Heval, o 5 mUSD yatıran adamın riski dağıtmadığını ve sepet yapmadığını nereden biliyoruz?
Printable View
Dolar dusmesine ragmen alis devam ediyorsa daha fazlasi geliyor ki dusus devam ediyor.
Ben hep sunu diyorum, cogunluk hakli cikamaz, cogunluk para kazanamaz cunku cogunluga o kazanci odeyecek daha buyuk bir cogunluk olmasi lazimdir ki o zaman da kazanan cogunluk olamaz.
Syg,
dudu bu sefer işler başka, yukarıda burgan müdürü ne diyor, paralar yurtdışına gidiyor diyor. neden? çünkü güven yok. ona posta buna sopa derken herkes kaçmaya bakıyor. bakarsın bende bir anda basıp giderim. 2 hafta sonra ABD'de olacağım gitmişken hesap açmayı deneyeceğim.
Otur ma izni vize olmadan hesap acamazsiniz.varmi?
[QUOTE=rxpu;851143]Heval, o 5 mUSD yatıran adamın riski dağıtmadığını ve sepet yapmadığını nereden biliyoruz?[/QU
hocam esas riziko 5m dolar rakamı karşılığı 17,5 milyon tl bir ay aynı kalsa faizden zararı 125 bin tl .o kadar param olsa dolarda dakika durmam .Yanlışmı düşünüyorum
[QUOTE=r.lucas;851451]İnsan ömrü 100 yıl diyelim. ileride olsa olsa 120 yıla çıkar, ihtimal dahilinde görmüyorum ama maksimumunu alalım ve o kadar da yaşadık diyelim, Evet 17.5mTL ayda 183kTL net getirisi olur yani günde kabaca 6000TL. İleride o meblağlara ulaşırsam eğer büyük bir taahhüdüm yoksa (firma, yatırım v.b) Yarısı eurobond diğer yarısını da TL yapardım. Zira devaluasyon da olsa ana paraya dokunmadan sadece getirini yiyerek o parayı ömrünün sonuna kadar bitiremezsin.