte çok yatırımcısı var amacı onları dökmek sanırım boşuna uğraşıyor yada taktiği yanlış diyelim...
bir bedelsiz daha alip onu 5 katlamadan surdan suraya gitmem :)
Olması gereken oldu. Nihayet, an itibarıyla 13,55'i görerek hisse fiyatı TRGYO'yu yakaladı ve geçti.
Tavan yaparsa satsam mı acaba?
Ya ben satınca 2 tavan daha yaparsa!.....
Yatirim finansin raporu cok etkili oldu. Hedef olarak 18.20 belirlenmis. Baska kurumlarda ozak i artik arastirma kapsamina alabilirler. Bu da kurumsal yatirimci fazlaligi olusturabilir. Kucuk yatirimci ilgusi oldukca dusuk kalmaya devam ediyor. Ilk 5 kurum buyuk yatirimci ve kurumsallardan olusmakta. Bu da dengeli bir cikis sunuyor. Guzel bir trendi var donem donem bazi kurumsal veriyor baskasi aliyor. Nereden biliyorsun diyene de takastan bu hareketler izlenebiliyor ayrica fonlar her ay sonu iceriklerini yayinliyorlar oradan da ozak tasiyan fonlarin hareketleri izlenebilir. Goh fonu garanti bist 100 disi fonu bu sene getiride 1. sirada ve buyuklugu 2 milyara ulasmis bir fon yuzde 7 oraninda ozak tasiyor mesela. Gecen ay garanti uzerinden mallar hep bu fona gitmis gozukuyor.
Acaba halkali da emlak konut tan alinan yerlerin sozlesmesi ne zaman yapilacak? Oldukca guzel bir arazi ve gol manzarali. 1500 konut yapilabilecek buyuklukte.
pc matrix var kar 6601 milyon cepre forex var kar 5,175 milyon saçmalık değilmi bu..
ara ara yazdığım çin ordusunun hisseye intikali başlıyor görüntüsü var... yıkılsın duvarlar gelsin zirveler....
Hissemiz 1 sene neredeyse 2.5 lardaydi. Dun bir ara baktim 14 u gecmis. Getirisi 5 katini asmis. Rasyolara bakarsak ise bir degisim yok fk hala 1 lerde defter degeri ise 0.70 lerde. Inanilmaz buyutmusler sirketi bir senede. Buyukyali satislari oldukca stoklardan 1 cikiyor sirkete 5 liraya girmis gibi oluyor. Daha satilacak 200 den fazla bitmis super luks dairesi mevcut. Bu da bilanco surdurebilirliligini arttiriyor. Ela cok iyi gidiyor yillik 400-500 milyon gelir elde ediliyor. Mevcut kiralarin da artmasi ile seneye gelirlerin daha da artmasini bekliyorum.
@linux hocam nerdesin grip mi oldun ?
yollayalim mi ıhlamur bol limonlu :)
satmamislardir
antepli bilanco dönemlerinde yaziyorda,
linux hocam arada sirada gelip yazardir merak ettim.
Malı toplarken konuşmaya fırsatları olmuyor, satışa geçsinler bülbül gibi şakırlar , Aralık 13 ünden sonra..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Ne varmışki 13 aralıkta SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aman iyi olda,
artık sepetin olsa ne olacak , sepete konulacak özak yok tahtada, :)
eski bolluk dönemi bitti eskiden 1miyon lotu 3-5 kademede alirken simdi 200 bin lotu %8 yaptiramadan vermiyorlar
gedikten tahtaya satıs geldi havada kaptilar :)
bol kazanç diliyorum..
şimdi emlak konutta son girilmeyen ve mesa ve ortaklarının kazandığı kemerburgaz eyüp arsasını irdeleyelim . Mesanın teklifine göre yapılıp satılacak olan dairelerin m2sinin satış fiyatı 200.000 tl nin üzerinde olacak. Bizim orada 2 adet projemiz var , bir tanesi yapım aşamasında(göktürk2) , diğeri ise proje aşamasında(göktürk3) 2023 yılında başlayacak. Biz kaçtan satıyoruz satışta olanı 120.000 tl civarında . Bizim patron da yavaş yavaş bu gelişmeyi fiyatlara yansıtacaktır. İhaleye girmememizin sebebi belki de bu ayrıntıda ...
