10 dk meksa 425bin lot üşürlemiş
Printable View
10 dk meksa 425bin lot üşürlemiş
İnsan böyle hareketleri görünce üzülüyor. Düşeceksen düş çıkacaksan çık. Kıvırmaya ne gerek yok.
İnandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız.
Yaw sinirlenmeyin.Yine sizinkinde hareket var.Benimki sırtı yerde felç olmuş yatıyor:(
80 e mıhladılar tahtayı.
Aşağı desen yok, yukarı desen o da yok.
gene emir silip verdiler 80 e !!!
mide bulandirmaya devam ediyorlar !!!
Takaslarda , meksa nin elinde sadece 200 bin lot var AMA adam dun ve bugun 8,5 milyon cevirdi (simdilik)
1,3 milyon lotluk alis kademesi 80 bin lot ile duserse hic kimse sasirmaz artik !!!
Tahtanin gel, gel cileri INFO ve MEKSA
Cok rahat top kosturuyorlar !!!
MAY den izinliler !!! Anlasildi !!!
31 ci yok bugun hareket baslarmiki su izmir sube acilisi haberiyle .......kahkahkah
SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
79 daki 1,4 milyon lot alis emri 900 bin'e dustu
Bugun biseyler olacak gibi geliyor 2 gundur alicili dusus kagidi tutma grafigi bozma hareketleri....
Bu vahşi piyasada nelere tanık olmadıkki:( Halka arzlarda dönen dolaplar, çantacıların spekülatör ve patronla ilişkileri... borsa kendi rızanla soyulup soğana çevrildiğin yerin adıdır. O yüzden kağıdın geçmiş trendine bakarım, yukarılardaysa, hiç yanaşmam. Tektu da 2 kademeye tav olmam da bundandır. Çok dövüldük çok:agla:Artık spekülatörü ben döveceğim ama, yalnız gücüm yetmiyor. Çağırdıklarım da yanıma gelmiyor:))
islemler durdu, ben ekrani kapatiyorum, MAY size emanet :oleyo:
sngyo yu satayım da alyağ a gireyim dedim dün bir düşündüm sidir et dedim al başımıza gelini gör bazen içini dinlemek iyi değil :) sngyo 0,73 oluverdi :)
Bu saatten sonra zarar bize yakışmaz dostum. Borsanın kitabına yazacak bilgi birikimi oluştu. Korkak olmamız piyasayı iyi bilmemizdendir. Şu anda itibarlı iş adamı sayılan, bankacı, vb... olan şahısların bir çoğunun ünlü spekülatörler olduğunu hatırlıyorum. Sende biliyorsun elbette. Temkinli olmak lazım.:yes:
Satisa devam...
Kime satıyor? Büyük ihtimalle yine kendisi farklı aracı kurumlardan karşılıyor. Ancak araya düşen ky.ye ufak tefek gömüyor olabilir. Bunca işlem oluyor, bir türlü çıkamıyor. Sebebi, ky. nin alıcı konumda olmaması... Acelecilik ve işlem yoğunluğunun sebebi eldeki mal. Okkalı bir haber gelmeden de zor çıkar bu kağıttan...
Yabancı 625000 lot alım yapmış toplamda.
hadi bakalım ver coşkuyu , vakit tamamdır artık :wave:
Bu ne işlem trafiğidir , başım döndü takip edemedim :dvr:
Bu 80 de ne var anlamadim al sat 2 gundur omrumuzu yedi