manyaklar bana usanma izle diye canlı viop verdi:) biliyorlar benim saf olduğumu güya tavlıyorlar:)
Printable View
manyaklar bana usanma izle diye canlı viop verdi:) biliyorlar benim saf olduğumu güya tavlıyorlar:)
piyasanın o kadar tanınmış simalarının takla olduğunu görüpte hala o şunu diyormuş, bu bunu diyormuş, diye ciddiye alanlar umarım dersini almışlardır. bu piyasada herkes konuşur, son kararı borsa yapıcısı verir! geeççç..
xu030__ yarınki seans bence bugündende zor olacak. çünkü,
yukarının ilk etabında iki bin puan bir direnç boşluğu var. bu kadarını alacaklarmı? alacaklarsa nereye kadar alırlar? yada dönüp kafamıza nerden çakacaklar? bilinçli bir şekilde oynayan her oyuncu bunun stresini yaşar. ama salgara oynayan bir oyuncu için farketmez. şansına belkide tutturuvarir:) satış desteğine bakıyorum ayan açık bugün gördüğü en düşük 1558.55. burası kırıldığında satışların devam edeceğini herkes görür. dolayısıyla pala dayıda görüyor. şimdi diyorum bu durumda 1555.58 desteği kırdırıp tekrar alıp yukarı yaparak ters köşe yaparmı? pala dayı bu yaparmı yapar. zaten mesleği adamın. eskiden ne iyiydi hesap yoktu, kitap yoktu, saldım çayıra mevlam kayıra hesabıyla düşünmek yoktu, hesap etmek yoktu, falanca şunu demiş atlaaa..:) sanki tecrübelendik. sabahtan beri beynim yandı. bunu zararını hiç hesap etmiyoruz:) neyse sadede gelelim.
buna göre benim saksı, 1558.55 kilit rakam yap, olaki kırdırıp geri alırsa ayaklarını sağlam bas oyuna gelme diyor. öyle ya başka ne desin. hadi bol şanslar
xu030__ destek 1557.58
teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xu030__ kendi oyun anlayışıma göre saat henüz erken olduğu için yukarı hareketleri gel, gel, olarak görüyorum ve doktor rapor vermez diye düşünüyorum. bol şanslar
atalarımız ne kadar güzel sözler söylemişler. " sel önünden kütük kapılmaz" sende onlar cahiliye dönemi insanları diye kulak arkası ederek kendini beğen otur.