41.00 kale oldu emenuke..
Düşerken sınır tanımıyor.
Serseri malları mı topluyorlar acaba..
Artık bir şeylere inanmak istiyorum
Printable View
41.00 kale oldu emenuke..
Düşerken sınır tanımıyor.
Serseri malları mı topluyorlar acaba..
Artık bir şeylere inanmak istiyorum
5135 lot aciga satis var 40,66 ort ile,43 hayal 38 deki bosluga gelsin bakalim bir o zaman degerlendiririz
herşey habere bakarda bunda oda yok
Ek 16157byyyyyyyyyyyyyyyyy
arkadaşlar evet zararı 3 700 olarak gördüm bu geçenseneki zararmış .yazımı degiştirdim her kesten özürdilerim .800 bin kar var beklentimizin çok altında .hemde çok ama geçmiş yıllarda olanlar oldu sonuçta zarar zarar yada düşük kar.bu arada genel kuruldan önce bommba patlarmı bilemeyiz genelde genel kurul öncesi karar alınır genel kurula sunarlar .bedelsiz bombası olurmu bilemeyiz.her şeyin hayırlısı.yokmu aracı kurum takası atıcak dostlar .kimde ne var görelim.ilk beş kurum son bir buçuk ayda 90 bin lotu yedirmiş ..yabancı var ama 90 bin lot ilk beşten çıkmış az degil ilk beş kurumda 645 000 lot şu an itibarıyla..555 000....bu pek hoş degil tabiki yanıltıcıda olabilir bu düşüncem sadece .mümkünse dostlar atın takası başka kurumda mal olumuşmu bakalım.
Zararı nasıl gördün bende kar görünüyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI MALZEME SANAYİ TİCARET A.Ş. nin 18-04-2018 09:30 da yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. Söz konusu çağrıya mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz.
Mesaja ilişkin eklenmiş dosyalar bulunması halinde[www.mkk.com.tr] www.mkk.com.tr e-YÖNET portalından izlenebilir.
Geçen sene 3.7 milyon zarar iken bu sene müthiş bir artışla 0.8 milyon kar açıklamış .yarın tavan tavana
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de karı kimseyle paylaşmak istemiyor lar mış
Nihayet kar geldi. En azından zarar yok Mrshl gibi.. Hatırlarsanız Mrshl zarar acıkladıktan sonraki gün neredeyse primi abartacaktı .. Ve o gün eksi kapatmadı..
Bir diğer olumlu şey ise 18 Nisan da arsa parası ile ilgili alacağı kararın beklentisi.
Yarın yada bu hafta 44-45 i geçermi bakacaz
Çimbeton akaryakıt alımlarını Destek'ten yapmaktadır. 2018 yılında Destek tarafından Çimbeton'a yapılacak akaryakıt satışları 22.926.529 TL öngörülmekte olup toplam 2017 yılı satışlarının maliyetinin % 13'üne isabet etmektedir.
Flash Kart alsa %5 indirim ve neticede 1 milyondan fazla kar demek bu:)
18 nisanda arsa parasi ile ilgili karar alacagini hangi genel kurul maddesine istinaden soyluyorsunuz?ben toplanti maddelerinde arsa ilgili birsey goremedim
GK da bu hususda herhangi bir maddeye göre görüşme yapılacağını yazmadım.
Bu hususda görüşme yapılabileceği ve arsa parasıyla ilgili muhtemel açıklamaların beklentisi olacağını yazdım.
Şimdilik kar zarar olayına pek takılmamak gerektiğini düşünüyorum.hepsi kalem oyunu.zamanı gelince bal gibi de kar yazmasını bilirler.yeter ki istesinler.
bu şirket hasılat olarak ta tesis sayısı olarak ta buyuyor.santral sayısı 20 olmuş.ancak 2011 deki gayrimenkul satışından beri bir tane dahi kap.ta önemli bir özel durum haberi yayınlanmamış.istanbul otoyolunda beton işi almış.yeni tesisler açılmış.kap.ta bir tane bildirim yok.sayfalarca iz sürüp birşeyler bulmaya çalışıyoruz.
İstanbul Çanakkale otoyol üzerinde tekirdağda bir tane olmak uzere trakyadaki tesis sayısı 4 e çıkmış.
yatırım tavsiyesi degildir
GYO lar nasıl güzel kar açıklıyor..insan arsa tarla yerine konut kredilerine bakmadan beton alası geliyor
kapa bildirmiş kar payı dağıtmayacağı kesin de sermaye artışı meselesini bilemeyeceğim.https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/666263
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (9 üye ve 20 ziyaretçi)
Ufuk35, Berat, caziler, eaktas78, EFE45, izmirli_86, KARSEL, kartal52, teko
800 bin kar geldi kalabalığa bakın.demek 8 milyon gelse oturcak yer bulamayız.
Dilek olay insanlar 7 yıldır oturuyor. ayakta kalacak günleri görür müyüz
karımız vatana millete hayırlı olsun.
Sayım yöneticiler o arsa parasını ne zaman halledersiniz bilmem.ama o haber kap a düşmeden ayrılmak yok.en az 3 sene burdayım.
bu gün bizim kağıtda neden hareket yok? demir atmış gibi. spekciğim bu gün başka tahta da mı işlem yapıyor acaba?
[ATTACH=CONFIG]16214[/ATT
:yahoo::yahoo::yahoo:
Ek 16215
:bravo::bravo::bravo:
yok mu takas paylaşacak dostlar...
Spek biz kağıtları gömdük,istediğin yere çek..bundan sonra dişe diş kana kan..
Gedik toplamis bugun 40 ort ile , cmbtn icin kla****** gedigin hareketleri, ezberledik artik, yarin hafif yukari yapacak once sonra salacak asagi gelene verecek 39.XX ort ile
[QUOTE=izmirli_86;1828344]Gedik toplamis bugun 40 ort ile , cmbtn icin kla****** gedigin hareketleri, ezberledik artik, yarin hafif yukari yapacak once sonra salacak asagi gelene verecek 39.XX or. Arkadaş lar iyi geceler benim anlamadığım bunlar niye gece açıklama yapıyorlar bu şirket beton satmıyormu yoksa geceleri başka iş mi yapıyor
Ek 16261
gedik:bravo::bravo::bravo::bravo:
marbas,tacirler,meksa sizede:bravo::bravo::bravo:
Yine mi gedik.marbas,tacirler aynı cevirmişler. Hocam eline sağlık
5000 lot aciga satis var 40,00 ort ile,bu kadar sig bir tahtada bu kadar yuksek aciga satis varsa spek resmen guc gosterisi yapiyor,haftalik macd asagi kesti,mayistan once 35 yapma spek kardes senden tek ricam
Ek 16350
:bravo: