o zaman genelleştirme yazıyı. 30+ yıl tecrübem de var, ponzi şirketlere, çer çöpe ayıracak param yok. Böyle soygunları destekleyecek anlayışım da hiç yok.
Printable View
1/2 1642 flat 400 puana şükür çok yatay var ani hareket gelebilr terste kalmayalım.
Bu sayede 1 bölük maliyet 1634 oldu, yukarı giderse sorun yok aşağı giderse de marjımız açıldı. 1635 alttan 1642 üstten takoz koydu üstüne hareketleri sert karşılıyor var gene bi hesabı iblisin.
tarıhte boyle bır saçma borsa olmadı.ben 2 aydır 30 dısı hısselerı ekranımdan kaldırdım bakınca hata yapmısım bıle dıyemıyorum ama gıdıyor.kontrolmatık arzdan sonra 8 .tavanda sattım 17 lerdı galıba 48.46 tavan bu nedır yenı yetme arkadaslar umarım servetlerını kaptırmaz bu dalavere duzende.
bu arada dıs mıhraklar da fena vuracaklar havası var allah sonunu hayır etsın
Dediğiniz normal piyasa şartları için geçerli.. Dolara merkez bankasının müdahele edecek viziyonu olduğunu düşünmüyorum.. İpler şu an bence yabancıların elinde ve altının onsu ile dxy koordine olmuş vaziyetteyiz.. O yüzden dolar tl demek benim için şu an dxy yada onsdan fark yok demektir