boşkuş, kağadın bugün tadı yok.
biraz gıdıklasan iyi olurdu. :he:
Printable View
boşkuş, kağadın bugün tadı yok.
biraz gıdıklasan iyi olurdu. :he:
cumadan kalan tradeliklerden enka petkm krdm ttkomların tamamını verdim .. eregl ilave ettim 38,98 .. banka ve eregl arasında kaldım .. eregl tercih ettim bakalım kısmet .. aslında 1/2 eregl 1/2 banka alsam olurdu ama alımları parçalayınca güniçi limitim azalıyor .. elimde kısa vade tradelik sadece eregl var ..
Dolarda yıl sonuna doğru 38-40 tl beklentim var.
tuborgunan carlsberg almaya gittim bizim büfeci yine herşeyin etiketini değiştiriyodu söve söve.
:drunk::drunk:
adam etiket değiştirmekten gına geldi diyor.
tahminimce enflasyondan bir sıfır atacaklar 100 olacak 10 .
9 a düşürmesi kolay ordan
:drunk::drunk:
olduk mu tek hane
Tüpten şaşmıycan abi, ahım şahım bi tahta olmasa da enazından endekisle paralel hareket ediyor. Az bişii de olsa ocakta gördüğü zirveyi o da geçmiş
Ama
Ocakta gördüğü zirveyi çoook daha geçenler hatta tur binen rekor tazeleyen tahtalar mevcut, onlar ihya oldu... Endekiste düzeltme başlarsa bu sefer atları iyi seçmek lazım, bistte uyuz eşek seçince geride kalıyoruz :)
Bunlardan biri de petkim, ocakta 22 lerde imiş şuan 16 bucuklarda cebelleşiyor
eregl oyle pek sevdigim bir hisse degil acikcasi kisa vade trade icin... kisa vadeli grafigi guzel buldugum icin aldim..grafik altta..
https://i.hizliresim.com/rofnayr.jpg
hiç bir arcelikte klima yok...
Erdoğan: Körfez Ülkelerinin Türkiye'de Belirli Varlıkları Satın Almaları Söz Konusu - Bloomberg HT
satılmadık neyimiz kaldı...
6,666 görülürse herşeyi satıcam hadi hodri meydan pala... :)
zirvesini geçenlerde bugün...
bunun gecen hafta 49 lira iken ucuz kaldıgını söylemiştim...
https://i.hizliresim.com/qjdvz8p.png
Bugün mal yedirme var mı
Ha sattılar, ha satacaklar diye diye %30 yükselişi seyreden çok olmuştur. Shortta iyi para kaybeden de vardır da, onlar şu an çalı dibindedir muhtemelen, biraz düşüş olursa ortaya çıkarlar.
Bu endekste short acilmaz suan. Dik cikiyo. Dusmez bu borsa
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Telekomu verdik heralde Araplara :)
Fikri olan var mı kozalar mı THY mi ASELSAN mı ytd
Ocakta 300 dolarmış şuan 250 dolar
Çokta bi kazanç olmamış bistte
Mertabimin grafikine göre 250 dolar direnç bölgesinde, çizgi çizmişler
https://i.hizliresim.com/1kgk8qv.png
Ben thy, ttkom satılacağını hiç sanmıyorum.... Her ziyarette aynı spekülasyon yapılıyor...
Birşeyi satsinlar da görelim boyunuzun ölçüsünü. Ne kadar edermiş şirketlerimiz?imza parası da ekleyelim yüzde 25 falan Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KANAL İSTANBUL u verelim..O yeter...:)Denizin kıyısında lüks villalar onların hayalidir.
Bence kanalı çok istiyorlar.Yoksa bu kanalı yapmanın mantığı yok.
Bence KANAL ANKARA yı verelim.Yapsınlar ,onların olsun...SİNOP-HATAY arası kanal.Ama ANKARANIN KUZEYİNDEN geçsin...(birazcık arsam var da)
Milletin koşa koşa geleceği coğrafya da dilenci gibi kapı kapı geziyoruz ya... Paso bu telefonu göster dayilarindan ve tuvalet terliginden değersiz muhalefet yüzünden.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tursg satılmış olabilir. epey prim yaptı iki günde.
Demirören ödemiş mi ki elin Arabi ödesin... Önemli olan komisyonları kim ne kadar aldidir.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6596 bıst 100..pala için maksat hasıl olmuş olabilir
satılmasına kesinlikle karşıyım bu arada...
millet bişey alınca sevinir bişey satınca üzülür...
biz niye satıyoruz bir yerlerimiz diye seviniyoruz...
Biliyorum :)
Aynı yemeği 2 defa ısıtmazlar. İlaveten Arapların Telekom u istediğini sanmam. THY yi isterler ama onu vermez bizimkiler. En büyük markamız ..
İstedikten sonra kimsenin haberi olmadan milyarlarca dolarlık satacak şey bulunur... Arazi başta gelir.. İlla ki şirket olması gerekmez..
Kanal İstanbul konuşulacaktır. Araplar sermaye sağlarsa o işi yaparlar. Araplar da muazzam bir varlık kazanmış olur.
Ortadoğu kafasındaki adamlar beton ,su kenarı vs severler.. Bizim ülkeden biliyorum