Arkadaşlar bu hissedeki ortaklar yağmur gibi satış yapıyor en güzel şey kazanamıyorsan bari kaybetme
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar bu hissedeki ortaklar yağmur gibi satış yapıyor en güzel şey kazanamıyorsan bari kaybetme
Gidin kılıç çekin daha iyi. Bu ne yaa. Kapatın şu kağıdı böyle yatırım mı olur
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç aydır takibimdeydi. Durdum durdum 2 gün önce gireyim dedim. Giriş o giris. Benim almamı bekliyomus ********. Maliyet 17. Napcam ben de bilemedim :(
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar , bölünme tarihi belli oldu mu , bilgilendirirseniz sevinirim ..
Tşk ve Syglr
@atomcu
Satmadigin surece zarar etmis de sayilmazsin. Eger daha onceden bir stoploss belirlemediyseniz ve bu kagida dair herhangi bir stratejiniz yoksa bekleyin derim.
ben 15dklik grafikte kisa vadede 14 gunluk rsi 20 puan ve altini alim firsati olarak goruyorum. siz de maliyet dusurebilirsiniz . Her sert dusus/cikis yeni bir destek ve direnc seviyesi belirleyecektir. Bu kagidin daha once de gosterdigi volatiliteyi goz onunde bulundurup hareket edin.
hersey bir yana lutfen sagliginizdan olmayin. iyi kazanclar.
Arkadaşlar açığa satış yasağını dün almıştı bu hisse bugün de üç defa seans durdurma yedi normal şartlarda bugün akşam Bürüt takas cezası yiye bilir bunu da göz önünde bulundurun derim
Ha diyeceksiniz ki kardeşi beyaz altı ay Bürüt takas cezası yedi ne değişti diyorsanız oda sizin bileceğiniz bir iştir inanın Bürüt cezası alsa bile ne olacağını kimse kestiremez Ama benim hissettiğim ne istediğim kardonun için kararınızı kendiniz verin YTD
Aşağısı çok karışık oldu kendi kararınızı kendiniz verin demek istedim. sonuç itibariyle benim amacım küçük yatırımcının zarar etmemesidır inşallah zarar etmeden karlı bir şekilde bu tahtadan çıkarsınız