bb79 abi hoş geldiniz... Bir de şöyle baktım endekse şaşı gözlerimle, günlük: https://invst.ly/1bnfvo
Printable View
bb79 abi hoş geldiniz... Bir de şöyle baktım endekse şaşı gözlerimle, günlük: https://invst.ly/1bnfvo
Serpme ağ attım Yataş düşmüş ağa %4 aşağıdan gelmiş okuttum gitti bugün ki emekli yevmiyesi de çıktı.
günaydın dün açtığım şortları zor bela ufak karla kapattım. borsada net bir yön bir süre belirsiz olacak gibi. komisyona ve palaya çalışmamak için bir süre izleyelim bari
bb79 yapay zekayı küçümseme..
ben 3 sene önce aktif olarak kullanmaya başladım. chatgpt.
chatgpt ye ilk sorduğum soru şu.
insanlar sana genelikle ne soruyor. en çok sorduğu 3 soruyu yazarmısın dedim.
1- saat kaç
2- hava durumu
3- aşk var mı
:))
sadece üç sene önce durum buydu.
tabi bu yapay zekanın zeka drumunu değil insanların nekadar geri zekalı olduğunu gösteriyor :he:
yapay zekanın size katabileceği en iyi şey.. yapay zeka kavramları çok iyi bilir. eş anlamlı diye kullandığın çoğu kelime ve anlam bütünü aslında yanlıştır. yapay zeka bunun net ayrımını yapar. yani semantik bilimle kendisine öğrenme katar.
diğeri. dünyanın en büyük mantıkçılarının ve bunlara bağlı insancıl olmayan bakış açısı ile konuyu ele alır. senin inançlarına veya inanmak istediğine göre durumu ele almaz. antropomorfik tutumdan kaçınır.
ontolojik kavramlardan yine kaçınır...
düne kadar saat kaç diye sorulan durumdan şuan geldiği noktaya bakarsan.. gelişimi muzzamdır ..
tek bir öğrenme gerçekleşmez binlerce versiyonundan çıktı alarak öğrenmesi ve mantık yürütmesi gerçekleşiyor artık. yani sende bir beyin varsa onda binlerce var:)
kısa zamanda bu duruma geldiğini görebilirsin.. gelecekte sınırlandırılması konuşuluyor.
:drunk:
pit geri ver ulan paramııı paramı geri verr :he:
İmamoğlu gapı kapandı ama İmamoğlu içerde durmaya devam ediyor..
Kıyaslama Tablosu
Dönem Tahmini Toprak Alanı (m²)
1923–2002 (Cumh. dönemi) ~11,000,000
2002–2008 ~25,350,361 (2006–2008 verisi)
Bazaar Times
Merhaba Haber
en.wikipedia.org
2002–2011 ~75,893,700 (tek yıl olan 2012 dahil değil)
2002–2012 ~136,528,000 (tüm taşınmazlar dahil)
2002–Temmuz 2023 ~28,320,000 (land/arsa bazında)
Açıklamalar ve Notlar
2015’ten sonra TÜİK hâlihazırda yabancılara yapılan taşınmaz satışlarını medya veya TBMM dışındaki kaynaklarda raporlamıyor.
Azim ve Karar
2002–2012 rakamları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın eski açıklamalarına dayanır. Hükümet, 2003 sonrası mütekabiliyet esasını kaldırmış, yabancılara satışı 2.5 hektardan 30 hektara çıkarmıştır (daha sonra Bakanlar Kurulu yetkisiyle 60 hektara çıkabilmiştir).
Merhaba Haber
+1
Dünya Gazetesi
+1
2023’e kadar olan veri, sadece arsa/taşınmaz (land) satışlarını içeriyor; konut ve işyeri gibi yapı-mülk satışları ayrı kategorilerdir.
Bazaar Times
turk.estate
✅ Sonuç
2002–2023 arasında yabancılara satılan toplam arsa/taşınmaz miktarı ~28.3 milyon m²’dir.
Ancak, 2002–2012 arasında toplam ~136.5 milyon m² taşınmaz (arsa + kat mülkiyeti) satıldığı kaydedilmiştir.
2015 sonrası TÜİK verileri güncellenmediğinden, bu tarihten sonraki geniş kapsamlı raporlar medyada sınırlı yer alıyor.
Özgür Özel: Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım.
