Sadece izlemedeyim piyasa yapıcılarını...buraya bir şey yazdıkmı hep beni takip ediyorlar,en iyisi destek ve tepe noktalarını yazmamak...zaten hisse takibimde,düşürdükleri yere kadar alıcıyım,çıkarttıkları yere kadar satıcıyım :)...ytd.
Printable View
Sadece izlemedeyim piyasa yapıcılarını...buraya bir şey yazdıkmı hep beni takip ediyorlar,en iyisi destek ve tepe noktalarını yazmamak...zaten hisse takibimde,düşürdükleri yere kadar alıcıyım,çıkarttıkları yere kadar satıcıyım :)...ytd.
Bugünde tık yoktu :(...hala beklemedeyiz...zaten 3.80'e demir attı...işin tuhafı yavrusu ile eşitlendi yine...bakalım bu seferki yarış nasıl olacak !!!
Alışa devam öyleyse
3,76 ve hatta 3,59'u görse daha mı rahat uzaklaşacak dipten bilemedim...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 3.75 gösterdi,hadi artık bugün yap bir kıyak yayı iyice gerdin,istersen fark etmez nasıl olsa düşürdüğün yere kadar alıcıyız,istersen tekrar 2 altına indir :)...ytd.
Ek 6555
Şuan vertudayım. Eğerki bir kaç güne hedefim gelir ve kar satışımı yaparsam yanınıza gelebilirim. gözümü korkutan iki şey var. birincisi yıllıkta %164 artıda olması. yani primli olması. ikincisi ise aşağıdaki gap boşluğu. bu ikisi dışında alım seviyesi gelmiş görünüyor.
yatırım tavsiyesi degildir.
Ben her zaman yazamıyorum 5 üstü bulasılmaması gerektıgını belirttim her yerde suan yeni yuklu pozisyon almak için
3.60-3.70 arası kademeli piyasa kosullarına gore dusunebılırım buralardan tepkı gelirse o tepkıden yararlanırım
yatırımcıyım gelirse alırım beklerım gelmezse hay hay acelemiz yok