Originally Posted by
mojetbit34
erhan bey 10 tl den akcns aldınız şirket %5 temettü açıkladı ertesi gün hisse açılış fiyatı düştü 9.50 ye bu tamam demi malüm temettü verilen gün veya ertesi gün hisse prim yapıyo ne hiktmetse 2 gün sonra hesabına düşen parayla 980 den hisseni eklediğin zaman doğal olarak maliyet hafif yüksek oluyo eyvallah ama lotun artıyor ilerde hisse yine primine devam ettiği için maliyetler değişiyor vs asıl mesele hatice mi neticemi :yes:adam borsaya neden girmiş yatırım yapim param değer kazansın ama nereye yapim bunu dünyanın bildiği veya kar eden adam gibi patron şirketine olsun der temettü verirse ne ala maksat hisse prim yapması ben sizi anlıyorum öle şirketler varki 10 yıl temettü vermiş ama çakallar hisseyi yerinde saydırmış temettü doğal olarak fiyattan düştüğü için o yüzden bekle babam bekle temettü veriyomuuş yerim len ele şirketi üfürükten temettü verenleri ayırmak lazım eğer anlatmak istediğiniz buysa misal tskb diye banka var açın bakın grafına tl sine bakın usd sine bakın ağlatmış resmen ihya etmiş yatırımcısını ona keza tuprş da çok kazandırmış .. siz temettücü yatırımcıya fikir olsun diye idda edeceğinize şu temettü şirketlerini iyi eleyin veya eleyelim deseniz bu kadar curcuna olmaz sen haklı ben haksız o bilmem ney vs nese erhan kardeş sen zaten değerli bir yatırımcısın laf ettiğim yok size veya diğer arkadaşlara maksat şu olay çözülsün yafff :rules:aeo iyi geceler