Ek 29905
2024 Bu bir işaret mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ek 29905
2024 Bu bir işaret mi?
Bugün ki hareketi de göz onune alır isek
Endeks 35.000 puan olur ise
Biz tekrar 51 TL olacaz sanırım
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa pişmanlıktır.
Borsanin bugunku hareketinde bile yesil kapatmayi beceremeyecek gibi, bravo.
alb yatırımın ziyaretçi notunu okuyun arkadaşlar...ytd..
Hektas Sirket Ziyaret Notu 13.11.2023 (ALB Yatirim)
https://news-files.foreks.com/attach...tlarSablon.pdf
2025 e kadar cacığa hıyar olmaz mı demiş şirketi ziyaret eden arkadaş ??
2025 e kadar o da şirketin dediği diyelim 16 ay var desek her ay %3 enflasyondan %50 zaten kafadan para eriyecek demektir
Buna birde %50 risksiz faiz fırsat getirisinden olmayı eklersek çıktı mı zarar suya sabuna dokunmadan %100 e
O da hisse düşmez yerinde kalırsa hani
Eee birde bu 16 ay boyunca gelecek 5 bilançonun şirketin kabarık borçları yüzünden yazacağı deli gibi faiz-kur vs finansman giderlerini hesaba katarsak hisse nasıl yerinde kalacak ????
Ben bilmem sadece aklıma takılanları yazdım, Siz değerli Hektaşi kardeşler elbet daha doğrusunu bilirsiniz.
Şimdi yırtık bir yerden biri çıkarda ''heyyy babalık bu hektaşiler daş mı yesin'' derse, başka bir cinste çıkıp ona mukabil ''geçmişte yediklerine saysınlar'' derse ben ne derim ??
En iyisi bu tür haraşosu bol muhabbetlere bulaşmadan uzayayım be yaaaa
Hepinizi öpüyorum, sıkmayın canınızı. Önleminizi alın!
Bitki koruma tarafındavadeli çalışan şirket vade süresinin kısalıp alacak tahsil süresinin azaltılması veu şekilde nakit döngüsünün kısalarak işletme sermayesi ihtiyacının
azalabileceğini ifade etti
Nihayet anlamışlar aylardır yazdığımızı
Nasıl bir hataya düştüm ya.. 51 den 22 ye geldi iyi düştü diye 22 altı mal aldım şu hale bak..Vay arkadaş! Hektaş tahtasında satıcı İŞBANK bu hisseleri evinde mi basar, satar.
Güzel yaklaşım.
aslında bu ara hektaş dahil çoğu borsacının aklında çıkıp 6-12 ay vadeliye geçip hisseye geri döneyim mi düşüncesi var.
Peki piyasa herkese bu arbitajı yedirir mi? hep kötülerım ama hekts tahtacısı bile belli bir noktada izin vermez diye düşünüyorum, yoksa şu an herkes teoride çıkıp 1 yıl sonra lotunu %50 artırabilir. mümkün mü?
Önlemimizi nasıl alalım abi? Hepsini satıp vadeliye koysak, yıllık net %40 faiz verse, 21 liradan satıp 21 lira + %40 = 29,4 lira hisse değerine ulaşmış olacağız 1 yıl sonra. Bu hisse bu bilançolarla 1 yıl sonra bugün 29.4 lira olur mu yoksa daha düşük/yüksek mi olur Allah bilir.
O diil de ufak ufak Alarko alıyordum o da patladı. Tarım şirketleri tuhaf, yağmur yağdı, dolu vurdu, kırağı çaldı, kuraklık geldi, çekirge bastı, sel vurdu derken bi bakıyosun o yıl sıfıra sıfır çekiyorsun çiftçiler gibi.
Bistin kralı Frotoya geçelim desek 2024 otolar için zor olacak deniyor.
Enerciiiiilere geçsek hepsi en tepelerde zaten.
Bu şirketin böyle olmasında, faka basmasında emeği geçen herkesin ta amk. Yemek nasip olmasın hiçbirisine.
Biliyorum, izliyorum, ben de üzülüyorum cidden o dediğiniz fiyatlardan maliyetlenenler için, maalesef burası Türk Borsası, Kumkapı dönsözü gibi BİST imiz var, he bide üzerimizden geçen BANK OF..
Bilanço kötü gelince ben 10 Kasım Cuma kapanışa doğru alış yazdım, birkaç kuruşa trade ederim diye..iyi de kardeşim bu iş yatırım bedavaya mı aldı, maliyeti 2 lira herhalde ver anam ver, bas aşağı bas..
