*TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faiz oranında değişiklik yapmayarak %14'te sabit bıraktı
Printable View
*TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faiz oranında değişiklik yapmayarak %14'te sabit bıraktı
sonradan yapılan yalıtım , yeni nesil nefes alıp verebilen malzemeden olmalı.köpük mü strafor mu nedir onla sonradan yalıtım yapılınca , evin içi nem olur. bu sefer nem yüzünden , yalıtımsızken evin içi 21 dereceyken üşümezken , yalıtım yapılınca evin içi 23 derece de olsa nemden üşürsün. yalıtım bina yapılırken üç katman şeklinde olur . dış , orta ve iç. normali bu sağlıklısı. yeni nesil nefes alıp veren malzemeler var onla kaplanmalı sonradan yalıtım yapılacaksa.
Piyasada pas geçti resmen :)
Pek bi etkisi olmadı. Neyse bu faiz geyiğide bittiğine göre şimdi önümüzdeki yeni havuça odaklanalım.
Bilançolar...
İlk banka bilançosu yapı ile gelicek sanırım ayın 3 ünde. Banka ateşini yakar diye düşünüyorum...
piyasa merkez faizini takmıyor...
resmen kendi kendilerini kadük duruma düşürdüler...
kofik pala ben senin taaaaaa ... ta mavra matia sou ' yunu seveyim.... 10 kontrat bastık lönga hemen geldi aşşağı... haşırt dı bilekboğard 1100 kayme zarar margarinledik. iplikçi nedim olsaydı gitti paracıklar diye kalp krizi geçirirdi
şu kriptolar olmayayıdı iyiydi. orası da bayağı hajim emiyor borsadan
İndi-bindi'ler bittiyse yola devam kaptan :)
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
·
12d
Hani faizi indirerek kuru yükseltecektik de ihracat artacak cari açık düşecek sonra da enflasyon inecekti? Yine model mi değişti ne oldu niye indirmedik faizi?