Nereye elden çıkmış eurobond? Nal gibi hepsi duruyor nasıl görmedin hayret?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yedire yedire indiriyorlar. Endeks düştükçe asagi yönü devam eder diye düşünüyorum. .82-.84 bandında dip yapıp bir süre dinlendikten sonra temettü beklentisi ile bir atak daha yapmasını beklerim.
Bu düzeltme alım icin son fırsat olabilir. Ya da hiç fırsat vermez yukarı tam gaz gider.
sayın Serkan74`ün risk algısı çok düşük.sanırım ilk basamak çıkış yeri 0,78 idi. sene sonu NAD beklentisi ise 1, 418 idi. kendisinin de ifadesiyle notu biraz "kıt".[emoji3]eğer bu değerlere geri dönersek hisse fiyatının hızla geri gelebileceğini ben de düşünürüm. daha önce de belirttiğim gibi bu kağıdın tek hikayesi portföy büyüklüğü. ha, zaten Kasım başında 0,79 yakmış bir kağıttan bahsediyoruz. kabul edelim ki hiç beklemediğimiz bir toparlanma gösterdi portföy ve şu anda fiyatlanan da bu bence. ama biraz soluklanması daha da hızlı gidip geri gelmesinden iyidir. yine de her şey güzelken, fiyatlama rasyonel olmayabilir. sonuçta risk her zaman var. son olarak, isyatın bu son çıkışını bistten pozitif ayrışarak yaptığını da unutmamak gerek.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel takip ediyorsunuz tebrik ederim [emoji1]. Risk almayı sevmem doğrudur. Yıllık plan yaparım tüm portföyün %60 isyat kalanı dolar, TL mevduat ve diğer hisseler olarak paylaştırmıştım. Fiyat .74 olduğunda planladığımın üzerinde alım yaparak isyat miktarı tüm portföyün %80 ine ulaşmıştı ve .78-79 dan çıkarak agirligini azalttım. .88 tekrar çıkarak %40 agirliga ulaştık.
Hesabı güzel yapıyorsunuz ama atmadığınıza nokta aylık mevduat faizleri %2 civarı. Yani ben geçen ay .88 den sattığımdan %2 kar elde ettim. Zaman nakitden yana işliyor.