Ne demek sn keko ben şahsen kendi adıma olumlu buluyorum paylaşımlarınızı devam etmeniz dileğiyle.. Teşekkürler emekleriniz için..
Printable View
Hocam siz yılbaşında aziz nichola ile mülaki mi oldunuz...yarın takip edicem hisseyi bakalım neler olacak...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum ben hep böyleyim...:) geçmişte zaman zaman hisselerin nereye kadar çıkacağını ve gün sonunda kaçtan kapatacağını dahi söylerdik...girdiğimiz bir çok hissede isabetli yorumlarımızdan dolayı bizi speklik ile suçlayanlar oluyordu...tabi geçmişte pek açıklama yapmazdım şu olabilir diyordum...ama bu sitede yorum yaptığımdan beridir söylediklerimin gerekçelerini de söylüyorum ki insanlar bizi yanlış anlamasın...söylediklerimizin altını hep dolduruyoruz ..zaten bir çok arkadaş da artık az çok hisselerin nasıl davranacağını anlıyorlar...
bu söylediklerimiz bir bilgi ve tecrübenin sonucudur dostlar..yoksa hisselere müdahale edebilecek kadar ne sermayemiz var nede gurubumuz var...
bu söylediklerimi yarın ben de sınamak istiyorum..gerçi geçmişte çok sınadım ve bire bir şahit oldum ama bir de hep birlikte sınayalım..bakalım neler olacak...
bu gün endeks için yarın yatay veya eksili olabilir demiştik..bunun sonucunda da bu gün çok çıkan bazı hisselerin düşebileceğini söyledik...banvitin yarın ilk etapta artılı açacağını ve ilk etapta 24,00-66 aralıklarını görmek isteyeceğini söyledik...bir de yarın gerelin çıkmasını beklediğimi söylemiştim...bakalım bu üç öngörüden hangileri tutacak...yorumlarımın %70 inin tuttuğunu hatırlıyorum...bakalım bu sefer kaçta kaçı tutacak ????
Bugün de yeşil bar gelirse yükseliş başlamış demektir, salarsa yine önceki hareketlerine benzer.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
dün üç öngörüde bulunmuş idim...banvitin 24,00-24,66 aralıklarını göreceğini sonradan da gevşeyeceğini söylemiştim...şu anda verilere baktığımda en yüksek 24,10 un görüldüğüne şahit oluyorum...bu görüşten sonra hisse 23,70 lere gevşemiştir...bu durumda bu öngörümüz tam olarak tutmuştur...
endeks hakkında ise hafif eksi veya yatay olacağını söylemiştim...sabah bir ara ekside idi şu anda da hafif artıdadır...bir çeşit yataydadır..şu saate kadar öngörüm tutmuş görünüyor ama gün sonunda kadar herşey değişebilir...bunun için gün sonunu görmemiz lazım..
gerel hakkında da bir öngörüde bulunmuştu...bu hisse ise şu anda %2 e yakın eksidedir...gün içinde toparlanıp artıya geçmesini bekliyorum...bu konuda da gün sonu kapanışını görmek lazım...
Pasta var mı
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
Dünkü zararımı fazlasıyla Vestel’den çıkardım tekrar Gerel. Aldım allahtan banvt te beklememişim. Zararda olanlara bol kazançlar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Son iki biloncadan farkli tarzda hareket icinde
28.60 ikili tepe... Kirarsa ibili oglunun ongorusu gerceklesebilir...
Trende sokmasi gerekiyordu.. Yapmasi guzel oldu..
Hayirli isler... Yatirim tavsiyesi degil...
Teknik olarak gitmez havasinda....
Oda ayri mesele
gerel için ne yapmamı istersin...
Hocam burası Banvit forumu. Gerel için özelden yazarım
Gerelde ki durumu cozmek arap sacini cozmek gibi
Bi grup girdi aldi satti brute soktu. Sonra patron satisi vs.... Eger bu durum mal toplamaksa hisse giderdi.. Yildirmaksa bilemeyiz..
Sunu bilirim patronu pek sahiplenmiyor hisseyi...
Speklerin eline vermis... İyi ongorun varsa alsatta guzel para birakiyor..
