Tatarım tskb nasıl uğradın mı hiç!!!
Printable View
Kaptırdık malları Reis orada.1 milyon lot vardı 100 bin lot kaldı.Cem Okullu girdi bir kere oraya .Nereye gideceeği belli olmaz ama bence onca mal için en az 2-3 yıl sürecek bir operasyon planlamışlardır tahminim.Orada uzun vadeli düşünmek lazım.Bu yüzden ben iyi bir kardan sonra 900 bin lotu dün 2.26 ortalama ile sattım.100 bin lotla yola devam ediyorum tskb de....!!!
Arkadaşlar balon olmuş yüzlerce hisseden uzak durun.5-10-20 ye katlamış bu ÇÖP hisseler 6 ay bir yıl sonra tekrar o ÇÖP fiyatlara dönecek.Temeli zayıf OPERASYON hisselerinden uzak durun.......!!!:rules:
Borsada son dönemde oluşan SAADET ZİNCİRİ artık koptu.....Artık borsada temeli sağlam hisselerin zamanıdır.....!!!
Borsada endeksin nerede duracağını ,nereleri dip yaptığını gördükten sonra tekrar borsaya girilmelidir bence.....!!!
Borsadaki bu hava yüzünden sattım.....Güzel bir borsa olsaydı 2.80 -2.90 arası bir yerlerden satacaktım ama elimde de karton olduğu için NAKİT POZİSYONUNU artırayım dedim.Sağolasın kardeşim.Borsada fırsatlar bitmez.Az kazanalım ama öz kazanalım.Bu prensiple yola devam....!!!!
Reis bir milyon lotu beklettik onca zaman.100 bin lot ne ki?:rules:
Artık 100 bin lotun maliyeti sıfıra geldiği için tahtanın bozmasını bekleyeceğim.2.50 Yİ KIRIP KIRAMAYACAĞINI TAKİP EDECEĞİM CUMA günü.Çok büyük operasyon yapıyorlar.Çok hızlı gittiği için bu saatten sonra tavanlara da tabanlara da hazırım.
Merhaba,
Müsait zamanınızda kartonsan'ın aracı kurum dağılımını paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.