Bu hissenin hikayesini seviyorum.
1 gunluk 1aylik 1 yillik olarak gormuyorum bu firmayi.
Saygilar.
Printable View
Bu hissenin hikayesini seviyorum.
1 gunluk 1aylik 1 yillik olarak gormuyorum bu firmayi.
Saygilar.
Lot hedefini tutturamadan gidecek ona üzülüyorum bir ay daha buralarda takılırsa bana daha iyi :)
Butcemin 5/1 i diyeyim ben kucuk yatirimciyim hedefledigim lot sayısının yarısını biraz gecirdim, ama koyduğum lotlarin yeri 20-25 yıllık emeklilik birikimi olarak koyacağım bir sepetin ürünü diyeyim size. Benim için önemli bir yatırım, bu sürede büyüme potansiyeli olan bir hisse olarak gördüğüm kordsa tercihim oldu bakalım zaman ne getirir
Ortaklar nasilsiniz
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brisadan dolayı yüzler guluyor görüyorum.
Darisi diğer sa larin başına.
Bende hisse sayımı üçe indirdim. Nakit geçtikçe topluyorum. Duruma göre ağırlıkları değişiyor sadeceRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de uzun vadeli olarak alıma devam ediyorum. KY olarak hissenin fazla yatırımcısı yok gibi. Temel analiz bakımından twitterı takip ediyorum. Uzun vadeci temel analizciler için Kordsa iyi şirket. Ben de şirketin hikayesini seviyorum. Umarım CEO'nun açıklaması doğrultusunda 3-5 sene içinde ikinci bir kordsa yaratılır ve kompozitin cirodaki payı %50 hedefine ulaşır. Geçmişte verilen demeçler ve yapılan işler bunun olabileceğini gösteriyor.