Teknik olarak desteklere gelirse bugün acelesi varmış gibi düşünürüm ama gelmezse oyalamaya devam. Ytd
Printable View
Teknik olarak desteklere gelirse bugün acelesi varmış gibi düşünürüm ama gelmezse oyalamaya devam. Ytd
9 muhteşem mum sonrası normal, bir önceki 9 lukta da öyleydi. Ama bu seferki bir başkaydı. Ytd
Takaslara dikkat edin.
Türünün ilk ve son örneğidir bu. Ytd
Nefesini kestiler.devre kesici ile Ytd
Hepsinin nefesini kesiyorlar ne oldu ki?
Son dakika haberi... CHP'nin İstanbul Kongresi iptal edildi, il yönetimi görevden alındı. CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak Gürsel Tekin atandı. CHP'li Özgür Çelik, "Bize tebliğ edilmiş bir belge yok." dedi. Gürsel Tekin, görevi kabul edeceğini söyledi.
1840 dan da ekleme yaptım artık yeter da verip durma
Kaşık böyle atılır, çapariden sonra. Yüzde 20 düştü yüzde 20-30 yükseldi. Çinekop kefal ne varsa. Bundan sonraki kısım ağ kısmı olur umarımda piyasaya ne oldu. Ytd
Devre kestikleri yeri aşmak lazım. Yük bindirmesi olan bölge. Ytd
Şimdi ürtkütmemek lazım. Ytd
1885 üstüne atarsa c şıkkı tuttu bence
Ne var ne yok sil süpür taktaci onuda mı ben öğreteyim
Tavan olmamıştı ama tabanda olmadı.
Bugünkü düşerkenki performans yükselirken olmamıştı. Millet ne sevinmiştir şimdi düştü diye, düzeltmede alıcı bulur dediydim, kanımca 3 satan 5 almıştır bugün belki daha fazlası. Ytd
Şöyle bir yoklama alırsak, 2 ziyaretçi gözlemliyorum. Sanırsam bugün bura kalabalık olmadı yine tahtacı istediğini yapamadı, sebebide diğer hisselerin derdine düşmüş olabilirler.
O takas ile kumarcılar hariç kimseye bir şey yapamaz.
Bu sene çok hırpalandık ama ben 2026 dan umutluyum
Çoğu hisse, endekste dahil dün 50 günlüğü gördü, sarktı be tepkisini alıp öyle kapatmıştı. Bu görmedi henüz. Ytd
Görmez umarım. Günlük ve haftalık destek 1838 bu arada bulutun altına sarktık haftalıkta. Notlarımız arasında kalsın. Haftalık açıdan. Ytd
Çok sıkıntılı 1 seviyedeyiz, biran önce 1885 üstüne atması gerek yohusa d şıkkı bizi bekler.
En iyisini yine taktaci emmi bilirde ben yinede süüüleyim. Grafikisi bozuluyor
Günlük ao 18.46
Aylık ao 19.48
Yıllık ao 18.39
Bizim inek kıçını hafif bir kıpırtatdı. Ytd
Endeks 10640 50 günlük. Destek. Endeksle hareket edenler için. Ytd
Çok nadirdir bunun gibi! 9 kallavi yeşil çubuk sonrası bugün 7 kırmızı çubuk oldu. Neyseki bugün frenledi destek altına sarksada. Bankalar özellikle akgözlüm gözü gapa toprağa doğru dikti kapanışı da ona delalet. Tabi diğerleri ile de endeksin 50 günlüğünü kırdırmıyorlar gibi. Ytd
Bugün diğer tahtaları nasıl kapatmış iyi bakın. Bu arkadaşa para lazım ama niye bilmem.O paralarında son durağı kesinlikle burası olur diye kafamda kuruyorum.
Hayır zaten gördüğüm birşey değil 9 a 9 olurda demedim ama görüntüye göre 7 olmuş. Ha ektrem zamanlarda daha fazla kırmızılı düşen çubuk gördüm ama böylesi bir başka.
Bunlar piyasanın düzeltmeye geçeceğini öngörmediklerine göre, biliyorlarsa önceside yukarı aldılar. Şimdilik elde destekler belli 50 günlük belli. Yukarıları şimdilik yazmadım, haftalık bulut içine girsin kafi. Ytd
Lanet olsun sana ey zalim felek
Ömrümün çarkını boşa döndürdün
Yolumu yeniden başa döndürdün
https://youtu.be/sOvK6CL2-T4
Bir klip atayım bugün çarşambaydı t2 sebepli parayı yerine koyacaklar mı bu iki gün.
Zeki müren den gelsin.
Yeter looo. Bu kadar baskı, duserkende yükselirken de pek nadir olsada arkana bakmiyorsun. Ama düştükten sonra çıkarken tirmala beni kaşı beni oluyor her ne hikmetse.
1885 üstüne atmadığı sürece bunda hareket olmaz. Muhtemelen taktaci mal kaptırdı, o yüzden gözü aşağıda
Düşerse alıcı bulur dediydim ama endeks topluca düşünce alıcı da bulamamıştır. Herkes elindeki hisselerin derdine düşmüştür. Adamlarda bunu gözlemledigi için açıktan kazanmıştır. Ama mali satmamistir, maliyetlerinin yukarıda kaldığını düşünüyorum. Çünkü yukarı yükselirken armut gibi salladıkları ağaçtan dokulenleri toplamislardir, düşerken kime verecekler ki o seviyelerden. En fazla el değiştirmiştir kendi içinde ama maliyetlenmesi yukarıda kalmıştır kanımca. Ytd