Ümitçiğim bilim milim ayağına saftirik duruyor ama RTALB'in hem ismini hem de yıllara sari alt & üst yapısını resmen kullanmış ve işi bitince de peçete gibi atmış Muratçığımı. Deseler inanmazdım.
Printable View
Ümitçiğim bilim milim ayağına saftirik duruyor ama RTALB'in hem ismini hem de yıllara sari alt & üst yapısını resmen kullanmış ve işi bitince de peçete gibi atmış Muratçığımı. Deseler inanmazdım.
Hisse fiatı bugün alış maliyet fiatına gelse, siz hala % 50 zararda oluyorsunuz ( enflasyon ve usd bazlı ) ılaveten bu para sıfır rısk ıle vadeli mevduata yatırsaydınız paranız ortalama % 20 getiri sağlardı.. anlamayan ve yumuşatıcı öğretmen edası ile konuşanları vizyonerlik ile kutlayan ama canı yanmış, haksızlığa uğramış bakın altını çızıyorum borsada kazanmamış demıyorum haksızlıga uğramış muhtelıf nedenler ıle ( bilgi gizleme, karlı şirkete yatırımcıya sormadan harıcı ortak alma, 2 dönemdır sermayeesının nerdeyse 5 katı kar yapmış şirkete temettu dagıtmama, kap bılgısı vermeme vs ) insanların haykırışlarını kalıtesız yorum olarak algılayan vızyonsuzlar inşallah daha beter olursunuz. umarım son kuruşuna kaybettıgde. yıne bırılerı cıkıp sana senın bakış açın ıle vızyoner konusur ama sen gunun sonunda erimiş paran ıle mutlu olursun. ınsallah dıyorum..burda patrona her turlu kredı acıldı, tum ıyı nıyetle alkıslar tutuldu ama patron her seferınde hayal kırıklıgı yaşattı..dedımya ınsallah tum bırıkımını kaybedersın ama boyle vızyoner yorumlar ıle mutlu olursun..
bu hisseyı 30 tl den alan bır adamın mallıyetı ; usd, enflasyon ve vadelı mevduat endekslerı uzerınden degerlendıgında, gerçek malıyetı 54 tl dir artık...
Adam baktı ki birileri ufaktan ufaktan gemiyi terk ediyor, acilen A1 Capital halka arzına girişti ve kendi özüne döndü. Olan budur arkadaşlar. Bu kadir kıymet bilmez Ümit ve şûrekası A1 Yaşam haricinde başka bağlantılar buldu da mı 9 aylıktaki hasılat rakamları düşük geldi diye düşünmüyor da değilim. Resmen herkes kendi şirketini kurmuş yahu !
Benim bundan sonra tek umudum A1 Capital halka arzı ve RTALB'deki payların arz edilmesi beklentisi. SPK denen kurum başvuruyu resmen sümen altı yaptı iyi mi ?