Yüzde 98 sonraki safhadir
Yüzde 95i bulursa geçmiş olsun gerisi kolay.
Hele o safhaya gelelim.
Bunu blok olarak alırlar niyetleri varsa
Piyasadan alıp niye fiyatı yukseltsinlerki.
Yy.tv.degildor.
Sagliklar
Printable View
Yüzde 95 bulursa satma vede satınalma hakkı doğar
Blok diye birsey olmaz. Buyukler verdi gitti 15'ten.
Mal piyasaya dagili, piyasadan alacaklar. Hissenin fiyatinin yukselmesi onlarin isine geliyor ayrica, bilancolarinda hala 7 miyar dolar saydiklari paranin karsiligi 7 milyar dolar olarak geciyor, pyasa degeri ise 1.5 miyar dolar.
Deniz ve Teb'e bakmak lazim. Bence en iyi ornekler onlar.
Peki birsey sorayim. Cagri oldu, kottan cikma oldu (bence olmaz ama farzediyoruz), malini vermek istemiyorsun. Ne olur?
http://share.matriksdata.com/Images/...0856546144.png
%95 eski mevzuatmis, %98 olmus cinali. %95 diye birsey kalmadi.
Herifler ulkeyi ne hale getirdi.
elfidaa
Duhul
Feb 2017
2010 yılında 5.6 cent (24.89 pay alımı ) 5.84 milyar dolar
2014 yılında 4 dolar (14.89 pay alımı ) 2.5 milyar dolar
2017 yılında 2.2 cent (%10 pay alımı ) 920 milyon dolar
kabaca %50 9.3 milyar dolar ödenmiş şimdi kalan %50 için 1.7 milyar dolar veriyor
İzocam kottan çıkışını incele 95 ile nasıl çıktığını görürsün.
Ayrıca banka bu oranı piyasadan alarak 95 olması maliyetli olur o nedenle tercih etmez
Yüksek maliyetli olur onun için dışardan alır diye düşünüyorum eğer niyeti varsa.
Gerçi düşünmüyorum dediler ama bağlayıcılığı yoktur bu sözün
Sagliklar
Foruma daha once koydu kac kisi. %95 degil, %98 kottan cikmak icin.
"Disardan alir" da dedigin nedir herkese yayilmis kagitta artik? Bir bitiremediniz su ky komplo teorilerini.
http://share.matriksdata.com/Images/...1018419333.png
Bir fikirde benden olsun,
Ceo nun aciklamasi var zaten borsadan cikmaya niyetimiz yok
ki sermaye piyasasin icinde major bir bankanin kottan çıkması kadar absürt birsey olmaz
burdaki sorun büyük ortağın türkiyeye özgül sebeplerden dolayi hissenin ederinde olmadığındandır,
verdigi fiyat oportunist bir fiyatlama idi ama kosullara göre iyi fiyattir,
Bence geri alim ile piyasdan toplayacak ve hissenin ederini bulduracak ordan inmesine izin vermeyecek
Banvitte ayinisi olmustu, toplandi sonra satıldı aka kottan ayrilmadi ama ucuk bir fk ile islem görüyor.
Garantiden beklentim ucuk bir fk olmasada hissenin ederinin bulmasi , oda bu rakamlar olmasa gerek.