Yatirim tavsiyesi degil
banvitte bu gün kapanışta alınması ,yine yarın için tekrardan bir trade fırsatı verecek görünüyor...sonrasında ise banvitin bir kaç gün eksiye geçerek işlem hacmini düşürmesini bekliyorum...o süreçten sonra işlem hacmi alış eşiğine inecek ,hisse de artık düşüş marjı kalmayacak ,hatta olası endeksin kötü etkilenmelerinde dik duracak..işte o ana da ben alış eşiği diyorum..o vakit de alıp tutmak gerekecek...çünkü o vakitten sonra tekrardan yukarı yönelecek..
Keko hocam dünkü öngörülerinizde ne haklı çıktınız bugün ki dostlar adına teşekkürlerimi sunuyorum saygılar...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Harika bi gün. Dün aksine.
Keko gerçekten 10 numarasin banvit konusunda👍👍👍
ne oldu birden bilen var mı?
Reza olayı. Dün reza olayını yukarıda karşılamak için çıkmış pekçok hisse veya bist.. şimdi aldığını verecek. Fazla bi katbımız olmaz. Dün trade edenlere tebrikler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekürler dostum...şimdi ben nedenlerini söylemeden banvit şöyle olacak böyle olacak desem herhalde beni speklik ile suçlardınız....bu gün yaptığım yorumda banvitin gün sonunda nötr veya eksili olmasını da beklediğimi söylemiştim...şu anda ne yazık ki eksiye geçmiş görünüyor... bu sabah açılıştan itibaren ilk 30 dakika içinde yukarıdan satmayı başaranlar gün sonunda daha uygun fiyattan yerine koyma şansı yakalayacaklardır...
bu gün gün sonunda alınanlar da belki yarın sabah bir trade şansı verebilir ama onun dışındaki günlerde beklemek daha faydalı...yeni bir alışımızı o vakit alış eşiğinde yapmak daha uygun olacaktır...
ayrıca dün tavan olmayacağını anladığınız anda satış uygundur demiştik...yine dün akşam kapanışa yakın alış uygundur demiştik...şu ana kadar neredeyse tüm hareketlerini tahmin ettik...
aslında bu davranış şekli neredeyse tüm hisselerde aynıdır...bir çeşit doğa kanunu gibi bir şey...topiklerde yaptığımız yorumlarda insanları bıktıracak kadar yazdık...
endeks konusundaki tahminlerimiz ise sabah tutmuştu ama öğleye yakın endeks önemli miktarda artıya geçerek tahminlerimizin dışına çıktı ama herşeye rağmen gün sonu kapanışı görmek gerekiyor demiştik...endekste ya eksili yada yatay bir kapanış beklediğimi söylemiştim...şu anda da endeks eksiye geçmiş görünüyor...
dün üç konu hakkında öngörüde bulunmuştum şu ana kadar tümü tuttu...tabi her zaman böyle %100 tuturamıyorum...benim genel başarı oranım %60-70 tir....
Endeks salmasa salmazdı hisse bu kadar.
Bu trend devam ederse gideceği yer 22lerin altı olur, çıkışı devam ettirmesi lazımdı.
Guzel ele veriyor... 😁😁😁
Zehirledi resmen...
Keko alış eşiği derken neresidir sence?
vakti gelince ben burada söylerim dostum...ama öğrenmek istiyorsanız geçmiş yorumlarımı okuyun...ama kısaca işlem hacmin en dip yaptığı vakittir...o vakit hissenin düşüş marjı düşer, bir kaç kademe arasında gider gelir yani sıkışır, düşen endeksten etkilenmez veya çok az etkilenir...o vakitler topikte de küfürler başlar...:kahkah:
bu işaretleri aldığınız anda hisseyi alımda risk minimuma yakın olur..borsada 0 risk zaten yoktur...ama minimum risk vardır...
bu akşam almak da yarın belki yarın sabah için bir miktar trade imkanı sunabilir...ama hiç alınmayabilir de malum zarrap mahkemesinin sonuçları bekleniyor ve buda endeks için ciddi bir risktir...ama ben hissesiz uyuyamam diyorsanız o halde bu akşam kapanışta düşünülebilinir...tabi yarın sabah satmak şartı ile...
bu gün çok ilginç bir gün oldu...dünden gerelin çıkacağını söylemiştim bu hisse tam %16 lık bir çıkış yaptı...üstelik sabah %2 de eksideydi...topiğimizi takip edip de gerele gönül vermiş olan ve bize de biraz değer vermiş birisi eğer almış olsaydı bu gün çok güzel bir kazanç sağlamış olacaktı...:kahkah:
Düşen kanal desteği kaçtan geçiyor? Altına indi mi? Şimdi göremiyorum da günlükte bakabilen varsa sevinirim