Bende gedza var ..tenekeyi ilk aldigimda sen vardin dalga gecmistin...sonrasinda biri satmaya zorladi yok yere sattim 1.6 tl den bntas satip psdtc aldim..o paradan hayir gelmedi...bntas simdi takibimde sadece...
Hocam alkim sattınız mı?
16-02-2021, 07:22
güccükyatırımcı
Alıntı:
Originally Posted by R-E-X
Bende gedza var ..tenekeyi ilk aldigimda sen vardin dalga gecmistin...sonrasinda biri satmaya zorladi yok yere sattim 1.6 tl den bntas satip psdtc aldim..o paradan hayir gelmedi...bntas simdi takibimde sadece...
Çarli senle niye dalga geçeyim benim ne haddime öyle bir intiba oluşturduysam da özür dilerim:( hakkını helal et, kaldıki geçen yıl 1.40 lardan toplamıştım ve elimdede mevcuttu teneke. Sonra 4 lerden satmıştım tenekeyi severim, tenekesiz bir hayat zor olur.
16-02-2021, 07:44
R-E-X
Alıntı:
Originally Posted by Blueberry
Hocam alkim sattınız mı?
Alkim yok hocam...
16-02-2021, 12:42
Blueberry
Alıntı:
Originally Posted by R-E-X
Alkim yok hocam...
Geçen sene alkim başlığında yazıyordunuz ondan sordum. Tamamdır.
Geçen sene alkim başlığında yazıyordunuz ondan sordum. Tamamdır.
Alkime 4 kez girdim ciktim...tarzi hosuma gitmedi belki tekrar girerim...sirket iyi ona diyecek yok...
16-02-2021, 23:33
Mydream
Merhabalar,bilançoyu inceleyen oldu mu acaba,değerlendirme yapabilecek varmı. Saygılar,
17-02-2021, 01:07
Ahmt
Alıntı:
Originally Posted by Mydream
Merhabalar,bilançoyu inceleyen oldu mu acaba,değerlendirme yapabilecek varmı. Saygılar,
Benim görüşüme göre; kısayı bilemem ama orta vade umut vaad ediyor. Yatırımların meyvesini almaya başlar ise daha doğru rakamlar görebiliriz diye düşünüyorum.
Saygılar...