Millet yine kafamıza mal yığılacak korkusudan bugün tahtaya alışa gelmez oldu haliylen bugünkü çıkışa tepkisiz kaldı.. Birkaç gün sonra bir iki lira çıkarsa ben çıkarım kendi payıma ama şu var ki.. bir bu HEKTAŞ iki EREGL Oyak sayesinde çöp oldular, rezil ettiler yatırımcılarını..yazıklar olsun OYAK!
Allah razı olsun sayın finans_mt. gidip Yatsı namazımı eda edeyim, tşk.ler :))
Ekos icin benzerini yapmayi dusunuyorum, ama cok reklami yapildi tavanlardan almak cok zor olacaktir
Yemezler artık onu, eskidendi o. 2025 i görmeden kimse girmez artık buna kolay kolay. Artık sıra Hektaşta, biz donumuza kadar para verdik ona, para peşin kırmızı meşin. Gerçi tay öpüldüğü çayırı özlermiş diye de bi atasözü var elbet geri döner satanlar da bir gün.
Çok riskli abicim öyle yeni yetme hisseler ama risk alınmadan da para kazanılmıyor. Yani o tür hisseye tüm hektaşlarını satıp girebilecek bi çılgın barsa helal olsun ne diyem.
Güriş Holding bünyesinde çok büyük yatırımları var bitmek üzere.
En son İnegöl’de Türkiye’nin en büyüğü Ulu RES kuruldu.
Türkiye’nin en büyük arzı olacak şirketin toplam yatırımları 5,5/6Mr€
Osman'ım,
Haddimizi aşıp ilk koyu kısımdan başlayacak olursak
10k metre tüpsüz dalış esnasında kaçınılmaz olarak vurgun yediniz. Şimdi düşünüyorum dalgıçları vurgun yedikleri zaman basınç odasına alıp saatlerce tutarak tedavi ediyorlar. Demek ki burada size lazım olan ilk şey yediğiniz vurgun oranında bir basınçlı odaya girmeniz olacaktır.
Gelelim ikinci kara kısma,
Bu da ilk koyu kısmın cevabı olabilir mi acaba dersin ?
Öyle ya siz vurgunu neden yediniz ? Tabiri caizse borsada 1 e 100 kredi kullanan birine ortak oldunuz. O patladı sizi de yanında götürdü. O halde ters manyel ile düşünürsek bu hikayeye 1 e 100 borç ile yatırım yapana değil 100 kendi parasıyla/öz kaynağıyla yatırım yapan birine ortak olmak olacaktır. Bahsini ettiğin sonu ko ile biten şirket bunun için doğru mudur ben bilmem, ilave olarak ''patladı'' dediğin için şunu da söyleyeyim; Öz kaynağı ile iş yapan, yaptığı işlerde de ciddi para kazanan biri asla patlamaz. Oluşan ya da oluşturulan algının işler ile ters orantılı olduğunu ve kasti yapılma ihtimalini gözünden kaçırıp algıya kapılma diyeyim gerisini sen anla!
Gelelim sırada ki koyu kısma,
Derleeeer derlerrr, ağızları da g.tleri gibi hiç durmaz hep derler. Son 2 çeyrekte önce Avrupa resesyona girecek, ihracatı düşecek dediler ne Avrupa resesyona girdi ne de F'nun ihracatı düştü, Baktılar resesyondan fayda yok rotayı Çin e çevirdiler, Çinliler bunları batıraceahhh zart zurt demeye başladılar koroca..Şu son 1 haftadır Tesla başta büyüklerin batarya yatırımlarını yavaşlatma/durdurma kararları ard arda gelmeye başladı derken F&K da direkt iptal edip beklemeye geçtiğini açıkladı, derken az önce bataryacı/alektrikçi bir şirketin battığı haberi geldi....Bizim Çin severler dün F ile hafta sonu başak geçiyorlardı bugün son iflas haberi akabinde ''gardaş yoksa bu alektrik işinde çok mu gaza geldikte F a ve diğer büyüklere salladık'' demeye başladılar..Vesselam bu inbeler her daim her şeyi derler, iş bu kulak tıkacını zinhar yanından ayırmayasın!
Gelelim son koyu kısma,
Al benden de o kadar, zamanında burada çok yazmak istesem de sadece bilançolar geldikçe o da çok dikkatli bir dille uyarılarımı her defasında yazdım. Ama kardeşim ortamda öyle bir zehir püskürtücüler vardı ki mazallah ben dahi maskesiz girsem 5 dk da kafayı bulup hektaşi olabilirdim. Birde giriş kapısında hektaşi zebaniler üst araması içerde de hektaşi ajanları sorgulama yapar hektaşi gerillalarıda en ufak ters falsonda infaz ederler idi.
