Yüklü alış yazda bak gör bakalım anyayı konyayı :))))hayaller hep güzeldir :) oda nasıl yapar edrimde bu kısır malı çıkarım diye düşünmekteyken yaz 20 bin lot cari fiyatın 5 kademe altına anında mal sahibi ol :)))))
Ytd.Değildir.
Printable View
Yüklü alış yazda bak gör bakalım anyayı konyayı :))))hayaller hep güzeldir :) oda nasıl yapar edrimde bu kısır malı çıkarım diye düşünmekteyken yaz 20 bin lot cari fiyatın 5 kademe altına anında mal sahibi ol :)))))
Ytd.Değildir.
Tam tersi yaz oraya 10-15 kademe yüklü satış bak alıyorlar mı almıyorlar mi
Kaptı kaçtı gibi alırlar bu da bizim tecrübemiz diyelim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
:)) bak ben hergün bu saçmalığı yaşıyorum! Alış yazıyorum adam alışlarını silip 10 bin lot alışıma veriyor ama 5000 lot satışımı almıyor :)) yaz sen benden daha iyi biliyorsun yaz 2,35 alış 10 bin lot malın cantada anında kime anlatıyorsun yahu! :))
Milleti goy goya getirmeye yazıyorsunuz yüklü malınızı üstten vermeye alıcı gelmeyen senette pehh
fiyat 2,35 iken 2,31 ve 2,25 5 er bin lot aldım amcadan! anında kafasına çakış 2,35 ! arada yapacan böyle :)) bu hafta 2,25 gelir merak etme sen yurtdışı ve yurtiçi piyasaların satış yemesi ile!
Ytd.Değildir.
Kime ne goygoyculuk yapacağım ki .
2.35 iken 2.5 emir vereyim dedi birader bende ne yapıyorsun dedim .
O gün 2.5 gördü sadece onun malı vardı kademe satıldı bir kısmı .
Malı gördümü alıyorlar .
Sürekli trade deniyorsan ama robot üstüne oynar o ayrı [emoji3][emoji3][emoji3]
e oda tesadüf yukarı yapacağı 2,50 göreceği son zamanların yükseği idi! :)) sen yaz bakalım 10 bin lot 2,35 alış anında verir bırak bunları :))neyin robotu be :))) senette cuma günü işlemi kesiti bıktı oda aynı fiyat dönmeyi işlem yapmasa gün boyu 30 bin lot işlemle geçer!
Bende deneyeyim o tesadüfü o zaman bu hafta bakalım tekerrür ediyor mu