Bozkurtun işi yaş petkoyla ... petrolün bitmesine Şurda 14426 gün kalmış ,suyunu çekti çekecek ..sittin sene suyun altında:)
Printable View
İki üç milyon serbest alış yapıp tavan olacak o kadar çok ana pazar kağıdı var ki... Likitiide kurumuş, ya millet mallan toplamış ya da piyasaya kilitli mallar çıkmıyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sırat köprüsünde dans
8365-8475-8585-8695 gelmiş.
bugün barajda boğacak bizi 8.812 ye çektim stopu
Malları toplanmış. Ama spekülatörleri yukarı alıp malı çıkma hareketi yapacak iklimi bulamıyor...Çünkü yukarı alırsa satıcı değil, alıcı isterler..
Bazılarında da bu ortamda yukarı alırsan , üstten mallandırdıklarının malı kusma ihtimali yüksek. Çünkü çok fazla hapsolmuş insan var..
Bugun 2. seans çok değişik bir gün olabilir , bazı tahtalarda birilerinin üzerine oynanıyor .
vob pastasında diğer bölümü kalabalıktı.
koç bank sorulmuş satıp satmadığım ben formasyon takip ediyorum 22.50 -70 bu bant aralığı bitimi.
yaklaştıkça satışlar yapıyorum gün sonu kenara çekilirim bakalım hayırlısı .
kademe artırımı açıklamadı daha hiç biri, sp fitch görünüm yükseltmekle yetindi, stabil pozitif falan.. tabii şöyle bi şey var- moodys notu yerin -7.kademesinde, öbür ikisinin notları -6. o yüzden moodys kesin arttırabiir diye bi beklenti var, acaba bu beklentiye oynamak isteyen heveslilere mal yedirip gün sonu sert aşağı verir mi diye bi şey olabilir mi dedim.. gün sonu malda kalmayı planlıyorum, işte yeni maliyeti buralardan mı, gün sonu fiyatlardan mı yapmalı bilemiyorum
Konko mudur nedir ,aldim verdim,3konomikye can verdim dayı:drunk:
bende adı belli olsun biraz bıraktım verdim malları
belki fırsat verir gün içnde
Bigsort son egeser de idi,adamın sesini soluğunu kestiler yaw,umarım suyun dibine cekmemislerdir..
2047 %5.55 artmış
Faiz oranı %8 altına gerilemiş. CDS'den daha olumlu bir fiyata tekabul ediyor olabilir.
https://i.hizliresim.com/ohm7js3.jpg
Kedi zaten ölüydü bozkurt ..önce VF eliyle sonrasında Bofa ve yancılarıyla tetiklediler borsayı iyi bir çalışma yaptılar ve halen devam da ediyorlar azalan nüanslarla .Burda tek gerçek enflasyon ..dışında gelişenler mühendislik hizmeti
izlenen Ekonomi politikalarını beğendirebilir not artırımları gerçekleşirse gerçek yabancıya eski oranlara ulaşabilir ,kalıcı yükselişten söz edebiliriz
Herife bilgiler servis ediliyor.
Pazartesi bankaları verip holding alabilir bence.
Barış Pehlivan
@barispehlivan
Mavi Vatan konusunda Yunanistan gibi düşünen diplomat Çağatay Erciyes in Atina ya büyükelçi olarak atanması bir aks değişikliğine işaretti. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Atina sayfasının yeni olması da bunun devamıydı.
Sanki, şu soruyu ileride tartışacağız gibi duruyor: Bir gece ansızın Yunanistan a gidecekken bir gece ansızın Mavi Vatan dan taviz mi verdik?
Cumhuriyet te, Arka Bahçe de yazdım [emoji1370]
https://cumhuriyet.com.tr/yazarlar/b...-sirri-2151756
Adam sıkışmış, 7,5 18model golf 860 veriyordu,gitti ekmek, martta bi tekligi temiz vardı yaw,
bi kerede günün tepesini ben işaretleyeyim abeyler 8.760. yoksa yandı gülüm keten helva 8.811 stop olcez
Büyük şirketler ve bankalar düşük döviz fiaizi ile yurt dışından borçlanıp işletme sermayesi yapar ya da TL kredilerini kapatır diye düşünüyorum.
Bu hafta krediler azalmış döviz kredilerinde azalma daha fazla.
https://i.hizliresim.com/g477jsy.jpg
Dün akşam bazı tahtalarda formasyon var dedim ya teknik olarak kuş sitesinden yine gönderdiler tetikçilerini amaç tahtanın ismini öğrenmek birazdan yapıştırırım 2 tanesini rahatlarsınız .Oğlum herkes görse bu çizgileri karşındaki para kazana bilir mi öyle söyleyen abilerinize :wave:hadi meşgul etmeyin kenardan
Abicim heralde bugün tepeyi bulamıycaz, en iyisi bi siftah yapalım da sağlam fışkırttırsın bağri :)
8767 den bi dene şort
TCMB bu sefer 250 puan artırır gibime geliyor, pas geçer ise acaba düşümcesi oluşur. %50 faizi bir şekilde göstermeleri lazım.
Bence Tüpraş'daki karlılık Rusya petrolünün ucuza alınmasından kaynaklanıyor.
Belki THY'de ucuz yakıt kullanıyor.
Detaylı incelenip takip edilmesi lazım.
Acıma koç bank ben formasyon dedikçe çatlayanlar var :)
bu ne abi ya
876150---876850 üstü olmaz dedik... 878 alıyor ya