Şimdi haberlerde dinledim, santrallerde ciddiye alınacak bı hasar yokmuş..
Ayrıca hangi sigorta şirketinde olduğu bilinmeden böyle haberlerin ortaya sacilmasi tamamen kötü niyetli bı davranış..
Printable View
Şimdi haberlerde dinledim, santrallerde ciddiye alınacak bı hasar yokmuş..
Ayrıca hangi sigorta şirketinde olduğu bilinmeden böyle haberlerin ortaya sacilmasi tamamen kötü niyetli bı davranış..
Bu gibi durumlarda sirketin aciklama yapmasi gerekir.Ancak bunu bile kullaniyorlar.olan kucuk yatirimciya oluyor.Gun ici bloomberg yorumcularinin misafir ettigi bir uzman yangin bolgelerinde oldukca yuklu teminat lar var dedi.Ancak bunlar tek bir sigorta sirketinde degildir...
Temmuz ayi prim uretim verileri gecen seneye gore yuzde 15 civarinda yukselise karsilik geliyor. Bu trendin dvam edecegini dusunursek 2021 karinin hedefim olan 1.6 milyar seviyesine ulasamayacagini ongoruyorum. Dolayisiyla beklentim olan 1 tl net temettu hedefinin de altinda kamis olacak bu senaryo ile. Ancak hisselerimi satmadim, beklemeye devam edecegim. sektordeki lider konumu devam ettirdigi surece teknik karlilik oranini takibe devam ediyorum.
1 TL temettü verecek olsa kafadan 7 TL olmuştu..
Ama ne verirse versin bedava bı kağıt...
Ayrıca ipler adamların elinde her fiyat yapabilirler
Asıl olay bu tarz haberlerde aslında ama çok ağırdan geliyorlar... 1 yıl oldu birleşeli hala doğru dürüst bir gelişme göremedik https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ruyor-41890703
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi