Originally Posted by
speksavar06
Herkes dava süreci ile ilgili düşüncelerini yazdı çizdi. Şimdi bu hafta ne olabilir biraz da ondan bahsedelim. Herkesin gözü kulağı merkez Bankası'nda. Bundan öncesinde p.tesi döviz hareketleri salı açılış için ipucu verecektir. Benim gördüğüm doların yine ateşlendigi. Eğer artmaya devam ederse salı bistin 110 binin altına gelme ihtimali yüksek. Hulkta buna ayak uydurup 9, 0x lere gelebilir. Çarşamba merkez bankası faiz artırmaz ise bistte kayıplar artıp hulk 8, 80 lere gerileyebilir. Sonrasında yeniden perşembe cuma yükselişe geçecektir. Haftalık kapanış bu semaryoda 9,3-9,5 arası olur diye tahmin ediyorum. Diğer senaryoda ise dolar düşüşe geçip merkez Bankası'nın yapacağı faiz artırımı tatmin edici olursa bist ve hulk yükselişe geçer ve haftayı 10 barajında kapatabilir.
NOT:Her ne kadar davanın sonucunun olumsuz olduğunu düşünsem dahi bu o zamana kadar hisssenin hep düşeceğini düşünüyorum anlamına gelmez. Netice itibariyle surekli düşürerek mal çakılmaz. Yukarı aşağı yapılarak bu iş yapılabilir.