dedigim gibi satan invesco nami diger oppenheimer !
efeste bizim aylarca anamizi aglatti bunlar yahu neyse artik
bizde 4.90-5.00 araligindan ilk parti malimizi aldik
verdiler daha dogrusu [emoji846]
yatırım tavsiyesi degildir
Printable View
dedigim gibi satan invesco nami diger oppenheimer !
efeste bizim aylarca anamizi aglatti bunlar yahu neyse artik
bizde 4.90-5.00 araligindan ilk parti malimizi aldik
verdiler daha dogrusu [emoji846]
Sabancı hisselerinde genetik bir cimrilik var. Koç nere sabancı nere
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşen bıçağı tutmaya başladık. Haydi hayırlısı bakalım.
en önde koşmaya devam,alacak arkadaşlar bekleyin daha,tahtanın uçacak kaçacak hali zaten yok.ben 4.50-4.60 aralığını bekliyecem alım için son alım.
Faiz arttırımı gelirse belki bankalar nefes alır.Doviz duser ev satısları ivme kaybeder.Borsaya kısmen olumlu yansır.Normalde artan faiz borsa ile ters orantılı fakat negatif faiz de zarar verdi bankalara.Iki ucu da degnegin sorunlu.YTD
1 haftada %17 düştü kağıt citibank mı battı? birazdan devre keser kağıt soluksuz gidiyoruz dibsiz kuyuya.
4.82 saka niyetine soyluyorduk isc ile esitlenecek az kaldı.Bu arada Bloomberg sabun gundemini isliyor.Bize kolaylık olsun diye sanırım.Cok zorlanmayalım diye bu tek taraflı sevisme sırasında.YTD
5 in üstünde tutunamadık maalesef aşağıya saldılar bugün ilk kapanış gelecek 5 in altında yarın da kapanış 5 altında olursa 2008 den gelen haftalık grafikteki yükselen kanalın altında kapanış gelecek.Kağıt iyice sıkıntıya girdi.
Ytdhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ebfdbb9fb9.jpg
Openheimerdan devralinan lotlar toplami 24 mayıs 2019 tarihinde % 6.80
Nominal değeri: )353.903.757 tl
Buralardan milyonları sattiklarina göre vay halime vay diyeceğim.Dahada yolun başı birde sonu var.inmez falan demeyin resmen şelale modu.
Xxx cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeks cortladı Akbank en başta
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.79 nedir arkadas.Hic mi tepki gelmez64 cente indik.YTD
Uzunca bir zamandır amatörce de olsa borsada işlem yaparım ama son 5 ayda oluşan böyle tezgah veya böyle saçmalık görmedim.
1'den 5'e çıkan adı duyulmamış hisse senetlerinin düşmesini anlarım, ama zaten grafikleri görece iyi olan banka hisseleri nasıl böyle düşüyor anlam veremiyorum.
Bu işin içinde bir iş var...
Son iki haftada uc defa devre kestik.Dayaga yarım saat ara dinlenelim.Cok dusunceli bir uygulama bu.YTD
Nereden alırsanız alın oyarım diyor. Sittin sene yatırımcı görmez bu banka endeksi bundan böyle.
Halk,Vakıf,YKB,Isc hatta Garan bile daha iyi durumda bu hisse sahipsiz.Sorun bunda.Digerlerine bakın anlıkYTD
1 gram altın 100 lot akbank hissesini gecti.Hayırlı olsun.YTD
Endeks toparlanışında da bu geriden takip ederYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An olarak
dolar 7.30
Euro 8.65
Altın 480 tl
Savaş falanmı çıktı bu nedir?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7b380e882d.jpg
Galiba devalüasyon oluyor.
Xxx cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Blomberg de 3 saattir borsa kur yada altına dair tek kelime geçmedi
3'e 5'e bakmadik 4.90 pozisyon kapadim ! isc'de devam tek banka yetermis
durup dururken opulduk
endeks 80-90 bin bölgesindeyken bile sayfada kimse yoktu. şimdi 50 kişiden fazla izleyici var. iyi mal vermişler demek ki...
Bu kadar kişide mal varken daha aşağı yol var gibi. Zaten endeks 106 altında an itibariyle stop yedi. Hayırlısı YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha da ucuzlayabilir belki.benim için tl ile daha iyi fiyata alınacak bir şey bulamadım ve buradayım.hayırlısı olsun.....
Yabancı akıllı, bankacılık be bazı sanayi hisseleri hariç endeks 120 gitti. Bizim gibi düşünenler bankalar geride kaldı deyip oraya yüklenme oldu. Bunu öngören yabancı da hazır alıcı bulmuşken vereyim deyip satışa geçti ve devam ediyor YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti en düşükten 16 kademe tepki verdi eşşek akbank 4 kademe tepki veremedi.
Banka yonetimi aksiyon almadan bu is duzelmez. Is geri alım yaptı, sisecam birleşmesi oldu. Koc ykb yi destekledi. Halk ve Vakif devlet desteği aldı. Burada yatırımcı insafına bırakıldı yabancı fonların.Bu arada yuksek montanlı 2.5 milyon gibi ozel islemler oluyor.Umarım satıs bitti.Cunku tum hisseler ve Banka hisseleri ile bile korelasyonu kaybetmis bir gorunumu var.Garan ..6.65 lere gelirken bunda dipten her kademede direnc var modunda hareketler. YTD
Valla hangisi daha iyi tepki veriyorsa orada olmak daha mantıklı olabilir[emoji848]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,20 lerdeyken 4,75 çizgisini çizmiştim ama bende orayı beklemeden erken atladım. endeksin 106-107 bin desteği aldattı.
https://i.hizliresim.com/arCBK2.png
PD 25 milyar altına dustu.YTD
Stop mu oldun hocam? Kaçtan? YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pay alım bildirimi geldi KAP'a.