Rpd de takibimde, fon büyüklügü 7-8 milyonken almıştım çok çabuk 30 milyona gelmişti güzel karla satmıstım.1-2 ay izlemede kalacağım bakalım 50 milyonu nasıl yönetecekler.Performansını beğenirsem tabiki alırım.
Printable View
çok kıymetli forumdaşlar sizlerle bi durum paylaşacağım
PAL - AK PORTFÖY ALTINCI SERBEST(DÖVİZ) FON isimli fonu almak için ziraat yatırım müşteri temsilcimle görüştüm,
konu şu idi nitelikli yatırımcı olmama rağmen bu fonu ziraat yatırım menülerimde bulamadığımı anlattım bana bu fonun firmalar yada kurumlar adına çıkarılmış olabileceğini bu nedenle alım yapamayacağımı söyledi sizce bu fon kurumlar adına çıkarılmış özel bir fonmudur tefas tan bakıyorum işlem görüyor ibaresi var
beni aydınlatırsanız sevinirim
selamlar saygılar
AHN - ATLAS PORTFÖY SERBEST(DÖVİZ)FON
ANZ - ATA PORTFÖY DÖRDÜNCÜ SERBEST (DÖVİZ) FON
bu fonlarda ziraat yatırım menülerinde görülmüyor bu normalmidir
selamlar saygılar
Saat.16.30 da fiba mt yi aradim soyledim bakti haklisin 14.30 da gecmesi lazimdi dedi.bekle dedi herhalde merkezi aradi.5 dakka sonra para hesaba gecti.fibada arada bir
Boyle seyler oluyor.neyseki cabuk cozuldu.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon alım satımında her bankada her fonda bazen sorunlar çıkabiliyor, başıma geldi ve burdan okuyorum. Bir de genelde gerekenden daha geç hesaba geçiyor ve gun kaybediyoruz.
Ben ppzlerimi salı sabah sattım akşam 16.30 da hesaba geldi kendi bankanın ppfsini alamadım