Dohol de çakıldı.o kagitda da yatırımcısın.niye o topikte yazmıyorsun.git orda da emmi ye saydir.niye taktın sen bu gsd ye .
Printable View
Dohol de çakıldı.o kagitda da yatırımcısın.niye o topikte yazmıyorsun.git orda da emmi ye saydir.niye taktın sen bu gsd ye .
Dohol un de......:) Valla öncesi de var tabi 2019 ocaktan bu zamana kadar parayı 25-30 katladim. Hep temel sağlam potansiyel olan kağıtlara yatırım yaptım.(karel-klmsn-aksen-indes... Aklıma gelmeyen de vardır illaki) . Hepsi de zamanı gelince fazlası ile degerlendi.Sen üstün zekânı kendi yatirimlarinda kullan. Senin söylemlerin yaptıkların çelişiyor. Bir 10 lira hedef diyorsun. Ertesi gün 0.25 cent gordunmu sat;)..
Bir de 20 yıl baskı altında olup fırlayan bir hisse gösterir misiniz warren Buffet bey?
Sen cidden bu işlerden anlamıyorsun.madem borsada dediğim işler olmuyor sen nasıl parayı yirmiye katladin.asil buffet sensin demek ki.onlarca örneği geçen yılki harekette pek çok hisseden veririm de cidden bos iş.sen borsaci değilsin kazanıp kaybetmen önemli değil.bu işin adamı degilsin
Ben Gsdho’yu pek bilmem yeni öğreniyorum ama 2018 Brunson krizi nedeniyle o zamanlar gerçekten istisnai zamanlardı. 1-2 milyar dolarlık bir Holdingin 130 milyon dolara fiyatlandığı bile olmuştu.
Bu arada elektriğe ve doğalgaza yapılan zamlar Silopi elektriğe çok yarar. Özellikle Avrupa’da vadeli spot doğalgaz fiyatları gelecek sene için MWh olarak 60-70 Euro (1000 metre küpü 720-840 dolar arasında olduğundan) yerli girdi ile üretim yapan santrallerin ve ithal kömürcülerin kar marjı mevcut trend (kuraklık ve yüksek doğalgaz fiyatları) sürerse iyi olur gibi.
https://www.barchart.com/futures/quo...futures-prices
Valla ben 1 yıldır bu hissederim düştükce topladım. 2.40 dan başladım almaya . 1,60 lardan da topladım... elimde ciddi miktarda hisse var.Hikayesi olup da ben bunun gibi fiyatlama yapan ne büyük ne küçük hisse gördüm. Dolar bazında zarardayim. Bu hisse ve dohol kadar yoran kağıt görmedim. Ciddi potansiyel var ama türlü türlü oyunlar.Patronlar yatırımcılara ortak değilde yoluncak kaz gözüyle bakıyorlar. Zararda çıkmadım hiçbir hisseden en fazla zaman kaybettim. Surekli zararına hisse değiştirmek sermayeyi eritmekten başka bir halta yaramiyor.
Hustad hkm 2000 yılında 2,5 dolar olan güzide sirketimiz ne zaman o değeri geçtim defter değeri mi görür? Bununla ilgili tahminlerinizi okumak isterim...bir de 20 yıldır baskilanan ama sonra cezaya giden hiçbir zaman defter değerini görmeyen bir şirket soylermisiniz size zahmet? Onlarca değil 1 adet. 20 yıldır baskilanan olacak ama
Hey allahim uc yil önceki algyo ya baktın mı hic
O kağıdın 6.9 li dip değerlerinden topladım uc ay bekledim.kagit bedavaydi.kasasindaki dolarların yarı fiyatına işlem görüyordu.patron oynuyor yillardir baski altında diye topiginde bir ton yazı yazılıyordu.sattım.5 katına gitti .iki buçuk yıl sabretmek lazımmış.ama yillardir bekleyenler bile o hareketten tam yararlanamadi