Hoca yazık bak. Eldekini sıfırlarsın..
Düşük kaldıraç, orta vade en iyisidir. 3 saatlik, seanslık barlar falan..
Printable View
Üzeyir Doğan para girişi yok, gün içi hacim aldatmasın dedi. %1 para giriş çıkışı piyasayı etkiliyormuş.
Tam bul karoyu al parayı durumu var.
Aracı kurumların fonları var, para lazım oldukça onlar ile pay reposu ile fonlama yapıyorlar muhtemelen.
Bu pay repo piyasası herkesin katılabileceği hale gelse borsaya gelen daha fazla olur.
Evet, sabah yazdığım gibi fışkırtma moduna geçti.
Şimdi ne kadar alırsa o kadar iyi olur. Zararlar azalır biraz..
keşke bu kadar hızlı almasa. biraz daha silkelese. güzel boğa formasyonu oluşuyordu.
ahanda bu sefer malları kaptırdık..bu sefer geri dönmeden gidecek gibi..
Adana da sofrada kebap yoksa ,
Burun , eti koklayıp,mide ona rağmen hasret kaldıysa,
Görüşmüş sayılmayız.
Bir tek çay ile misafir ağırladığı bilse kayınbabam
Beni Adana nın taaaa öbür ucuna kovalar .
Yalnız bugün köyden gerçek siyaz buğdayı getirmiş ,aklıma ilk sen geldin dostum.Un formatında :)
SASA-KRDMD tavana gidiyor.
Bademspor is back..
Kar satışı olmalı biraz. En azından ben yapicam kredili işlemleri boşaltıcam. Yalnız vadeli bana mısın demiyor
Günlük barlarda çok güzel bir boğa batı oluştu.
BIMAS ı unuttu gibi
krdm tavan ..
Borsa tamamen gün içi dönüyoır bence.
şu anda borsa istanbul' da süt dişi formasyonu var ... hayırlısı
ruhum bedenden oynak
denetimde kuşbaşı pideden
çıktı tek toynak
te heyyy sevda gurbetin kanadında.
kardemir a,b,c,d vitaminleri
ehueehuehuu
ımağ hımza biy biz kırmızı etlerimizi çanakkale biga yöresindeki anlaşmalı çiftçiileee ....hhahahasssss tıringen
vedat milor çiğnediği lokmayı çıkarıyor...
Gundi ortalarda yok mu daha?!
Yılbaşına kıyasla zararları telafi eden ilk kağıt SASA oldu. Borsanın en büyük balonu.
Yabancı yine 300 mil
dolar satmış..
günlük zirve veya üstünde kapatırsa çekiç formasyonu oluşur. piyasa dönüş sinyali verir.
pala ayın 15 'indeki zamlı memur maaşlarına göz dikmiş olabilir mi? :kahkah:
BES Devlet Katkı Fonu %10 hisse olsun demişlerdi. Oradan da fonlama yapılıyor bence.
Dün yan kağıtların hepsi nerdeyse tabandı, ama bugün bir çoğu dün ki verdiğinin yarısını bile alamadı!
Bugünkü Margin rakamında at izi it izine karışır. Sabah kapanmayan longcu öğlen eksiye inip kapandıysa hem onun margini hem de shortçu margini birleşecek bakalım ne çıkacak.
Anahtarı kaptırmamak için geç kalkıp az az oynuyorum.
Olay yatırım yeri olmaktan çıktı.