Cevabınız için teşekkürler (Thank You - USD olarak) :)
Takip ediyorum sayın Abim. :ok:
Printable View
Bu bunak hala çırpınıyor...
............
ABD Başkanı Biden, hafızasının yerinde olmadığı yönünde rapor veren özel savcının raporuna karşı düzenlediği basın toplantısında;
Mısır Devlet Başkanı Sisi'yi, Meksika Devlet Başkanı ilan etti.
https://twitter.com/gundemedairhs/st...zTvxO4iJg&s=19
bugün endeks artı olsa bile eksi kapatacağını düşünüyorum.......ytd......
971 endekis... 161,95 tup long
endekiz 973150 flat... tüp kaldı elde
Bugün tatili hakettim .Dün de haketmiştim.Ondan bir önceki günde.:)
160,85 tupe ilave... maliyet 161,40... 161,43 ten kaçarım inşallah
bende avrupaya uyarak çalışma günümü dörde indiriyorum...
cuma günleri borsa yok...
düşüş için gundiyi bekleyin bilmem kaçıncı günün şafagında 3 dolar olunca piyasaya çıkacak...
o zaman tası taragı satıp kacın... :)
9726...................long açtık.......hadi bakalım pala sür bakalım.....sonra sırtından durakta nelim.....
yavaş al be heyvan...
:drunk:
Ben bunu millet pandemi de ağlaşırken 140USD civarında ki düşen direncini kırması şartıyla taaa o zaman yazdım. uSD 16 diye endekse 8000 hedef verdim ISCTR topiğinde makara yaptılar. Geçen burada sebeplerini yazdığım bir analiz var.
Ön koşul 324 uSD geçsin endeks hedef budur.Hatta 500 ün üzerine de geçerde ben 500 gördüğüm an benim piyasa ile işim biter.
EREĞLİ ralli olsun da şu benim gitmeyen eşşekte gitsin(KOZAL)..Ne alaka diyeceksiniz ama sonuçta emtia vs...Öyle düşünmek istiyorum..:)
o tüpteki ayuya söyleyin... 160,55 ten de alırım bir kademe pışıp kalır... o yüzden 161,45 ten fit olalım
Tup taşıdığım için teknik olarak onunda yorumu soruluyor tek tek yazamadığım için buradan görüşümü paylaşıyorum zaten.
direnç bölgemiz 158-159 ler 2. bölgemiz 1.66 orada dipten formasyon başlattığı için hedef 180 mevcut bunlar benim takip ettiğim teknik seviyeler.
*FOREKS HABER ANKETİ-TUPRS 2023 yılı 4.çeyrek net dönem karının 12.235,4 milyon TL olması bekleniyor(2022 4Ç 17.588,5 milyon TL)
TÜPRAŞ, İzmit Rafinerisinde bulunan Fuel Oil Dönüşüm Tesisinde 92 gün duruş planladı
yukardakilerde tahtanın hızına fren yaptıran temel analiz bölgemiz arada çıkışlar oluyor , arka sayfada 2019 duruşunda ne olmuş onu graf üzerinde göstermiştim haber geldiğinde aynısımı olur onuda takip ediyorum ters salvomuz temettü açıklayıp yeni katalizör yaratılıp tahtayı güçlü tutabilirler benim yorumum bu kadar şimdilik.kolay gelsin
Sadece başlığına baktın ama başlık umarım gerçeği yansıtmıyordur.
Türkiye’nin en büyük sorunu Tl ye güvensizliktir. Sonra kayıt dışılık ve yastık altı gelir. Enflasyon bütçe açığı cari açık bunların sonucudur. Daha kök sebepleri bilmeyen tedaviyi yapamaz ancak semptomları giderir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bozgurtun tepesi tam olmadı .
ellam başka biri daha işaretlesin :he: