alan satanları paylaşacak arkadaş varmıdır
Printable View
alan satanları paylaşacak arkadaş varmıdır
dmsas ın çok takip edeni var...bir de mardin hocası var...mardin hocanın internett ortamında binlerce takipçisi var...mardin 2010-11 yıllarında sık görüştüğümüz bir arkadaşımdı...hisselerin çıkması için biraz da gözönünde olması lazım...ama eninde sonunda hisseler temeline uyar dostlar bunu hiç unutmayın...almak isteyenler de büyük bir ihtimalle endeksin düze çıkmasını görmek istiyorlar...
Hisselerin durumu vurgun yemiş gibi.
Öyle bir sersemlediler ki endex hafif düzelse bile eşlik etmekte zorlanıyorlar.
Bakalım yoğun bakımdan çıkabilecekler mi?
Birileri satarken almak lazim,batan bilici mallari bunlar,fk 4,8 komedi,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sonunda azıcık tepki geldi...(1,84 e kadar )
citi girdi inceden, iş alımda başı çekiyor
bu gün ekside iken bir ara açıktan almak aklıma geldiyse de cesaret edemedim....geçen günlerde derinliğe bakıldığında çok sığ idi..bu gün böyle mi bilmiyorum ?? sığ olmazsa bu tür günlerde insan açıktan almak ister...
Valla arkadaşlar hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem de Zi̇raattan 87 e kadar çıkaran bendim pişman oldum 22 k aldım şimdi hacim gitti .yükseltmek gibi bir amaçları yok anladığım kadarı ile bir de çok sığ tahta satamıyorum valla kötü oldu bekliycem mecbur
Sattım çıktım size bol kazançlar kot sayıyo bu kağıttakiler ben aldım hacim gitti sattım hacim geldi.sahipli tahta
kazanmak kime nasip olur gerçekten de belli olmuyor....o kadar çabaladınız hisseye zirveyi de gösterdiniz ama kendiniz kazanamadınız..:( elinde bulunduran arkadaşlar muhakak sana teşekür edeceklerdir...yolun da açık olsun dostum ..ben sana başarılar diliyorum...
Eyvallah dostum... Dün 1.75 ten aldığım hisseleri 1.85 ten sattım. Kardesimde de vardı ama onu satamadik.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş geldin. Güle güle...[emoji4]
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La amma naz yaptın bas git ne bekliyon.
Dünkü takas hariç citi ve deutschebank son 1 ayda 300.000 satış yapmış.ve yavaş yavaş satıyorlar. Bugünde satan onlar olabilirler .Ayrıca Tebden 140.000 adetlik çıkış var bu arkadaş sanırım daha önce 2.20 den 2 lerekadar mal satmıştı ancak seçim tarihi belli olduğu sattıklarını geri koymuştu. Sanırım tahtada kartların yeniden dağılma durumu var endeks izin verirse bir süre sonra çıkış trendi başlayabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu şerefli şeref.izin gözü toprağa bakıyor yine.
İki sefer girdim, ikisinde de dayak yemiş gibi oldum.
O yaptığı satış ve kar rakamları boğazına dizilsin inşallah.
Ne illet bir tahtaya geldik yarabbi...
Bunun en az riskle alayım dedigin yer 1.06 ile 1.18 arası baska türlü bekleyene ekmek yedirmez 55 bin vardı 1.55 maliyetle 25 bin dursun dedim bidaha 1.90 altina bu verilerle gelmez dedim ama bu ülkede en uzun vade doyurucu karı gördüğün vadeymiş bir defa daha teyit ettik...43 yasındayım ülkede gündemsiz gün görmedim gittik bide vampirlerin piyasasaında uzun vadeci olmaktan bahsediyoruz...bir şirketi almak icin verilerin daha nasıl olmasi lazim olmuyor iste....bu gibi sirketler Allah kuluna yedirmezler nemayi degerlerinin en bozuk oldugu donemde atar 5 ustune ki bu kurla iyi bilanco artik hayal ötesi...yazik ki ne yazik 99 dada borsadaydim borsanin spekülatifliğinde o gunden bu gune gram fark yok..bu borsada sirket ederiyle hareket etmiyor dostlar...bu uljede uzak durdukca faiz bas bas bagiriyor birak stresi gel kardesim ben helalim diye ama gidemiyoruz iste...
Böyle terbiyesizlik olmaz olsun. Şuradan şuraya düştüm, bir tepki vereyim yok. Zaten yabancı da satmaya başlamış.
Bundan bir cacık olmayacağı düşünülüyor ki almaya cesaret eden de yok.
4-5 dönem peşpeşe iyi bilanço açıklayıp bi şirket düşemez arkadaş. nasıl birşey bu. alanlar 2-3 kademe alta yeniden satıyor. sanki hacim düşükken fiyatı çekebildiğimiz yere kadar aşağı çekelim der gibi.
arkadaşlar bakın söylüyorum ; mail atın telefon edin. rahatsız edin şirketi.
ben ara sıra arıyorum, siz de arayın. niye böyle diyin.
bilanço mu yalan, şirket mi yalan. böyle bir şey yok. tek aklıma gelen dövizin karı törpülemesi durumu. kapanış kuru 3,95 idi. şu an 4,45. dolar %13 yukarıda 3 milyon zarar yazdırır.
€ 4,87-5,27 %8 de eurodan zarar 3 milyonda ordan zarar eder sana 6 milyon zarar çeyreklik bazda.
bu son çeyrekteki euro artışıyla şimdiki aynı fakat dolar 16 kuruş artarken bu çeyrek 50 kuruş arttmış. yani 2 milyon ekstra düşmesi lazım
sonuç olarak işlerimiz aynı olursa bu çeyrek bu kurlarla 2-5 milyon falan kar gelse 6 aylıkta 7-8 milyon kar gelir ki
o bile kötü değil.
Şirket 1 milyon lot daha geri alım yapabilir ancak bu şekilde bu kağıdın düşüşü durur herhalde bu kadar iyi bilançoya bu kadar kötü fiyat anlaşılmaz bir durum. Herhalde yabancı satışının bitmesi gerekiyor anlamadım gitti. Bir tepki vermez mi nasıl bir durum çözemedim
birde tersini düşünelim ya döviz düşerse o zaman şenlik olması lazım. ama bunun hiç bir şey umurunda değil. gözü toprağa bakıyor sadece. Allah c.c sonumuzu hayır etsin.
Bitti diyor ama yeniden 1 milyon için Yönetim kurulu kararı alabilirler. Spk mevzuatı % 10 kadar izin veriyor.
Bu çeyrekte bile kar açıklar ayrıca yıl sonuna kadar kur bu kadar hızlı artmazsa bu çeyrek ki kaybı diğer çeyreklerde fazlasıyla telafi eder. Patron bu kağıdı bir daha bu kdar ucuz bulamaz. Şirketi arayıp geri alım için zorlamak lazım
Hacim düşük ise aldıkları 3.5 milyonu satmak/pazarlamak için aracı kurumlar şirketi arıyorlarmış versinler o zaman. Mal zaten aylardır toplandı Oyak ve Yapı kredi takaslarına bakın ayrıca Tebde aldı. Sadece tahtayı trade edecek birileri lazım onuda bulsunlar bir x-zahmet
Bence bu işte bir iş var yabancı 3 aydır yüksekten topladığı malı azar azar azar satıyor sanki tahta sahipleri satmaya zorluyor.
% 60 Bedelsiz sermaye artımı yapabilirler o zaman piyasadaki kağıt miktarı artar
aracı kurum müdürü olan bir arkadaşım var. bende bilici olduğunu biliyor. geçen onunla görüştük bana şirketin bilanço değerlerinden dolayı bir kaç büyük yatırımcı ile görüştüğünü tetkik ettiklerini söyledi. ama kesin bişey yok. alırlar almazlar bilemem.
ayrıca takas durumunda hep ykb ile şeker tahtayı yönetiyorlardı. yıl sonu bilançosunda ipi ellerinden kaçırdılar. şimdi o ipi yeniden ele geçirmeye çalışabilirler. sanki ykb yavaş yavaş uğraşıyor gibi. ama hızlı biri gelip tahtaya müdahele ederse bunların tahta ile ilişkisi kesilir bizde rahat ederiz.
inşallah kötü niyetlilerden kurtuluruz.
Bu saatten sonra çıksa neye yarar? 2.50 den soluksuz buraya indi. %35 dusus. Hak etse, eşeklik bizde diyeceğim de bunu satıp yerine daha ucuz ve istikrarlı neyi alacağım onu bilemedim.
Patron kriteri olmasa gentaş iyi ama geçen yükselişte yine sattılar. Ben anlamıyorum arkadaş bu patronlar çok mu aç. 100-200 bin onlar İçin çok büyük para herhalde. Ya da beyinler çok küçük... hedefler daha da küçük
bu kağıtın tepki verme ihitmali var mıdır acep birileri trade etmezse düşüş sürecek gibi duruyor. Çünkü düşük diye alanlar gitmeyince satıyorla .Ayrıca % 5 vergi alınması alınarak torba yasada çıkacak yeniden değerlendirme işi yapılırsa hissemize yarayacak gibi 2010 yılından beri değerlenmeyen taşınmazlar var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sonunda tahtaya biraz alım alım geldi. Takas paylaşabilirmisin
Ölü kedi sıçraması.