Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde normalleşme geç olacak
Printable View
Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde normalleşme geç olacak
bugun bir acil bolumu calisani ile karsilastim ve kadinin dedigi son 10 gunde 3 ay evveline geri donduk diyor..
yasaga ragmen vaka sayisinin 10 bine cikmasindan belliydi zaten.
Sağlık Bakanı : illerimiz haftalık ortalamasına göre düşük , orta , yüksek ve çok yüksek olarak sınıflandırılacak . Bu konuda Bilim kurulunun çalışması hazır ve kabineye sunulacak , kabine sonrası hangi iş kollarının hangi illerde açılacağı kabine toplantısı sonrası belli olacak
Sağlık Bakanı : Biz aşıyı diğer ülkeler arasından en düşüğe alan ülkeyiz , bu iddiamın arkasındayım
Arkadaşlar rica etsem,geçen haftaki DTH ları yazabilir misiniz?Bugün merkez bankası açıklamış olması gerekiyordu,bulamadım......
Sağlık Bakanı : (CHP liderinin iddiası ) : Aşı savaşımın yapıldığı bir dönemdeyiz , böyle bir dönemde üretici firma bedelsiz aşı verir mi ? Bu akılla açıklanamaz
Sağlık Bakanı : Üretici Firmanın bize yazılı cevabını okuyorum , siz bizden teminat istemiştiniz biz teminatı sağlayamamıştık , bu nakit akış yönetimini sağlamak icin biz distribütörümüz olan firmaya bedelsiz olarak bu asiyi verdik ama biz sizden ücretini olduğu gibi aldık
Bakan Koca:
- İllerimizin risk durumlarına göre farklı iş kollarımızın faaliyet serbestliği konusunda Bilim Kurulumuzun çalışmasını Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Kabinemize arz edeceğim
- Alınan kararları tensipleri halinde Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacaklardır
Amerikan 10 yıllıklar kaldırmış gidiyor.
Q2 de 2013 tekrarı olabilir, Try brl zar savunmasız demiş nordea