Bunlar yatırımcı bile değil biz yazıp çiziyoruz ya ona gelip bakıp gidenler meraktan ne yazılıyor ne çiziliyor niye b sayfa böyle aktif diye gelip bakanlar yazılıp çizilen okuyunca boş muhabbet deyip kaçıyorlar
Printable View
Bunlar yatırımcı bile değil biz yazıp çiziyoruz ya ona gelip bakıp gidenler meraktan ne yazılıyor ne çiziliyor niye b sayfa böyle aktif diye gelip bakanlar yazılıp çizilen okuyunca boş muhabbet deyip kaçıyorlar
Devlet bayilere çok az bir kar marjı tanımış
Litrede 1 küsür lira sanırım Benzinin litresi 40 TL ye yaklaşmış
Bedava ırgatlık yapıyorlar
Bu nedenle de kar edemiyorlar
Milyonluk istasyonlar , ama kar edemiyorlar
Ben olsam kapatırım istasyonu , avm ye çeviririm.
Yine düştü 6,21 den kapattı
Kötü bir bilanço gelirse yandık.
Kılavuz kardeş , neredesin
Mepet in 200 Milyon TL. döviz borcu var
Dövizin yükselmesi nedeniyle , Mepet 6 aylık bilançosunda zarar açıklar mı
Bilançoyu boşver galip hisselerinde bilanço temel teknik bütün bunlar hep arka planda kalır ben son dönemde olumlu gördüğüm gelişme şirket ceo sunun değişmesi adam sektörü çok iyi biliyor farkını konuşturacaktır şirket yönetimlerinin profösyönellere bırakılmasını savunan birisiydi geçmişten Bi röportajını okumuştum ordan edindiğim kanı bu şekilde şimdi fırsat yakaladı iyi değerlendirecektir son aldığı karar yani şarj istasyonu kararı çok doğru bir karar ayrıca en kısa zamanda avm yi iade etmesini bekliyorum zaten galip parayı koyacak yer bulamıyor dolayısiyle avm yi alsın o parayla yapılacak okadar çok şey var ki türkiyede en basiti ges öncelik tesisler ardından ges tarlası kendi arazilerinde var veya o gayrimenkuller satılıp büyükçe hazine arazisi alınıp yapılabilinirarazi olarak değersiz ama güneşi bol Bi yerden 30 milyon dolara 60 mwp lik Bi ges kurulabilir kaldıki avm nin fiyatı şu an 30 milyondan çok fazladır şöyle Bi 100 MWp lik yaparlarsa bu şirketin hisselerinde uçar
Bilançolarına baktım , Gürcistan daki avm zarar yazmış
Hep zarar hep zarar
Bi fikir daha avm yi galibe tesisleri ve benzinlikleri ruslar veya katarlılara suudilere paylaştırıp satsın tüm parayla 500 600 MWp lik Bi ges yapsın devletin Teşvikleri var onlarıda kullanır kolay kredi ödemesi geciktirebilirsin faizsiz ödersin gibi gibi 400 MWPlikte krediyle yaparsın enerji şirketi olur çıkarsın en baba iş yıllık 1000 MW ne demek Bi anda parlar zamanla daha büyür sektörün önemli enerji şirketlerinden biri olup çıkar
Ya ne bekliyorsun biz böyle yazıp çiziyoruz onlar hep bildiğini okuyor ben şimdi Bi avm nin nasıl işlediğini anlatmayayım yani elektiriği dükkanlar ortak öder ıvırı zıvırı her şeyi kiracıya pay ederler yönetimde çalışanlar temizlikçiler her şeyi kiracı ödeyen Bi sistemde nasıl zarar olur kirada zarar eden Bi sistem duydun mu şimdiye kadar
O kiralara galip kesik atıyordur başka türlü zarar yazamaz