Aselsan gidiyeah. Silkeme imiş. 1 lot 200 tl den satılacak 1 simit alınacak.
borsamız gerçeklerden çok uzaklaştı, görmek istemiyor..emme bunlar gerçek..değiştiremezsin..anketlerde İmamoğlu en yüksek oya sahip Cumhurbaşkanı adayı..nasıl olacak büle hapiste..emme gap kapandı..
tamamen TUZAK
Muhbir
@ajans_muhbir
·
44sn
Özgür Özel: “Komisyona Türkiye'yi kurtarmak için girdik.â€
benim cevabım aşağıda
@gazetesozcu
adlı kişiye yanıt olarak
nasıl kurtaracaksınız zaten CHP olsada olmasada komisyon çoğunluk sağlayacak kendinizi kandırmayın biz kanmıyoruz bu sözlere
hapiste tutulmasını demiyoruz o ayrı..gap açılır kapanır hadi diyoruz..ankette 2. sırada olsaydı sorun yoktu ve gapı kapatıp yola devam ederdin..
emme en yüksek oran diyoruz..mesele bu..
bu durum 23 yıllık düzenin son bulması demek..fiyatlamayı gördük mü..HAYIR..gapını gördük mü ..HAYIR..
işte bu yüzden 8500 ler aşağı kırılmasını bekliyoruz..
23 yıllık düzenin değişeceğinin görüldüğü ortamda ancak borsada TUZAK yaparsın..ısrarla ve sabırla bekliyorum ve 1 lot bile almadan..
Öcalan meclise girse partinin başına gelse biraz daha yabancı yatırımcı gelir burası gerçek..belki son gelen yabancılar bu yüzden geldiler..
bundan sonra alıcı bu mantıkla gelir ancak..paranın dini imanı olmazmış, var kardeşim benim paranın dini imanı var..nereye gireceğine ben karar veriyorum çünkü..
bugün vade sonu her türlü hitnelik dönecektir yine.
- Top çizgiyi hafif geçti gibi bana göre. Kameralara gidiliyor. Evet, hakem santraya doğru koşuyor. Nizami gol, topun yüzde elliden fazlası içeride: https://invst.ly/1bnik-
- Buranın üzerinde kapanışlar lazım bence.
Karaduman abi; belki senin düşlediğin dünya fiyatlanıyordur dünyada 2021'den beri ve fiyatlanmaya devam edilecektir, bilemezsin...
Bozkurt reisim hünkârım dün Shortları kapatmamiş olsa bugün incir yaprağı arar dururdu
Bu müjde dün verilmiş. Bizzat bakan tarafından.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, farklı lokasyonlarda 57 milyon varillik petrol rezervi tespit edildiğini ve bunun değerinin 4 milyar dolar olduğunu bildirdi.
Şimdi cebindeki parayla hemen git İskender Döner kebap ye!!!
Yemezsen,
1 hafta sonra ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
Yemezsen,
1 ay sonra o parayla ancak bir şişe gazoz alırsın.!!!!
İçmezsen,
2 ay sonra o parayla küçük pet şişe Erikli ılık su içersin.!!!
Soguk Erikli su vermezler.!!!
Soğutucunun Elektrik maliliyetini kurtarmaz!!!
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
10723 'ün karşılığı 30 endekiste 11933
(becerebilirlerse ) 100 endeks geçti... 10 endeksteki spekülayonun gücü ile 11933'ü bir daha zorlayacağuz
sonra fdax ile birlinkte
https://i.hizliresim.com/m4d27uf.jpg
:kahkah:
Bu kadar kolay bir yalan inanılmazlar artık benim cenah tarafından.Ne çıkarsa ağızlarında zam ve vergi olarak geliyor hayırlı bir iş hak getire tasarruf hak getire.
ISFIN elimde bayağı bir miktar var kendimce.
Yalnız bugün aldığım malları yine verdim.18 üzeri ufak bir çıtır.YTD.
Halk TV
@halktvcomtr
·
2d
''AGAM BİZİMLE EĞLENİY' Emre Şirin, Mehmet Şimşek politikasının izahını bulamayınca mizahla anlattı!
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://youtu.be/EjWx2tlhpuk
Halk TV
@halktvcomtr
·
39sn
Ankara'da 200 gram ekmeğin yarından itibaren geçerli olmak üzere 12,5 TL'den 15 TL'ye yükseleceği açıklandı
31 Temmuz 2025, Perşembe
TÜİK: YILIN İLK YARISINDA DIŞ TİCARET AÇIĞI YÜZDE 16,3 ARTARAK 49,4 MİLYAR DOLARA ÇIKTI.!!!!
https://pbs.twimg.com/media/Ee1ZtaqX...g&name=900x900
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
O kadar çok konut varki, arz edilerek satılacak,
İzmir'de kıyıya vuran orkinos daha şanslı
Herkes tuttuğuna iyi sarılsın:he: