Demeyeyim diyorum ama...DEV.. diye bir arkadaş var...KONYA DEDİ ÇÖKTÜ...ANGEN ,ÇÖKTÜ..SOKTAS dedi %50 değer kaybetti...
Bu madrabazların dediği hisse dolar bazlı tarihi diplerdeyse tamam..yoksa tamamen boşaltma amaçlı yazarlar..
Printable View
Demeyeyim diyorum ama...DEV.. diye bir arkadaş var...KONYA DEDİ ÇÖKTÜ...ANGEN ,ÇÖKTÜ..SOKTAS dedi %50 değer kaybetti...
Bu madrabazların dediği hisse dolar bazlı tarihi diplerdeyse tamam..yoksa tamamen boşaltma amaçlı yazarlar..
Tahta alıp almadığım soruluyor özelden şuanda pıst 100 grafıma göre beklemedeyim benim için 4460 altı haftalık kapanışlarda yeni dip beklerim.Aynı zamanda belli tahtaların %50-%61 fibolarını takip ediyorum buna göre kademeli alımlar yapıcam.
vıop tarafında geçen haftadan beri düşüş beklentime göre şort pozisyonlar vur kaçlar yapıyorum.
şimdilik bendeki durum bu.
Kaç tane kağıt yüzde 10 tabanda ?
Twitterde yazanlar sıkıysa burada yazsınlar..ENGELLEME YOK...Burada adamı asarlar...
Çakallar mal verme derdinde..bir bok....anladıkları yok..ciddiyim...defalarca adam yanılır mı?
ve hala kuyruk dik..
twitterde engelleme özelliği kaldırılmalı..en ufak itiraz edeni engelliyorlar..sadece ŞAKŞAKCILAR kalıyor..
cuma dolunay var ... +- 72 saat .. dibe gelecek gibi .. bakalım .kısmet. :)
Bence iş tamamdır. Sahole giriş yaptık. :)
Kuş sorulmuş 126.300 altı günlük kapanışlarda 121 ilk hedefi benim graflarda .
bugun bilançosu bekleniyor .
Vadeli döviz fiyatlaması
https://i.hizliresim.com/f72pjg2.jpg
Demek ki korku henüz yok, sonlara doğru tren raylarına atlamalar bekliyorum
Vade geçiş gapına göz diktiyse...bir de dolunaya 2 gün var...
xu030 bakarım viop kıcı bası oynuyor...
4,850 altı yok bende uzay boslugu kara delik...
bilinmeyene yolculuk...
burası kırılırsa bende hustadlar gibi tatile cıkarım... :)
bugunde 4300 altı tamamlar sonra 3900 altı sonrası artık yuh be deriz (
2023 karı 2022 den iyi gelecek şirket var mı ? Ben bulamadım.
Resmen içinden geçiyorlar borsanın özellikle küçük kağıtların.Seçim sonuçları nı kabul etmeme gibi birşeyler fiyatlanıyor sanırım.
4.218 civarında devre keser..
Bankaları salsa görürüz gibi.
Herkes bir rahatlar..
XU100
EMA 200
https://i.hizliresim.com/ss0v328.gif
o değilde borsada %65 olan yabancı oranını yukarıdan malları alarak sıfıra indirdiler...
adamlara ucuz dolardan alıp paşa paşa gittiler...
şimdide borsanın hepsi ellerinde borsa düşüyor... :)
yabancılaramı hizmet ediyorlar anlamadım...
Dün Tuncay turşucu piyasadaki işlemlerin yüzde 60 i hala kredili işlem diyor. Bu durumda çok yüksek montanli diyor. Belki kredilileri komple öpmek içindir bu kurgu.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç şaşmıyor bikaçgündür aynı senaryo, öğle vakti dipliyor, burdan tepki olması lazım. 5310 günün dibini işaretleyelim
En ufak eleştiriye tahammülleri yok..sürekli egolarını okşayacaksın..TWİTTER ,kaldır şu engelleme olayını...
https://i.hizliresim.com/s9cdwoj.PNG
Şunu paylaşmadan rahatlayamayacağım.
Hahaha. :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...54334bcea2.jpg
3.subat 2023
ekgyo -5 oldu devre kesmedi? -5 kesmesi lazım değil mi? bence
Bunlar RTE nin gidişini fiyatlıyor da RTE seçim kararını kabul edecek mi. YSK dan HDP yada yeşil solun oyununu siz aldınız ben bunu kabul etmem kararı çıkar mı.
Biz vobcu day tradeciyiz dayucuğum, günün dibi diye düşündük niye rahatsız oldun ki, trend aşağı doğru gidiyeah şır şır akıyor die trade de mi yapmıyalım. yımırtalı pideyi verirsen yapmayız. :he:
o değilde attığın eline yapışıyor, ben büüüle zopa şekli daha önce görmedim.
Ya Seçbul kusura bakma ama kalıbının adamı değilmişsin.Bu gönderinin üzerinden aylar geçti.Endeks oradan tepti.Hatta bu yazıda o nedenle yazıldı.O ara eteklerini toplayıp kaybolmuştun piyasadan.
Bizde seni o meşhur Hulusi AKAR kehanetinden dolayı itin götüne sokabilirdik ama büyüklük bizde kalsın dedik sustuk.
Endeks kağıtların düştüğü seviyeye gelecekse çok yol var daha. Yok kağıtlar endeks seviyesine gelecekse tavan gavan gitmeleri gereken çok kağıt var . (Yan kağıtlar)
Eğer kredili işlemler yuzde 60 da adamlar ne var ne yok ellerindekileri fiyata bakmadan satiyordur. Viop teminat tamamlama durumu nasıl acaba? Ya da üç kuruşa bütün endekse basıp viop ta shorttan vuruyorlar parayı... Öyle ya da böyle içimden geçtiler vallahi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararda olup tepki gelir diye kredili mala bulaşanlari sıfırlayacaklar. Rabbim hepsine yardım etsin.
Vade geçiş gapi doldu sankim.
14 mayıs siyasi darbedir dedi bakan bey hala millet borsa neden düşüyor diyor.
siyasilerin kurdukları cümlelere bakmuyormusunuz piyasa BELİRSİZLİĞİ sevmez.
ne okuduğunu nede yazılanı anlamayan adam dolu .