Bir çıkış yolu muhakkak vardır Allah'ın izniyle!
Vesselam
Deniz yatırım 28 lira hedef vermiş.
1 aylik takas analizini atacak var mi?
Son 1 ay
Satıcılar
https://i.hizliresim.com/srf2dfa.jpeg
Estağfirullah abi haddini aşmak ne demek, şeref verdin yorumunla.
Her gün buraya gelip "ehehehe ben demiştim size böyle olacağını zuhahaha :kahkah: dinlemediniz beni" diyen zırtapozlara bizim sitemimiz, senin gibi efendice, yol gösterici yazı yazanlar başımızın tacıdır.
Teşhisi doğru koyduk, iş geldi tedaviye. Tedavi zorlu bir süreç, ha deyince düzelmeyecek bizim portföyler.
Allah yardımcıımız olsun ne diyim, bulacaz artık bi hal çaresi.
https://x.com/BorsaDipAvcisi/status/...747280090?s=20
Ali ömür Hektaş yorumu.
Merhaba ben satıp doas,tuprs almıştım.Ama maalesef tuprsların çoğunu yüzde 20 karla satıp brlsm aldım.Aldıktan sonra yüzde 30 düştü.Bakiye olarak yüzde 5 civarında eksideyim yani
Hektaştaki arkadaşlara sabırlar dilerim brlsm dekiler gibi.
Kimseye de satın diyemem çünkü bu borsada her an her şey değişebiliyor
Bol kazançlar
Hektaşı 27 den sattığımı yazmayı unutmuşum
Onda kalsaydım yüzde 20 civarında eksideydim
Maliyetim 2021 nisan ayındaki fiyatlar idi.Zaten yarısını 35-40 tl arasında satmıştım.Sağolsun hektaştan iyi kazandım
Bu arada Hasta la vistanın davranışını çok yanlış buluyorum gelip bir kaç cümle yazması lazım ne yaptı,sattı mı ya da gelecekten umutlu mu.Mecbut değil ama önceden o kadar çok yazdı ki şimdi bence bir kaç cümle yazması borcu
Dudu abinin ise sadece bir iki cümle ile geçiştirmesini doğru bulmadım bana alınmasın.Onun da bir şeyler daha yazıp ayrılması gerekiyordu bence
Saygılar sevgiler sabırlar dilerim hepinize
İnanan kalacak inanmayan gidecekten şimdi gitme aşamasına neden geldi bunu yazması lazımdı ki bilmeyenler de kendisi yorumlayıp faydalansın.Sonra kararını kendi verecek herkes zaten
Bahsettiğiniz kişi iki yönlü işlem yaptığı için hisse hakkında yorum yapması doğru olmazmış. işlemleri bittiğinde detaylı yorum yapacakmış.
Hisse22,26/31,xx sonrası 31,xx/51,30 hareketini başlattığında burada açımız dikleşecek millet almak için birbirini ezecek demekten geri durmuyordu :D 31,xx/51,30 hareketi bitip düşüş başladığında yorumlarını kesti.
Kim bilir kulağına birileri bir şeyler fısıldadı oda görevini yapıp gitti bilinmez.
Dudu kim bilir belki de geçen yıl satışa başladı satışını yeni bitirdi belki az sattı belki iç satmadı millet satıp uzaklaşsın diye bana müsade dedi bilinmez.
Ben ara ara yazıyorum ama hiç toplu almadım, hektaşta yediğimiz kazıktan sonra tek hisseye girmek korkutuyor. aldıklarım da alfas hariç öyle aman aman kar ettirmedi hatta eregl enflasyonu katarsak zarar ettirdi.
bir yıldır hekts satıp aldıklarım : eurobond, gram altın, kchol, eregl, alfas, klkim, reedr, yeotk, mgros.
hala bir miktar hektaş duruyor.
ytd ama spek istiyorsan bu are reedr gazlanıyor, bi brsan hareketi yapacak gibi.
risk alıp %50 yapıp çıkmayı deneyebilirsin. >> kesinlikle önermiyorum. bazı kavşaklar gibi yukarı dikleşecek iki yönlü hareket v.s. diye belirtmeme gerek yok.
Valla para küçük hisselerden kazanılıyor ama bu da büyük cesaret işi. Froto Tuprs Toaso Sise Asels vs gözbebeğimiz şirketler ve fekat Hektaş satıp bunları alırsak belki rahat ederiz ama o parlatılan hisselerden alırsak 4-5 ayda 1 e 3 de kazanabiliriz. Ben bu saatten sonra buna cesaret edemem.
Gece rahat uyutacak yatırım şart cidden.