Gelelim 6 aralıkta ilk oturumu gerçekleşecek olan Bodrum türkbükü ihalesine ... Yaklaşık 8 bin m2 satılabilir alanı olan , deniz manzaralı bol yeşil alanı da olan bir yer. küçük metraj olduğu için girip almak isteyeni çok olan bir yer kanımca...2 milyar üzeri bir hasılat olacağı aşikar... Girer miyiz alır mıyız konusunda işimiz çok kolay değil açıkçası ...Belki 15 belki de 20 adet talipli olacak , çoğu da konsorsiyumla girecektir...Ama en nihayet patron 1 ya da 2 dişe dokunur projeyi hedef yapıp alacaktır... 1 adet alırsa 5 yıl, 2 tane alırsa 10 yılı kotarır :rules:
Söve söve millete sattırdın Şimdide bedelsiz gelecek mi diyorsun [emoji12]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
linux hocam bu tahtaci senden fena korkuyor bi yazdin %5 :)
sen ihmal etme buralari günlük olmasada haftada bi yaz :oleyo:
Gönül daha birçok şeyi açıklamak, anlatmak ister ama bazen malümü ilan edemiyorsun , ipucu veriyorsun ancak ... Ama Ahmet patron aslında tek cümle ile söylüyor durumu, bizde yatırımcı olun kazanın şeklinde ... Biraz geniş pencereden bakıp, parçaları da birleştirirseniz büyük resim ortada aslında 😉
Bunlar bile yeterli hocam sagol :)
Önümüzdeki hafta 17 liradan satsam mı acaba?
Ya ben satınca 20 lira üzerine hareket ederse!...
Borsada genel olarak pek düşecek göz yok. Düzeltme kağıttan kağıta geçişle oluyor galiba.
Paranın gideceği borsa dışında pek bir alan yok...
Özkgy tahtacısı ilk önce yukarı sürüyor, sonra aşağı çekiyor. Daha sonra da aşağı yukarı çalkalıyor....
Ben satınca ya aşağı çekmezse, hep yukarı sürerse!
Satıp alttan alacağım diye aşağıda dikilen ağaç olmak da var.
Satıp da akfgy’ye mi taşınsam yoksa? O da bugün iyi performans sergiledi...
N’apsam, n’etsem bilemedim...
Cuma aksami tacirler yatirim you tube yayininsa Mehmet Ascioglu hissemizi begendigini ve uciz buldugunu soyledi yine Tunc Satiroglu da hisseyi ucuz buldugundan bahsetti. Hissemiz artik yavas yavas bilinmeye de basladi. Rasyo anlaminda hala 1 defter degerine cok uzagiz ve aralik ayinda yeniden degerlemeler olur diye dusunuyorum. Cok karli yeni projeler de yolda. Balmumcu gibi. Gokturk 3 projesinin yani basindaki arsanin ne kadara gittigine bu hafta hepimiz sahit olduk. Ozak o bolgede 12-13 donum bir yere sahip ve kendi mulkiyetinde. Gokturk 2 bitmeden baslanacagini dusunuyorum.
Ev kredilerinin tekrar baslayabilecegine dair basinda yazilar cikmaya basladi. Buyukyali da 200 gokturk de 30 daire olduguna gore cok olumlu bir haber olur….
Haklısın; Büyükyalıdaki 20-30 milyonluk lüks daireleei de kredi cekip alıyor zaten yabancılar..;-)))
Enfilasyonun %150 olduğu ülkede %30 la kredi çekip borsaya yatıran %120+ %100. kâr etmiş durumda zaten , kredi ile hangi beyin özürlü konut alsın..!!!
Bu haber ancak mal itelemek için bahane olur özak için..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
16 üzerinede attik :)
info ne istahli aliyor acaba tahmin ettiğim fonmudur :wu:
Gerçekten çok enteresan bir bakış açınız var. Lüks konutlara 1.20 ile kredi verilecekmiş, 5 milyon peşinata 15 milyon krediyi 1.20 ile almak gerçekten çok karlı bir hamle olur..Borsada ise sanıyorum teminatınızdan daha fazla kredi limiti açmıyorlar, yani; konut kredisi ile borsa hisse kredisini aynı kefeye koyup mal iteleme olarak değerlendirmek ancak sizden beklenir.