tcmb: Gelinen noktada, mevcut para politikası duruşunun hedeflenen dezenflasyon patikasıyla büyük ölçüde uyumlu olduğu değerlendirilmektedir
Printable View
tcmb: Gelinen noktada, mevcut para politikası duruşunun hedeflenen dezenflasyon patikasıyla büyük ölçüde uyumlu olduğu değerlendirilmektedir
Dolar faiz indirince cikmasi lazim, iki seferdir sert dusuyor faiz indiriminde,sebebi nedir.
y.t.degildir..
Ben mb başkanı olsam faiz indiriminden sonra doların düştüğünü görünce odaya geri girer 500 daha indirdik derim:)
bu kadar yalam birarada sıralanmaz ya, 1-ihracat hazirandan beri azalıyor, net katkı yapması riskli 2- Enflasyon düşüşü çok göreceli, kimin enflasyonu düşmüş halkın mı? 3-ağustosta yüzde 32 dogalşgaz zammı nasıl enflasyon düşüşüne enerji sektöründe yardım etmiş açıklasın biri. Bunlar,bu islamcılar. genetik olarak yalan söyleme hastalığına mı sahip
Adamı tanımıyorum. Çalışanı ile yapmıştık .Tabi enflasyonun böyle olacağını tahmin edemezdik. Muadil evlerde kiralar çok fazla olduğu için (kentsel dönüşüm çok yavaşlaması ve ev al(a)mayanların kiralık evlere yönelmesinden çok fazla fiyatlar arttı çevrede. (yaklaşık %33) . Ondan dolayı şimdilik devam . Ama ev alma düşüncemi hızlandırdı. Benim evimde de kiracı var ve ben zam yapmadım bu sene.