Tepe için ortam müsaitmiş Demekki düşerken verdiler. Adp alıyordur gerçi ama ky ile almak güç vermiştir diye düşünüyorum. Gerçi indikatörleri soğutması da iyi vesselam. Bence
Ytd
Printable View
Seer Hc tebrikler bilanço öncesi düşüş öngörün için
Tavşanlar endeks rampa asagiyken yukarı hızlı kosabilirlerin örneklemesi o yapabilirler.. tavşan 🐰🐰😂 ytd
Böyle hacim yaparsa bist30 a alırlar bunu aman diyim.
Bist 30 dan çıkarsınlar demiştim sonradan çıkarmışlardı 😊
Ama bu sefer alırlar gibime geliyor. Eyiydik aslında böyle.. ytd
Valla o işler öyle olmuyor! Bist 30 dan ayrışmak gerekiyorsa bist30 da olmamak lazım!
Eğer gerekiyorsa tabi…
Hani bazen denilir ya endeks kırmızı olursa elimdeki hissede düşer diye!
Ha bazı baba hisseleri yukarı alıp bazılarını aşağıda alabiliyorlar buna bist30 da kağıtlar el değiştiriyor denilmekte. Öyle olacaksa eyvallah, kabulümdür. Örnek bankaları zıplattılar diğerleri sürünmeye geçti vs. Ytd
Aklıma gelmişken geçen Serkan kaptan ne demişti ! Paylaşmıştım ..
TAV Havalimanları’nın tarihindeki en yüksek yarıyıl kar rakamını elde ettiğimiz 2018’in sadece yüzde 13 altında gerçekleşti.
Bu ne demek ? Ahl olmadan bu rakamlara bu yıl yaklaştık demek, bu aslında büyük bir başarı..
Ayrıca o tarihte kıyaslandığım bir başka bir durum ise yurtdışı satışları ile oldukça geçmiş bir durum gözlemledim, elbette ahl yurtiçini etkiliyor olsa da bunu yurtdışı başarısı ile elde etmiş olması oldukça güzel. Ve seneye Antalya kapasite artışı söz konusu olacak bu gözlemlememi de aktarmak istedim..
yine de yatırım tavsiyesi olmasın elbette.. ytd