Hocam bu listenin assolisti Enerjisa gibi geldi. Tabi endex işimizi bozmazsa eğer. Yorumlamanız mümkün mü?
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam bu listenin assolisti Enerjisa gibi geldi. Tabi endex işimizi bozmazsa eğer. Yorumlamanız mümkün mü?
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Listenin Yıldızı" demek için diğerlerini de irdelemek lazım ama...
Bir açıdan haklıymışsınız. Oldukça olgun bir grafik görüntüsü var.
Son kapanışla üzerine attığı 7.56 üzerinde kalabildiği sürece,
"istim üstünde" diye nitelenebilir.
Yukarıdaki koşulla; 7.97-8.11 arasında hedef ve dirençleri var.
8.11 zaten eski zirve. Üzerine atabilirse Fibo geliştirme seviyelerini hedef olarak ekleyebiliriz.
8.70, 9.06 vb... Ama erken tabi...
https://i.ibb.co/rvTNg48/Enjsa.png
Ykb dende yorum alsak mutlu oluruz, tşk.ler
Aracı kurum temsilcisi, bir arkadaşıma önerdiği için yakın zamanda bakmıştım zaten buna...:
#YKBNK, KO, Gün.
2.08-2.09 seviyesi önemli imiş "ölü toprağını atabilmesi için" Aylık ve Haftalık kapanışın bu seviyeler üzerinde olması iyi olmuş.
Ama 2.17' den başlayarak 2.28 e dek her yer direnç dolu.
"OV/UV bir şey olur bundan" diyebilmek için bence 2.28 üzerine yerleşmesini beklemek yararlı olur yeni alım için.
2.09 altında kapanışlar halinde de, önce ortalamalara (2.0x),
baskı devam ederse(örneğin endeks kaynaklı) ardından da 1.9x, 1.8x lerdeki desteklerine gevşeyebilir...
Gibi görünüyor benim ekranımda...
Not olarak şunu ekleyeyim...
Geride yazdığım gibi... Fon bularak toparlanacaksa piyasa ilk bankalar toparlanacaktır(Zaten çok düştüler USD bazında).
"Uzun vadede ekonomiye güvenim tam" , "çocuklarıma kalır" diyenler için bankalar ucuz...
https://i.ibb.co/ggMhBLS/Ykbnk.png
Yalnız ADNAC ADANA ve ADBGR benim bildiğim kadarıyla birleşecek. ADNAC'da bir toplama operasyonu/geri alım vb. bir şey var dikkat etmek lazım. Böyle durumlarda çok terste kalınabiliyor.
Bu arada nihayet dolar 7'yi geçti moralim bozuldu valla nedense gerçekten psikolojik sınırmış :notr: