Sakın ha bak şimdi derler Siyonist falan filan.
Printable View
Seans açılır açılmaz dünkü tayfa satışlara başladı. Alan takım aynı bugunde.Bankalar alıyor , yabancılar satıyor. Bugun de buralarda tutmaya bankaların gücü yeter mi? Hayır ortada bir trend yok adamlar pazartesiden beri alıyorlar. Yükselişe milleti inandıracaklar bu gidişle.
yavaş yavaş ekranımda eksiler yanmaya başladı. Kırmızı bir gün olabilir.Satıcılar çok iştahlı.
gözünüz aydın üfürükçü hocalar halkbankasınada 130 lira etiketi koymuşlar... :kahkah:
üfürükçü demişken gundide kayboldu...
devletin malı ne güzel peşkeş çekiliyor...
https://i.hizliresim.com/347cuwy.png
Alper beyin hücrelerini canlandıran ceviz var mı sende en kuvvetlisi olacak. Kökten yenileyecek hücreleri.
ocakta 11 lira olan altıns1 şimdi 19 lira...
bizde longmuş shortmuş tırmalayıp duralım burda...
Ekranımda 20 hisse var tek biri kırmızı bilin bakalım hangisi
şimdi buraya kadar gelmişken 8000e bir kafa atmayacak mıyız
bak biz nasıl izmirliymişiz..
https://www.youtube.com/watch?v=-7hWrx0hGRA
:kahkah:
Sabah +2 aç, +1 aç, tüm gün bu seviyede sürdürebilecek sistemin nasıl olsa elinin altında, ister mal yedir, ister yedirirken yükselt, tüm gerekli matematiksel bağlantılar kurulu durumda...
Kaşla göz arasında yine 8000'e değmek üzere, düzeltmemi tamamladım diyip eski zirveye gitse orayı da aşsa kimse neden nasıl demez...
XU030... 830900 üstü olmaması lazım ama
çizgi XU100'de 794900'te olduğu için ''hazır gelmişken orayıda yakalım '' diye zorluyorlar
3. Dünya Savaşı
@ww3mediaa
·
9sn
#SONDAKİKA
Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Patruşev:
“ABD ve Batılı müttefiklerin Nükleer Silah kullanma riski hiç olmadığı kadar arttı.â€
Belki birilerinin işine yarar...
Aracı kurumlarda yurtdışı komisyon yarışı
Yurtiçi yerleşiklerin artan yurtdışı hisse senetlerine ilgisi aracı kurumlar arasında da yarış başlattı. Phillip Capital yurtdışı hisse senetlerinde komisyonu 1 dolara çekince cevap yurtdışı komisyon geliri lideri İş Yatırım’dan geldi.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/ara...-haberi-714817
filistin israil savaşını .. krizi fırsata çevirdik.
yaşasın din kardeşliği.. tamamen duygusal.
:drunk::drunk:
aracı kurum mantığı aslında yanlış..
bence aracı kurumda kurumlar şunu sözleşme olarak sunmalı.. ben mi sana para kazandıracam diye. ?
yani kurumdan faydalandığın kadar komisyon oranı belirlenmeli..
oturduğu yerden para kazanmaya alışan aracı kurum sahipleri durumu böyle sabit birşeye bağlıyor :))
ben traderim kurumdan zerre kadar faydalanmıyorum. tonla işlem acıyorum yeri geliyor. kurum napıyor hiç birşey :)
parasını sayıyor..
ha kurum bana önerir şu hisseyi al der % 100 kazandırır örnek bunun % 30 unu alır. komisyon olarak ozaman amenna dersin.
bunun gibi anlaşma olmalı... hiç bir hizmet almıyorsan danışmanlık anlamında komisyon oranın bedavaya yakın olmalı.
Komisyon olmazsa aracı kurumlar batar dayucuğum.
Sana sürekli olarak al sat yaptırmaya zorlamalı :he:
Mesela bugün ne o üüüle mıy mıy mıy
Masayı sallıyalım, roketleri ataşleyip günün tepesini işaretleyelim.:drunk: Neyyyy Puahahahhahsh
Hani bugün real time hiç vobcu kalmamış, herkes mi lönk
bozkurt dün ttkom ve petkimi bir arada koymamın sebebi vardı...
aynı fiyat ikiside inceyi yakalarsın dedim.... :)
şimdi 1 lira fark oluşmuş aralarında...
bu fark 2-3-4 diye gider...
boşver 130 üfürükçülerini...
https://i.hizliresim.com/bn0jzb8.png
komisyon olmasın diyen mi var boskurt olsun tabi.. ama kural olmalı.
telefondan aldır sattır yaptırıyorsan yani kurum çalışanını meşgul ediyorsan vs vs gibi tonla seçenek lazım.
özelilkle banka kurumları hisselerde akla zarar komisyon oranı var bence binde 2 vs.
çok bunlar.
kurum kazandırsın madem yatırım danışmanlığı hizmeti var ozaman % 30 kessin komisyonu
vs vs.
:drunk:
milleti zorla long yapacaklar :oleyo:
8734..====şort......
Tebrikler akcay
Yok ben anladımda suyuniçinde olduğumdan ses etmedim,
Hakkaten iyi yakalamışsın :ok:
Geçen sene hatırlarmısın türkcel ile ereğli aynı fiyattı ikisini yarıştıralım dediğimde gundi abi türkcel de ne oluy ki dediydi.
Bu işler böyle yabcak bişii yok.
Hadi bu iki eşekleri yarıştıralım :kahkah:
İyi olan kazansın akcay :)
akşama kadar açıldığı yerde git gel yaparsa işimiz var.
:vk:
Bankalarar veriri gibi yapıp mazot topluyor gibi hisediyorum.
SON DAKİKA | Yeni kentsel dönüşüm yasası TBMM'den geçti:
-Şehircilik Bakanlığı, artık mevcutta bina bulunan alanları da rezerv alan ilan edebilecek. Önceden yalnızca boş alanlar rezerv alan ilan edilebiliyordu. Yeni düzenlemede artık mevcut binalar maliklere sorulmadan rezerv alan kapsamına alınabilecek. Bakanlık istediği her yeri rezerv alan ilan edebilecek.
-Rezerv alan ilan edilen yerdeki konutlar mahkeme süreci dahil 90 gün içinde boşaltılacak.
-Rezerv alana alınan yerlerdeki konut sahiplerine bakanlık başka bir yerden konut verebilecek.
-Örneğin Kadıköy'de mevcut bir binanın olduğu alan rezerv alan ilan edilip bina 90 gün içinde yıkılabilecek. Konut sahibine ise duruma göre ya aynı yerden ya da başka bir ilçeden, mesela Sultanbeyli'den konut verilebilecek.
-Rezerv alanlardaki imar planı, parselasyon, ruhsat ve iskan aşamalarında bakanlık yetkili olacak, belediyeler by-pass edilecek