buralara birileri gelip dolar çöp şöyle düşecek böyle düşecek bono çıkacak civciv çıkacak kuş çıkacak derse bilinki şeyde roket zamanıdır :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
buralara birileri gelip dolar çöp şöyle düşecek böyle düşecek bono çıkacak civciv çıkacak kuş çıkacak derse bilinki şeyde roket zamanıdır :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
açılışta GARAN %4 veya +5 yaptırır gibi..
Davulla zurnayla TÜFE BONOSU çıkarılmaz.Bir gece ansızın...tenhadayken...:)
Bir kararnameye bakar...ÇIKAR-ÇIKMAZ BİLEMEM..ama çıkarsa bu şekilde çıkar.
heralde dolarda belli bir acı eşikleri var kafalarında, o geçilmeden çıkmayacak.... artık 18 mi 20 mi 50 mi onu kendileri biliyor sadece....
dün çıksa ilk planda 1.5-2 lira düşürür 14-15 arası bir yerlere getirirdi... 18'de çıkarsa anca 16'ya indirir, yani buralar artık yeni dip olmak üzere....
Enflasyona endeksli bono çıkarsa 250 ile giden arabada firen köklemeye benzer.
Araba savrulabilir. Yani ekonomi durur, inşaatçılar satış yapamaz. Buda baştakilere ters.
bankalar kırmızı karışık seyirde...
https://i.hizliresim.com/cfmu43t.jpg
Badem sporun hektaş aşkı da bi bitmedi arkadaş..
vurucu tim geldi..
tek cent bile bozdurmadık şükür...
cumhurbaşkanı bizi sever...
yazıncaya kadar 900 zıpladı ******** pala:)
eski bakanı hatırlayın...
şifreleri vermişti...
damata dolar 10-15 olacak ya demişti...
çok beklersiniz diye...
aslında bu bakanda şifreyi verdi...
dibi buldu daha düşeceği yer yokken bunlarıda demişti...
https://i.hizliresim.com/7g5z5cy.jpg
Kira artışlarıyla ilgili Bakan Kurum başkanlığında bugün saat 19:00'da toplantı yapılacak, toplantıya Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'ndan üst düzey temsilciler katılacak- NTV
kiraları arttırmayı yasaklayacaklar heralde.... seçime kadar sabit kira :)
ortası 273 ise 279-276-273-270-267 bakam ne tarafa..
Eskiden dolar çıkarken borsa da çıkardı, şimdi onu bile yapamıyorlar. Para bitmişti. Demek ki borç da bulamıyorlar. Tek çare para basmak
dolar kontratı teminatı ne kadardı??
şu an piyasada olan biteni dolara bonoya faize bağlamak da doğru olmayabilir.
garip işler oluyor. misal dolar 1 arttıysa bazı mallar 10 artıyor.
ve daha da garibi o mal cayır cayır satılmaya devam ediyor.
yani hafta sonu baya gezdim inanır mısınız mekanlar ağzına bir dolu.
sadece bunla ekonomi yorumu yapılmaz da ev satışları falan da ortada rakkamlar ...
yani reel ekonomide öldüm bittim durumu yok gibi.
nasıl oluyor anlamıyorum ama böyle bir durum bariz var.
mekanlar dolu çünkü cepteki para her gün eriyor 500 liraya şey alsam ne olur gideyim bari yemek yiyeyim diyorlar yarın yiyemeyeceğini biliyorlar çıkar bakim telefonu yerini mekanlar dolu aldı yollarda araba dolu eee ne oldu zengin mi olduk 4250 olan asgari ücret 15-16 bin oldu da emekli maaşı en düşük 10 bin oldu da bizim mi haberimiz yok :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
2,750 dün kapatıggım shortları yerine koydum...
Son haftalarda okuduğum izlediğim akp li yazar yada yada yorumcular akp yi savunmuyordu. Bir de Konya'da yapılan seçim anketinde akp %50 oy kaybetmiş durumda. Buradan yola çıkarak kanaatimce RTE seçimi kazanmaktan öte 401 milletvekilini vermek istemiyor muhalefete. Bunu verirse yüce divana gider. Benim tahminim ikisinin toplamı %30 maksimum.
Gel gele inanma.!!!:kahkah:
Şirketler borç batagında.!!!
Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/FTgkbQaW...jpg&name=large
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
bi haber mi var niye bu kadar aldı ki şerro pala
2766,50 short deniyorum
Buradaki arkadaşların maddiyati genelde iyi. Çoğunun toplumsal problemler ile ilgili bildiği gazete küpürlerinden ibaret. Küçük esnafın durumu çok kötü. Emekli memur asgari ücret ile çalışanların durumu berbat yada kötü. Konya'da AKP'ye oy veren esnafın söylediği bunlar iyice mıçtilar ülkenin canına okudular benzeri söylemi ile durumu özetliyor.
Neden shortta ısrarcısınız şu an? Sadece teknik nedenlerden ötürü mü başka bir durum mu var?
Enflasyona dayalı tahvil çıkarsa RTE yi muhalefet tefe koyar. RTE bu konuda ikna olmaz. Yeni ekonomi yönetimi ile belki yeni argüman çıkar
bugünlük long fırsatı kaçtı gibi..273 altına gelirse de tombala olur long..şortta riskli bence..276600 ler sanırım denkgelen trendin altına salmadan ne blieyim aaaağbi..
FDOW çökerken bizimkisi 100 kaplan gücünde...:)
Eğer tüfe bonosu vs...çıkmazsa 1.5 dolardan kim satış yapar ki..zaten endeksin dibi 1.36 dolarlar(anlık uç noktaları hesaba katmayalım)
1.3 dolar ne olursa olsun benim tüm gücümle agresif hisse aldığım noktadır...Ama oraya da çok olumsuzluk anında ,sarkma olarak iner ve hemen teper...
orayı bekleyeceğim diye 1.36 dan hisse almayan oldu...
kısacası ,boş verin TL bazlı borsayı..önemli olan dolar bazlı bıst100 dür..